Mě by zajímalo, jak to postihne ty různý množírny bezpapíráků.
Psi v médiích
To jsou opravdu ti lidi tak vypatlaní,
se smutkem v srdci Vám musím sdělit, že bohužel je to tak.
A každýho takovýho vypatlance, bych do toho auta zamkla taky, ať si užije. Však slečinka říkala, že ještě není takové teplo, ne? Tak ať si tam pobude.
Nijak. Ba naopak. Páč bezmozci si budou moci pořídit tu nejmenší čibabu na světě, modrýho frbula s nosem místo mozku………….protože nikdo jinej to nebude mít.
Čímž ale neříkám, že s tím nesouhlasím, naopak, je dobře, jestli se s tím konečně začně nějakým způsobem něco dělat - zatím jsem to nečetla dopodrobna, tak nevím, zda tam nejsou nějaký koniny.
29.04.2026, 09:15:08 xxx.xxx.224.101
Sarah01:Mě by zajímalo, jak to postihne ty různý množírny bezpapíráků.
Nijak. Si myslím. Množka očipuje a nezaregistruje. Kdo ji k tomu donutí?
jo a ad ta fena staforda v tom autě, může mi někdo říct, proč ji tam ta čouda přivázala navíc na vodítko?
Achpsíbože, já bych trestala, až bych brečela.
Tak já bych teda psa v autě taky měla přivázaného za vodítko, protože asi nechcete, aby vám pes začal skákat po autě, případně kdyby se něco stalo, nechcete, aby pes utekl (nepředpokládáme zrovna, že to auto vybouchne).
Teď zrovna byl tenhle případ https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/42375-dojemna-solidarita-fenka-po-nehode-utekla-na-rychlostku-doprava-stala-nahanel-ji-kdo-mohl.html
Jo to je tak když se většina chovu žene za mašličkama a titulama. Vylezou extrémy. Ale odserou to všichni
To není tím, že se všichni ženou za mašličkama a titulama. Bezpapíráci žádný tituly nedostávaj a jak množky dokážou zmršit rádoby plemeno.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-utyrani-jezevcika-zeryka-v-teplicich-obzalovany-par-vinu-odmita-40575680
Tak jak si tipnem? Že z toho zas bude max podmínka?
drvodelkafialova:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-utyrani-jezevcika-zeryka-v-teplicich-obzalovany-par-vinu-odmita-40575680
Tak jak si tipnem? Že z toho zas bude max podmínka?
Bohužel ano. Kdyby se za to začali dávat tresty na tvrdo, třeba by těch případů ubylo. Je to hrůza kolik mezi námi žije zrůd.
Nijak. Postihne to zase jen ty, kteří jsou identifikovatelní, tedy chovatele s PP.
Výborné, fakt. Pokud se to bude prosazovat, bude to asi znamenat konec některých plemen, třeba německé dogy, irského vlkodava. S něčím v tom textu souhlasím, v něčem ne. A mám strach, aby se to tažení za zdravím nepřehánělo.
BaLu:Nijak. Postihne to zase jen ty, kteří jsou identifikovatelní, tedy chovatele s PP.
Mně je to jasné, to byla spíš řečnická otázka.
A množky budou na koni a ještě si budou moct zvednout cenu.
no, mě to přijde divný, psy převážím v kufru - kdyby byli na sedačce, budou v bezp. popruzích a ne přivázaný takhle jak koza.
Třeba jim pomůžeme přispět na pračku
Pokud je ten pes v kufru navolno nebo v nějaké plátěné budce, měla bych ho i přivázaného, pokud by byl v pořádné k tomu určené kleci (která může i ochránit), tak netřeba přivazovat. Pokud bych měla psa na sedadle, tak by byl přesně přivázaný za postroj. Článek jsem nerozklikávala, tak nevím, jak tam byl uvázaný. Ale umím si představit prostě mít ho zajištěného za krk, ostatně třeba ho dotyčná uvázala až když odcházela z auta, aby jí nepochodoval po autě….
Z Jimlína jsme měli wořešici, dožila se skoro 14 let (14 by jí bylo 11.05.2026), sportovala a byla šikovná, jen povahově to byl celý život labil.
Dočítám téma až teď.
Víceméně souhlasím. Mám pravého bratra jedné z fen z téhle “promo akce”. A je ostrý. Velmi ostrý. Přes všechnu socializaci a snahu je to nebezpečný pes (pro nejužší rodinu nejmazlivější a nejposlušnější pes na světě). Takže mě úplně děsí tahle prezentace pastevců a nedej bože důsledky. Ať už zmrvení plemene v jednom extrému, tak velmi ošklivé úrazy na straně druhé 😕
Jedinné čeho se docílí je, že si je začnou pořizovat lidi, co pro ně nemají podmínky a respekt. Pak je začnou zakazovat.
Naštěstí, aspoň ti naši, mají rádi když bydlí venku a mohutně línají, tak snad nehrozí panelák.
toto už se přehání, to se někomu líbí?
https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-ai-v-berlinske-galerii-se-prochazeji-roboticti-psi-s-hlavami-muska-bezose-ci-warhola-40576089#utm_content=ribbonnews&utm_term=psi&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz