Možná jsem to napsala špatně, ale myslela jsem tím lehčí kostru i stavbu těla.
Lehčí kostru? Kdo vlk? Než pes? Nebo naopak? Já hlasuji pro opak, t.j. silnější kostru vlka, ale nevím. Sousedi mají psa, jako labradora. Na vycházce sbíhal z meze a zlomil si nohu. Mladý pes.
Ten tygr v ZOO nebyl adekvátní příklad. Leží, jí a spí. Asi by toho moc neulovil.
Lehčí kostru? Kdo vlk? Než pes? Nebo naopak? Já hlasuji pro opak, t.j. silnější kostru vlka, ale nevím. Sousedi mají psa, jako labradora. Na vycházce sbíhal z meze a zlomil si nohu. Mladý pes.
Ten tygr v ZOO nebyl adekvátní příklad. Leží, jí a spí. Asi by toho moc neulovil.
Jo, vlka mám na mysli. Musí být lehčí, aby kořist dohonil. To je teda čistě moje úvaha, ale můj pes už ví, že nedohoní ani zajíce, ani srnu, tak se už nenamáhá. Samozřejmě výcvik dělá taky svoje. U toho labradora záleží na tom, jaká ta mez byla. Měli jsme fenu kříženku labradora (bez PP, i když jako labrador vypadala), byla magor, skákala ze všeho a hrabala obrovské díry a ty šílený změny na kostech jsme pak viděli na rentgenu v jejích necelých 10 letech, praskliny, zhojené zlomeniny. Ta potvora na sobě nikdy nedala nic znát.