Mno…to je chaba utecha, ale dakujem za nu, naozaj uprimne.
Celkom ju potrebujem a dobre mi padla 🙂
Mno…to je chaba utecha, ale dakujem za nu, naozaj uprimne.
Celkom ju potrebujem a dobre mi padla 🙂
Já vím, že v porovnání s tím, co všechno jste vy i on museli doteď překonat, by případný zlom byl tvrdý, že by to člověka sežralo. ale, kdybyste to všechno neudělali a odpískali to hned, nemohl by zažít dnešní pocit jarní pastvy, sluníčko, péči a silný city od všech, kteří u něj jsou 24/7 . A přece víte, že koně nás cítí hodně,vědí… ví i on. Musí pro něj být úžasný jít si za tou travičkou, cítit slunce, vzduch…. To všechno je hrozně moc.
Jako já Tě obdivuju. Já po takových šichtách v práci s těma nervama, bych mimo pracovní dobu jen ležela doma v komatu. Nic jinýho bych nezvládala…
Kolik dnů v týdnu jsi na klinice a kolik dnů “v luftě”? A kdy teda jako spíš??
No, ved ja prave tuzim lezat v komatu 😂
Ale v Jablonove teraz uz pookrejem, rozhodla som sa trochu skulturnit plochy na vypas a vyhlasila vojnu naletom, to ma bavi, hrabkanie a nicenie tej sk#rvenej vegetacie 😂
Kazdopadne koniky maju seno v sietach, vodu doplnenu o 22:00, takze maucta, vidime sa zajtra.
Na klinike som kazdy den, my mame pohyblivu pracovnu dobu a este sluzby, vikendy sa stavim tiez a tento mesiac mam sluzieb vela, no. A este ucim, ale menej, nez ine roky, takze vlastne je to lepsie, casovo.
To je potom clovek rad, ze jazvec nerozprava, to nebudem klamat 😂
Hm, spanok…
Ja nespim, akoze normalne, iba s chemiou a pretoze som prestimulovana, tak casto som dlho hore, lebo je klud a ticho, to mi potom chyba a tak dokolecka.
Isto tu nie som jedina takato 😉
No a ještě ta pohyblivá pracovní doba, to je další věc. To je pro tělo úplně strašný, si to pamatuju, když jsem jako 20 letá dělala 24h směny a po skončení jsem se dávala ještě 3 roky do kupy, fuj…
Pane jo🙏, Zorvanko už vypadá o 💯X lépe, čim dál vypadá jak roční koník. Boláčky se krásně hojí👍. Má hluboká poklona pro všechny okolo Zorvanka.
Akurat to mi nevadi, 24 som krutila uz pocas studia.
Clovek musi vecne davat pozor na studentov a aj s nimi komunikovat, nechat ich robit, ja nie som uplne typ “pozerajte, ako ja robim”, my mame posledne rocniky, skoro doktorov, tak nech robia, len sa im nesmie nic stat a niektori su zrucnejsi a niektori menej.
Najhorsi su taki ti oduti, ktori povacsinou mlcia, alebo len obcas zamumlaju cosi. A dievcata, ktore vyzeraju jedna ako druha, tie mam problem odlisit fyzicky, nie este mena si pamatat 🙄
To su buduci malozvieratnici 🤭
Daja, skutocne?
Lebo ja to neviem posudit.
Podla mna vyzera rovnako, ale od stvrtka sledujeme, ze ho vzdy najdeme inde, nez kde si lahol, takze sa zrejme viac hmyri po boxe, hoci len lezmo.
Ano věřte je to obrovský rozdíl a my co ho nevidíme každý den jen sem tam tak to fakt vidíme👍 ty obrovské rozdíly.
Tak třeba máš tenhle týden noční a to si od študentíků odpočineš 🤭
A dievcata, ktore vyzeraju jedna ako druha, tie mam problem odlisit fyzicky, nie este mena si pamatat 🙄
Vítejte do klubu!
Já pamatování si jmen už vzdala. Za 30 let přede mnou prošlo skoro 2 000 obličejů a jmen. Kluky ještě jakž takž zvládám, jsou 2-3 ve třídě. Ale děvčata? Buď mají rozpuštěné vlasy nebo culík. +- stejné barvy.
Na klinike som kazdy den, my mame pohyblivu pracovnu dobu a este sluzby
jak se skloubí pohyblivá pracovní doba a služby? Jako jasný -asi máte nějaký pevně stanovený čas, kdy tam musíte být? no ale když má člověk službu a může přijít do práce v rozptylu od šesti do devíti a odejít v rozptylu já nevím od jedný do čtyřech, tak jak je pokrytá ta doba, když přijde třeba a ž v těch devět a odejde už v jednu?
skoro doktorov, tak nech robia,
🙂
Já nechápu taky, kde berete tu energii po práci pak ještě na planiny dojet, obstarat, jít hledat parohy…
Já si nezapamatuju ani 4 děti v klubu. Ještě že se obměňují většinou po jednotlivcích…
Ako, mno….neurologicky rozhodne je, oligofrenicky rozhodne nie, dokaze ma spoznat medzi XY ludmi.
Sluzba je od 15:30 az do rana bieleho 😉
Aktivity mimo pracovne prostredie su relax.
Tento tyzden nesluzim, ha!
Ale som on call, lebo som anesteziolog 🤭
Ale on už opravdu vypadá jako kůň - nebo možná mula, ale prostě něco koňovitýho určitě!!
“Hej pojď nebo tě sežere nějakej orel!” 🤣
😂
kometa- ja som taka rada, ze v tom nie som sama 😂
Mul proste.
Dnes je chladnejsie a fuka, tak je husty.
Prave sa bezostysne vycural pri lekarni 😂