Psi v médiích
kruci, co se to děje? Ja tedy v mobilu neotevru články na seznamu, takže mám jen nadpisy, ale tři podpbne věci na různých místech ve stejný čas?
https://medium.seznam.cz/clanek/-165-psu-z-mnozirny-nekteri-kousali-strachy-ven-sli-az-odchytovou-tyci-278369?utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=1667520&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3
Pokud se tresty nezpřísní, tak toto nikdy neskončí. Strašný jak můžou lidi ubližovat bezbraným.
Neskončí to, protože pokud je poptávka, bude i nabídka. Psa musí mít každej, kdo má do pr.ele díru. Zrovna včera na FB inzerát ve skupině retrívři v nouzi, 2,5 roku starý golden bez PP, musí brát pravidelně léky na epilepsii, které měsíčně vyjdou na 200 korun a majitel se psa zbavuje, protože nemá peníze a čas na podávání léků taky ne. Toto fakt nikdy nepochopím. Pár facek by ti lidi potřebovali.
Pražáci snad přežili, bylo to 10měsíční štěně a 13tiletý senior, prý kříženci velkých plemen, takže citliví (nevím, nikdy jsem neslyšela, že by byli citliví, ale nejsem vet). Takže se asi nezjistí, co ve vodě bylo, jestli to bylo z vody. Byl to potok kousek na sever za Prahou. Jiná pejskařka podle novináře ze stejné vesnice tvrdí, že stejné příznaky měli její 3 psi, kteří jsou jenom na zahradě a vodu z potoka určitě nepili. Ale není tam, jestli není blízko potoka a nečerpá třeba vodu, s kterou zalévá tu zahradu 🙂
Hm, je to divný takový, že je toho tolik najednou 😲
Je no, ale je také možnost, že se to stává, jen se o tom nepsalo.
No to si nemyslím, že by se to mezi pejskaři za ty desetiletí, co se tam člověk pohybuje, neobjevilo.
Nemate nekdo Oneplay ? Videli jste Vymenu manzelek nejnovejsi?
Rodina s malym mimcem a zavislosti na telefonu. Dva psi v byte- borderak a neco vetsiho chlupateho, tri a dva roky. Musi je vencit zvlast, jeden taha, druhy utoci na psy. V ramci nataceni si pozvali cvicitelku, aby jim pomohla. Rada je jedina -ti psi potrebuji aktivity.
Za me -nechapu, proc maji dva psy. Rodina ve stresu, psi pretoceni - ale tohle nema vychodisko….
Ph:Nemate nekdo Oneplay ? Videli jste Vymenu manzelek nejnovejsi?
Rodina s malym mimcem a zavislosti na telefonu. Dva psi v byte- borderak a neco vetsiho chlupateho, tri a dva roky. Musi je vencit zvlast, jeden taha, druhy utoci na psy. V ramci nataceni si pozvali cvicitelku, aby jim pomohla. Rada je jedina -ti psi potrebuji aktivity.
Za me -nechapu, proc maji dva psy. Rodina ve stresu, psi pretoceni - ale tohle nema vychodisko….
Viděla jsem to. Absolutně jsem nechápala, jak je mohli jenom venčit. Když pán jezdil pracovat do Rakouska a paní s malou v kočárku asi nedokázala udržet na vodítku ani jednoho…..
presne !
celkove jsem z toho dilu takova - presla?…v tomto rezimu musi byt “problemovy” kazdy pes.
Dva mladi psi na vrcholu sil.
Ono to dost vysvetluje, co se vlastne deje v tom pejskarskem svete obecne.
No tak to večer zkouknu…
To jsem neviděla, ale nedávno v TV opakovali ten díl s tou fenkou labradora v kleci v bytě v Praze u dvou produkčních z nějakého divadla/televize. Zase mi ty kecy zvedly tlak. Fenka už 100% nežije, ale mám takový dojem, že kolem toho byl takový humbuk, že jim snad byla odebraná. Pamatujete na ten díl?
Pořád na to myslím. Tak když nezvládli jednoho psa na co si pořizivali dalšího. Nikdy jsem neviděla že by je alespoň pustili z vodítka. Jako tenhle režim pouhé vyvenčení na flexině kolem paneláku, to by nestačilo ani čivavě……..
Prostě jsou moderní určitá plemena psů. A proto si ho pořídí. Ale vůbec se nezamyslí k čemu byla vyšlechtěna a co potřebují ke spokojenosti.
pamatuju si ten dil. Jen - ti brali tu fenu hodne ven a zabavili ji tam.
Pak si vzpominam na jiny dil - kde meli psy zavrene v mistnosti bez oken… to jsme snad ani nedokoukala….
To si pletete, nebrali ji ven skoro vůbec, byla neustále v bytě v kleci a prošla se na vodítku po Vinohradech (Praha 2), myslím, že se jmenovala Aura. A chovatelka řekla, že život v kleci psovi nevadí a přes to nejede vlak - povídala paní produkční.
Ad ta voda - napadlo mou drahou půli - pamatujete se na ten případ, jak v 60.?? letech?? 70?? nevím - umírali návštěvníci nějakého bazénu a pak se přišlo na to, že po rekonstrukci tam byla kapsa, kde přežívala nějaká všivá bakterie?? No a ona ta bakterie umí za určitých podmínek přežít i ve volný vodě - nemohlo to být tohle????? Počasí a koncentrace vody by tomu storpo napomohlo.
To byla legionella, ne?