Aktuálně: 1 932 inzerátů277 796 diskuzních příspěvků19 783 uživatelů

Psi v médiích

tetrivek
tetrivek 26.04.2026, 09:17:58 xxx.xxx.119.173
Fiona.Praha:

Ani mne to vlastně nepřekvapuje, manžel odešel, kdovíjak to bylo s dítětem (ve videu říkali, že má dceru) a ona přestala spoustu věcí řešit, i bordel u psů. Když už se možná srovnala na tolik, že jí to mohlo začít vadit, už na to neměla “morál”, bordel byl moc velký. To samozřejmě není omluva, to je spíš takové vysvětlení. 

Dceru jí asi nevzali, v týdnu ji vyzvedávala u školy……. 

Sardullah
Sardullah 26.04.2026, 09:47:28 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.04.2026, 07:46:34

Výchovnou funkci…

tak máme tady mladý kluky, kteří zavřeli živého tvora do sušičky a natáčeli si to utrpení a teda myslím, že je to i bavilo….nejsou to malinký děti, který ještě nemusí odhadnout co ublíží, jsou to ve své podstatě dospělí lidi, kteří moc dobře vědí, že svým jednáním způsobí strach, bolest, utrpení živému tvoru a je to pro ně zábava…neumím si představit, že tohle se změní jen tím, že jim defakto řekneme “ty ty ty, to se kočičce nedělá, kočičku to bolí…” a jim najednou bude kočičky líto …a v hlavě se jim změní základní nastavení…

Prostě moc dobře věděli, co dělají …páni tvorstva…no určitě to budou v hlouby duše hodní a empatičtí kluci.

Je mi z takových lidí hodně blivno a smutno…a upřímně doufám, že nedostanou žádnej alternativní trest, jako třeba domácí vězení a nebo nějaké poflakování s koštětem v parku…. 

Sarah01
Sarah01 26.04.2026, 10:02:34 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.04.2026, 09:47:28

Tak já si nemyslím, že za tohle by neměli jít sedět, to určitě ne. Ale vězení má vedle trestu i převychovat, tohle jsou mladí, tam by to ještě třeba mohlo jít. Jenže v našich vězeních se akorát tak přiučí od starších vězňů ještě horší věci. Přitom tou převýchovou naše soudy dost argumentují a i před podmínečným propuštěním se to údajně i zkoumá, jestli se odsouzený dostatečně převychoval a může ven. 

Už jsme se tady o tom bavily myslím dřív, vězení jsou přeplněná, kapacity nestačí, veřejnost by chtěla grázly co nejvíc zavírat, ale když by se mělo stavět vězení v jejich obci, je každej proti. Proto bude i v budoucnu co nejvíc alternativních trestů, bohužel. A taky se mně to nelíbí. 

Teď mě napadá, že zrovna včera začal na Seznam zprávách Kubík psát seriál o zavražděné tříleté Viktorce vlastním otcem. Hrozný, zadrbal to Ospod i soudy, ale potrestanej nebude nikdo, ani ten otec, protože je schizofrenik. 🤮

Sarah01
Sarah01 26.04.2026, 10:03:23 xxx.xxx.162.253
tetrivek:

Dceru jí asi nevzali, v týdnu ji vyzvedávala u školy……. 

A co ti psi, nevíte? Skutečně je odebrali?

Doron
Doron 26.04.2026, 10:47:46 xxx.xxx.167.147
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.04.2026, 10:02:34

Otec je ve vazbě.

Je to strašný selhání systému, ony teď hodně frčí práva otců,všichni jsou tím jak posedlí, říká se tomu teda práva dítěte..

A ti kluci.., to je opravdovej psychologickej průser, sadistický chování ke zvířatům predikuje sadistický chování k lidem.

Moji spolužáci v devadesátkách založili takovej alternativní pasťák, kluci bydleli na starý faře, opravovali ji, sami si vařili, topili, pracovali v hospodářství, otužovali se, večer se četlo..

Na tý faře jsme měli taky zvířata, ovce, kozy, prasata, drůbež, králíky a psy. Ale nemohly tam být kočky, kočky vzbuzovaly strašnou agresivitu. Nikdy jsme vlastně pořádně nezjistili proč.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.