Trochu Vám do toho hodim vidle. Bambule značkuje a podle mě to dělala i před kastraci v útulku, protože jsme si ji přivezli tři dny po kastraci a už to měla zažité. Jasně neocvrká nic do výšky, ale pričapne, zvedne pravou nožku a hodí podpis.
Trochu Vám do toho hodim vidle. Bambule značkuje a podle mě to dělala i před kastraci v útulku, protože jsme si ji přivezli tři dny po kastraci a už to měla zažité. Jasně neocvrká nic do výšky, ale pričapne, zvedne pravou nožku a hodí podpis.
Fatia:Já mám fenu, předtím taky. Problém značkování mě, přiznám se, vůbec nenapadl. O víkendu jsem shodou okolností měla na návštěvě příbuzné s bišonkem a protože u nás leží sníh, je pěkně vidět, kolik značek na naší zahradě stihnul, a to byl venku za celé odpoledne dvakrát na pár minut. Neuvěřitelné. Přijde mi to trochu nechutné, prostě budu mít navždycky feny, značkovače nechci 😇
Některé feny taky značkují a dokonce víc než psi. 😀
Boe taky značkuje, na procházce venku pricapne několikrát, na konci už jen pár kapek. Na zahradě ne, rozhodně za 10 min venku neudělá 15 značek, jak bišonek na návštěvě. Je to dle mého jiný mechanismus, než ocuravani rohů regálů v Hornbachu.
Moja je náruživý značkovač, kam se na ni hrabali oba psi 😎
ani s regálem by neměla problém