Kangal není špatný plemeno, jak jsem psala výš, Fido byl jeden z nejlepších psů, co jsme kdy měli. A to i přes svoji kontroverzní minulost. Přišel k nám s pověstí zabijáka a předali nám ho pod sedativi. Byl úžasný, věrný, choval se předvídatelně. Nejsou špatný plemena, jen idioti nebo snílci, co si je pořizují.
A to píšu i přesto, že jediná krev, kterou Fiďák u nás prolil byla moje. Naštvala jsem se na jeho milovaného pánečka- manžela, zařvala na něj v jeho přítomnosti a už jsem měla proštíplou prdel🙈, chápu, to se prostě nedělá nebo za dveřmi. Kdyby chtěl, tak mi tu půlku urvat, zuby jeho velikosti jsem v životě neviděla a to máme převážně Mega psy.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.04.2026, 08:04:03
Klasika, pokud měl tituly tak o ně přijde a měla by být stopka výstav, jak píše Jana, a samozřejmě zaplatí veterináře, doktory…, sepisovala to i policie, takže možná přestupek. Můžu zjistit podrobnosti, ale zatím je brzo.
Klasika, pokud měl tituly tak o ně přijde a měla by být stopka výstav, jak píše Jana, a samozřejmě zaplatí veterináře, doktory…, sepisovala to i policie, takže možná přestupek. Můžu zjistit podrobnosti, ale zatím je brzo.
OK. Koukala jsem právě, že získal V1, CAC. To asi ještě před tím incidentem, že?
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 27.04.2026, 20:53:50
Nemám fb, tak mně to dál nepustí. Takže nevím, jestli tam mají i kavkazany. Co mají na yt videa tam mají kraše, šarplanince, tornjaka,pyrenejce. Tam mně také vadilo tanec se psem s celebritou.Jelikož z našich psů by žádný cizího člověka neposlouchal. A někteří poslechli i ostatní domácí jen když to uznali na vhodné. Také mně vadí, pokud ti psi nejsou pořizováni na práci a stávají se z nich jen domácí mazlíčci. U čuvačů se dříve dělal test povahy do chovu. Museli ukázat vyrovnanost a nereagovat na lidi kteří si jich nevšímali a procházeli jen okolo, ale museli zareagovat na útok. Jenže to už se nedělá a ostré psy do chovu moc nechtějí.Ani velké. Alan má 75cm a už je do chovu přerostlý.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 28.04.2026, 08:20:21
To je přesně ono. Aby se pár slepic mohlo předvádět, jak tančí s pastevcem a jak s ním dělají já nevím snad canisterapii, budou mrvit plemeno, dokud ho nezničí.
Musím říct, že před lidmi, kteří neutekli a žijí tam nadále smekám. A před těmi, kteří se starají o ty, kteří zůstali opuštěni, smekám hluboce. V komentářích pod článkem je odkaz, který někdo dohledal - přímo na stránky té paní a její účet. Kdyby někdo jako já, preferoval přímou pomoc,