Ano, já třeba mám z ali bezkonkureční škrabku a flašku s poutkem, ze který se napiju já i pes.
Ano, já třeba mám z ali bezkonkureční škrabku a flašku s poutkem, ze který se napiju já i pes.
Včera se mi ozval majitel jednoho z našich štěňat narozených v r. 2009. Že zvažuje uspání, protože pejsek už se sám ani nezvedne, nevyprázdní atd. V září by mu bylo 17 let!!!
Amigo Velvet Pug 🥰
To je smutný, vždycky, když se přiblíží ten konec je to děs…. na druhou stranu 17let… wau…
Je to smutný, smutný, smutný, přes ten krásný věk a přes to, že i po tolika letech jste pořád v kontaktu.
Kupuje prosím někdo na webu Sellpy.cz? Potřebuji jezdecká perka a tam se prodávají různé podobné boty za hubičku, tak mě to zajímá, jestli to funguje. Díky 🙂
POZOR, POZOR, POZOR, PRO ŘIDIČE - vím je ještě pro většinu lidí dost času, nicméně , někdo kupuje i v průběhu roku a hlavně na to pak pamatovat, při nákupu v aktuálním čase, protože takových webů, které se převlíkají za ofiko stránky a pak si tam v lepším případě připlatíte, v horším prtky a nemáte ani peníze ani známku, je poměrně dost . Takže si opravdu bedlivě zkontrolujte adresní řádek, protože vizuálně ty podvody vypadají stejně.
zase CzeXperiment, tentokrát téma školství, ještě jsem neviděla, ale bude jistě zajímavé
Otázka do pléna. Pes (cizí) mi pochcal kočárek, naštěstí plastovou část. Umyto vodou, čím to ještě nastříkat, abych minimalizovala šanci, že mi ho teď bude značkovat každý kolemjdoucí pes?
Zkusila bych ocet.
Včera u zpráv jsem si na hlas na Vás vzpomněla😉 “ assil měla pravdu” na podzim nás čeká ke 3 euro ještě ten manipulační poplatek. Nevíte náhodou kolik? Jen ze zajímavosti 😉.
Třeba tady je to hezky srozumitelně popsaný včetně toho co bude dál, protože tohle letos je samozřejmě jen dočasné řešení
Takže honem nakoupit ještě za 3 eura. Vždy se domluvit půl vesnice, půl paneláku nebo kolektivu v práci a všichni nakoupit např. boty v jednom balíku, příští týden zimní bundy, pak blbosti do kuchyně,……než přijdou další poplatky 🤣
Miluju antipodvodníky 🙂
Nový vysvětlující Jirka:
“Já jsem se o vašem kanálu dozvěděl přes portál ”Jirka investuje věci"" !!! 🤣😂🤣
🤣 výborný, jen jsem nakoukla, a výborný fakt, kdyby člověk mohl, rád by na takový řešení přiložil ruku k dílu 😀
"a máte nějakýho kamaráda vrátnýho?"
Pomoooooooooooooooooct!
Lidi, já se musím pochlubit. 😊 Hlavně teda proto, že jsem se k tomu konečně dokopala to poslat. A taky proto, že mám obyčejnou radost, máme to konečně i na papíře. 🥰
Ty kokos😉, gratuluji 👍.
👍👍👍👍👍👍
Sarah01:Lidi, já se musím pochlubit. 😊 Hlavně teda proto, že jsem se k tomu konečně dokopala to poslat. A taky proto, že mám obyčejnou radost, máme to konečně i na papíře. 🥰
Gratuluji, Mireček má CIE i CIB, obojí splnil když mu ještě ani nebyly tři roky 🙂