»
Odpověď na příspěvek uživatele
AMalina z 07.06.2025, 15:41:56
Díky, pro mě je jakákoli pauza v plodování škodlivá. Šlo to bez ní dosud, musí to jít i nadále. Prostě co popisujete já dělat nebudu nikdy! Je to nelidské, nepřirozené, v důsledcích zhoubné a hlavně, naprosto v rozporu s celým mým dosavadním vnímáním světa kolem mě. Prostě pro některé lidi jsou některé praktiky neakceptovatelné.
Takže co jsem si z tohoto “ozdravení” odnesl já.
Když bylo některé vč berz jiskry, vždy stačila výměna matky, to samé platí u vápna. Nikdy jsem neřešil svojí neschopnost sirným knotem. Ale uznávám, že mohou nastat situace (Petr, Goro), kdy je síra rozumnější. Ne ale humánnější, nejsem profík a nemusím být nenažraný i za cenu zrady svého (správného) pojetí humanity.
Vy, kteří takto “ozdravujete” máte úhyny, já na CCD, možní i NC a podobné problémy úhyny nemám a neměl jsem, možná je tu souvislost. Logická. Zkuste se zaměřit spíš na opačný pohled, nehynou náhodou vámi ozdravená vč? Přece plodová pauza je nepřirozený a naprosto nouzový prvek. Mám za to, že si vyrábíte sice na oko silné, ale lazary s podtrženým zdravím a CCD je pak logický důsledek. Jasně jsem psal, že moje přemetená vč sice vyzimovala, ale další jaro byla mizerná s mizerným nebo žádným jarním medem a vzpamatovala se z té drasťárny vlastně až téměř po roce. A nezkoušel jsem to jen jeden rok, ale celkem asi 4x a vždy se stejným výsledkem - mizerný jarní rozvoj a minimum jarního medu.
Tak nic, děkuji, vypadalo to jako nějaká naděje. Jestli nastala doba, že například třetina vč nemá jiskru, OK, tak je cestou chovat o to víc vč aby se povedlo to, co potřebuji. Jestli mi z 30 vč 10 nic nedá (tak strašné to u mě není, jen jsou dost pod průměrem), napříště si pořídím 40 vč a olituji selhání těch 10.
---------------------------
Totiž. Rapidně ubylo ryb, hlavně těch drobnějších druhů a nemůžou a nemají to na svědomí jen kormoráni, vydry či volavky. Ekoteroristi to svedli na lidi, tvrdí, že ženská hormonální antikocepce, vyčuraná do kanálů, kterou nedokáží zlikvidovat čistírny odpadních vod, i milionkrát (spíš ještě víc) naředěná způsobuje neplodnost ryb (svatá prostoto!!!!). Jenže ony úplně zmzely jepice a jen jejich biomasa a jen v českých řekách kdysi dělala tisíce tun. Podobně třeba chrostíci a další. Málo se ví, že krátkýmn životem proslulí jepice žije jako dravá alrva 4 roky, doospělý motýl jen asi hodinu a nemá ani ústa ani trávicí ústrojí, má se jen spářit a naklást vajíčka do vody a uhynout.
Tedy nemnoží se rybí žrádlo, ryby nemají co žrát a tak zmizely. Jenže to by se musel připustit nějaký vliv, dosud ignorovaně popíraný a tak se to svede na lidi. Ví se, že lidi souložit nepřestanou a tak si za vše můžou sami. U včel je to podobné, NĚCO tu včely prokazatelůně ovlivňuje a ničí víc, než za komančů. Ti lili po polích víc a jedovatějších chemikálií a všeho byla hojnost. Když jsem naznačil, že co je všude = mikrovlny, byl jsme posmíván a označen na blbce.
Tak jo, dokud nepojmenujete PŘÍČINU, budete nějaké nedostatky léčit DRASŤÁRNAMI, začalo to kyselinami…
Pokud je cílem panenství, zintenzivněním souložení se ho rozhodně nedosáhne.