Je mikrovlnné záření, o kterém je můj pilotní článek, elmag záření? Je! a tak neslovíčkařte.
Ano, je, ale Vaše citace měla výraz “určité frekvence” od p. Migdala a tady se může objevit trošku problém a obecně se tomu říká “míchat jablka s hruškami” a jinak jsem se točil kolem frekvence a ne elektromagnetickým záření. Píšete abych neslovíčkařil, ale kolikrát i Vy slovíčkaříte a berete to po svém, ale to je jedno.
Pořád cítím z vašich výplodů výsměch, co vás k tomu vede?
Já se rozhodně nikomu nevysmívám dokud si myslím, že to nemá smysl brát debatu vážně což více méně jsem si do teď myslel, že to smysl má. Jen se snažím konstatovat ohledně tématiky kterou jste tady založil a tudíž toto “Jinak si neumím představit motivy někoho, kdo se potřebuje pošklebovat, nota bene staršímu a rozhodně zkušenějšímu.” nemá komentář.
Takže Polský autor Migdal není nějaký hej počkej, jak si asi vy představujete, ale je to vědci citovaný autor.
To si já ani nepředstavuji. Já si typicky nic nepředstavuji pokud nevím podrobnosti a další věci okolo. Proto jsem použil formulaci “Třeba je to chytrý člověk, nevím,”. Asi nejsem jediný kdo neumí 100% chápat podtext a souvislosti, ale to je jedno. To řešit nechci.
Tudíž by to mělo být tak, že než se něco objeví v OVP, museli zařazení do OVP vybrat a schválit nejvyšší VĚDECKÉ kapacity v oboru v Česku.
A to je právě ono “VĚDECKÉ kapacity”. Točíme se pořád v kruhu upřímně. I tyto vědecké kapacity můžou být něčím / někým ovlivňováni. Takže jistota pořád není jako se vším a každý člověk hold věří tomu co mu nejvíce vyhovuje - a to neberte jako posměch / pohoršování / urážky na cti /…. aby zas nedošlo k nedorozumění.
Tak se to musí podávat pomaličku, aby to i trojáčka dokázala vstřebat bez úhony.
Na Vás se musí taky pomaličku tak můžeme jít spolu a držet se za ruku.
Klidně s Vámi budu bavit na toto téma, ale moc nechápu proč se vytahoval některý věci a jaký to mělo smysl, ale řekněte mi když si něco otevřete a přečetl si tohle "Byl jsem tu vysmíván, snahy mě ponížit, udělat ze mě blbce, že mikrovlny nemůžou ničemu vadit a že jsou báječné." a na konci “Samosebou se mi nikdo neomluví, jak jinak.” a dá jen citaci která má potvrzovat autotovo tvrzení "Včelstva jsou vystavena mnoha škodlivým faktorům. Můžeme mezi ně zařadit v životním prostředí přítomné pesticidy, těžké kovy, ale i určité frekvence elektromagnetického pole…". Jak byste to chápal? Z citace mám víc otázek než odpovědí upřímně.