Buggyro, Vy jste ale o level výš! Vy máte sekretář😄! Bacha na to😄! Moje máma ho má taky, přes celý obývák, a přesně v něm už je asi padesát let naskládaný nádobí😄. A protože, když jsme se stěhovali s mojí tříčtvrtkou do druhé půle domu, přesně tam, kde bydlela kdysi babička Jekyll (ta háčkovací), a já chudák nevdaná, ouplně bez výbavy, jsem pravila, že nepojedu do Ikey, ale stačí mámin sekretář, jsem jí to tam prostě vybrakovala, málem jí z toho vodvezli, ale teď musí sama uznat, že nádobí je fakt k něčemu, neb se denně používá! A k tomu přeci nádobí je! Jediný, co mi nedala, byly nějaký křišťálový skleničky (jsou stejně na kekel, když to nemůžete šoupnou to myčky) a hlavně Crystalex máme přes kopec, tže není co řešit. Pak tam zbyly ještě nějaké mísy a omáčkovníky (absolutně nechápu, k čemu je tohle dobrý). No každopádně je to retro, nějaký retro nádobí máme ještě na půdě, kam to přede mnou schovala, ale já jsem si na příští rok naplánovala foukaný izolace, tže se půda bude muset vyklidit, tže hádejte kam půjde retro nádobí? JJ, já vím, ta neúcta k syslení mých předků mě jednou přijde draho😄…
Já mám dům po reko, tže většina je nová, jako nábytek a tak, ale všechno je od začátku vedené v minimalistickém duchu. Např. v obyvču mám jen sedačku, konf. stolek, stojací lampu, telku a knihovnu, páč jsem knihomol. Na to trpím. ale jinak tu žádné kusy nábytku nejsou!