Náhodou je ten Yellowstone zajímavý. Vlci tam mají 45 až 60 kg. A hádejte co. Jsou to kříženci. Ne všici, ale jsou. Křížení se psy jim dalo výhodu - odolnost proti nemocem. Tam to proběhlo už dávno, v Itálii posledních deset dvacet let, Řecko jen jeden případ teď, zbytek se nezajímá; Eurasie prozkoumána je, ale to už je velké území.
Voni si je do parku přitáhli, protože moc losů a málo stromů, stromy někdo jed, ale losa nikdo, asi něco jako Pinďa.
Jo, je to zcela tajné, neprozkoumané, nikde o tom nebudu mluvit, nikde,
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 31.07.2026, 06:35:39
Já taky, já taky…………budu od víkendu krmit slepice!!! Teda kuřátka a nikde nikomu nic, ani vo vlku, ani vo koze, ba ani vo těch kuřátkách řikat nebudu.
Ale směšný to je, to zase ne, že ne, já se Varaxi vůbec nedivim, že pláče smíchy, já už proplakala balíček šnuptychlů.
edit - jen ještě - jestli se nepletu??????? Je to už moc a moc dávno, psali tehdy, že je problém v křížení s kojoty??? Tím neříkám, že se psy ne, ale že tam je ve hře více proměnných - možná, páč já už si nepamatuju nic.
N (neregistrovaný)31.07.2026, 11:29:32xxx.xxx.129.85
megi-the-pes:
Dyž se budete smát, nic se nedovím!
Náhodou je ten Yellowstone zajímavý. Vlci tam mají 45 až 60 kg. A hádejte co. Jsou to kříženci. Ne všici, ale jsou. Křížení se psy jim dalo výhodu - odolnost proti nemocem. Tam to proběhlo už dávno, v Itálii posledních deset dvacet let, Řecko jen jeden případ teď, zbytek se nezajímá; Eurasie prozkoumána je, ale to už je velké území.
Voni si je do parku přitáhli, protože moc losů a málo stromů, stromy někdo jed, ale losa nikdo, asi něco jako Pinďa.
Jo, je to zcela tajné, neprozkoumané, nikde o tom nebudu mluvit, nikde,
zdar, du krmit slepice.
Psali to v novinách tak to bude pravda.😂😂 Nic o jiných událostech jste nenašla,co? Tak to je v pořádku.
Ja si nemyslím lautr vůbec nic, nato něc o sobě. Já proste mam problém s tim, když někdo lže a navch, jako v tomto případě děl z lidí blbce. Nebo tedy by rád dělal, poněvadž tady už ho stálí diskutující prokoukli a maj z něj jen srandu, ale někdo nový by to mohl vnímat chvíli, než by na to taky přišel sám jinak. Tak proč mu to neusnadnit. Tomu novému.
N (neregistrovaný)31.07.2026, 20:45:21xxx.xxx.189.103
Orionka:
A zase si myslíte, že jste 100 pro ta nejslušnější a nejspravedlivější. No, co už.
Orionko v pohodě a v klidu.🙂 Pokud bych měl zhodnotit já Zrzavce, tak si může tohle v životě dovolit jen na netu. Ve skutečnosti a tváří v tvář to bohužel nejde. 🙂 Nechte jí ať si to užije alespoň tady.👍
N (neregistrovaný)31.07.2026, 20:49:02xxx.xxx.189.103
megi-the-pes:
Ukažte ty noviny, nebo všude rozhlásim pravdu.
Megi za čtrnáct dní jedu do ČR. 🙂 Zubař je na konci vesnice a vás nebude problém najít.. Nic vám neudělám o to se nebojte, ale rád bych tu pravdu poznal i já. Stačí říct jméno vesnice.🙂
Ja si nemyslím lautr vůbec nic, nato něc o sobě. Já proste mam problém s tim, když někdo lže a navch, jako v tomto případě děl z lidí blbce. Nebo tedy by rád dělal, poněvadž tady už ho stálí diskutující prokoukli a maj z něj jen srandu, ale někdo nový by to mohl vnímat chvíli, než by na to taky přišel sám jinak. Tak proč mu to neusnadnit. Tomu novému.
Ano, tak musíte troubit do světa, že si někdo utírá pr.del novinama. To je fakt sdělení. Asi jste mu u toho asistovala. Nebo podle sebe soudíte ? Víte, jak jsme tomu říkali ? Lesklá bída. Takový zdánlivý morální maják a taková h.ovna z něj padají.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 31.07.2026, 22:35:09
helehehehe bylo by to možná ftipný, kdyby se Váš rádoby projev netýkal reálného člověka. Není Vám ze sebe na zvracení z toho, že jste někomu ukradl jeho identitu???????
helehehehe bylo by to možná ftipný, kdyby se Váš rádoby projev netýkal reálného člověka. Není Vám ze sebe na zvracení z toho, že jste někomu ukradl jeho identitu???????
Ale neukradl
To jen mě skutečně tolik vytáčí dehumanizace jedince, kterého ani vy ani já neznáme osobně. Ještě s těmi dovětky pro případné nově příchozí. Brrrr.
N (neregistrovaný)01.08.2026, 00:15:22xxx.xxx.189.103
Orionka:
Ale neukradl
To jen mě skutečně tolik vytáčí dehumanizace jedince, kterého ani vy ani já neznáme osobně. Ještě s těmi dovětky pro případné nově příchozí. Brrrr.
Teď zase nevím co jsem komu jako ukradl? Identitu? Kdyby holky byly jen trochu chytrý, tak už dávno zjistily, že v Praze je stejně jako já nositel jména Borman.
Příjmení Borman je v České republice extrémně vzácné – eviduje se u něj pouze 1 žijící nositel. Podle zákona o matrikách ČR spadá agenda jmen a vydávání matričních dokladů pod ohlašovny pobytu a matriční úřady
No a teď v USA:
Příjmení Bormann (či jeho zdomácnělá podoba Borman) má v USA kořeny v německé imigraci, přičemž první větší rodové záznamy v Severní Americe sahají do 19. století. V historickém kontextu je toto německé příjmení nejčastěji spojováno s nacistickým představitelem Martinem Bormannem, jehož rodina a potomci čelili po válce celosvětovému tlaku, a někteří z nich odcházeli do zámoří.Původ a výskyt v USAMístní původ: Jde o severoněmecké topografické příjmení označující osobu žijící u studny či pramenů (německy Born/Borm).Imigrace: Záznamy Ancestry.com ukazují přítomnost rodin Bormannových v USA již v průběhu 19. a na počátku 20. století (roku 1880 byla v USA evidována významná část nositelů).Amerikanizace: Mnoho nositelů upravilo pravopis na jednodušší tvar Borman.Významné osobnosti v USAErnest G. Bormann: Americký politik a člen Sněmovny reprezentantů za stát Jižní Dakota (v letech 1943–1944).Charles Bormann: Americký politik a člen Demokratické strany.Akademická sféra: Jméno se objevuje mezi americkými pedagogy a vědci (např. komunikační teoretik Ernest Bormann).
Tak já nemůžu za to, že děvčata ve své malosti prostě nepřipouští nějakou možnost. Leč reálnou a nikdy jsem neřekl, že jsem se tak jmenoval od narození. A nejlepší je Ladd že jsem komunista..😂😂 S tímhle jménem úplnej Gottwald.😂😂
Protože zlý vlk sežral babičku v Karkulce a když se zadaří může být i vlkodlak. Rysodlaka neznám, jen ty roztomilý kuličky z večerníčka. Prostě temná historie, legenda a síla kolektivu(vlčí smečky), nebo je to všechno jinak,🙈 ale zajímavý dotaz
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 01.08.2026, 07:26:10
Myslím, že lidi se vlků nebojí, mám pocit, že teď nastoupilo naopak období jejich romantické idealizace. Třeba u nás v Praze lidi vlky přímo milují.
Jenom chovatelé se bojí o svoje zvířata.
A proč lidi vlci fascinují? A pro jsou součástí mnoha mytologických příběhů?
Řekla bych, že lidi se v nich vidí. Žijí jako lidi pospolitě, jsou věrni, loajální, jsou výborní rodicě a mají silné rodinné vazby, jsou inteligentní a zárověn reprezentují volnost a divokost.
A ta volnost a divokost ( přirozená agresivita) dneska lidem hodně chybí, tož si ji “ promítají” do vlka, je moje psychologická teorie..