Aktuálně: 2 784 inzerátů261 426 diskuzních příspěvků19 165 uživatelů

Hodnocení a odkazy na zajímavé články tohoto fora

AMalina
AMalina 07.12.2025, 20:01:03 xxx.xxx.16.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 07.12.2025, 17:18:07

O “Chovat včely a nebrat jim med” tu nikdo nepsal. O chovu včel a ponechání jim tolik medu aby na něm vyzimovali a nemuset je krmit cukrem bez používání chemie, pak ano, o tom jsem psal.

Protože věřím v dobro lidí a taky to, že tak ostrá tužka v penále jako vy, jen zase omylem dala slova do jinýho hrníčku jako kluk s babiččiným řetízkem v Ano Šéfe, tak se na Vás kvůli takové klukovině nezlobím. 

Tom50
Tom50 08.12.2025, 00:42:25 xxx.xxx.139.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele AMalina z 07.12.2025, 20:01:03

Já nemám TV asi už 15 nebo víc let. Ano šéfe je Pohlreich? Věříte, že bych já dělal klukoviny?

Neměl bych na vás reagovat, ale když vy jste tak miloučce roztomilý tak vám to (znova) vysvětlím.

Nebrat med včelám A ZIMOVAT NA NĚM, je ta nesmyslná a v jistém smyslu odsouzeníhodná praktika, stejně, jako dělat PHM z jídla. Až toto pochopíte, uvidíte, najednou, tak široké obzory, že užasnete, co jste měl nadosah, alekvůli slepé Víře v progresivně aktivistické bludy nemohl vidět. Víte, pro mě na planetě je na prvním místě ČLOVĚK jakékoli rasy. A ač atesita, vím jistě, že Bůh, když vyháněl Adama s Evou z Ráje, dal jim za způsobené příkoří (které si zasloužili neuposlechnutím jasného rozkazu. Bůh je prostě milosrdý a dobrý) celou Zemi. Celou se vším, co se plazilo po zemi, hemžilo ve vodách i létalo v povětří a taky se vším býlím a stromy s ovocem dobrým k jídlu. Také říká, že ač měli v Ráji všeho nadbytek a bez práce, nadále CHLÉB SVŮJ ZE ZEMĚ V POTU TVÁŘE A KRVI MOZOLŮ DOBÝVATI BUDEŠ! Evě pak oznamuje, že další pokolení bude rodit v bolestech Bůh doslova říká, že Adama činí PÁNEM NAD VŠEMI hovady a jiným zvířectvem, vodami, povětřím, nad vším, i co je na zemi i pod ní (je mi líto ale i nad ženou). 

Bible je nerozšířenější Kniha a každý se může vzdělat. Nebylo tomu tak vždy, mnozí uhořeli jen za to, že chtěli, aby směli Bibli číst všichni. Dnes můžete a nečtete? Hus umřel nadarmo? 

A já mám tuto Víru v takové úctě, že se tím snažím řídit a to i když nejsem praktikující věřící a považuji se za ateistu. Víte v Bibli (Talmudu a jinde) lze nalézt odpovědi na všechny otázky i současné přetechnizované doby. Zda k tomu má každý mozek, aby to chápal, je věc jiná. Ale. I nenadaní se naučí dokonale na housle, jen ti nadaní to zvládnou sami, rychle a bez námahy. Stačí se snažit a podaří se cokoli! Věřte mi, mám to za sebou.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.