Jsou to jen a jen dalsi kecy fanatickych odpurcu, kazdy rok se predhaneji kdo jake vetsi H. napise nebo na co se vymluvi ze JEMU to vadi… Bez tech vcel by ta mapa rozhodne nebyla tak cervena jak by byla takze si tam neco vymyslet museli ze… Ale uz se chystaji zaloby na to… Jsou to jen pokrytci sami vyuzivaji neco co by se dalo zakazat kvuli zveri… Pejsci uz nezabiraji ptz cim dal vic pejskaru vcetne me si ho umi ohlidat a vi ze to je jeden den narozdil od jinych veci… auta, drogerie, paleni kdejakych ho.en, skladiste bordelu, bourky, války apod…Je to zakazane celej rok tak na Silvestra to vydrzite je to jediny den kdy to k tomu slouzi! a kdyz mi nekdo tvrdi jak hrozne to ublizuje a ze to je ta nejhorsi vec na svete jakto ze ty zvirata jeste ziji? A lide ze nevymreli ze silvestru predeslych? Boze….
Zákaz ohňostrojů kvůli včelám / včelstvu
tak na Silvestra to vydrzite
ste to jako nařídil, jo? Vrchní velitel zeměgule asi, že jo?
jakto ze ty zvirata jeste ziji?
protože zvíře, milej sobeckej člověče, vydrží víc, než si vy, ve své nabubřelosti, dokážete představit.
A k čemu to jako potřebujete? Kdyby to bylo jen na Silvestra ty cca dvě hodiny v obytné zástavbě a nezůstával po tom nikde bordel, tak je mně to srdečně jedno, vystřelte si třeba oko. Ale musíte s tím otravovat už skoro dva měsíce předem? Ne, mým psům to nevadí, ale mně to vadí. Kdo to má furt uklízet?
Jasně, jsem zvědav kam až dojde vaše bída sebemrskačství. Tohle bude v pořádku? https://x.com/i/status/200069930423155102Vy co chcete zakazovat, ničit tradice jste velitelé čeho?
16.12.2025, 10:52:53 xxx.xxx.224.101
Přesuňte se s tímto do Politiky, prosím.
Anonymní:Jasně, jsem zvědav kam až dojde vaše bída sebemrskačství. Tohle bude v pořádku? https://x.com/i/status/200069930423155102Vy co chcete zakazovat, ničit tradice jste velitelé čeho?
Tradice?🤣🤣🤣
Mě vadí psi, protože 365 dní v roce štěkají, mám já také práva jako vy? Já chci právo na ticho. Mějte si doma třeba velbloudy, ale ať DRŽÍ HUBU!
Taky čokli dělají bordel, šlapu v jejich výkalech. Po ohňostrojích někteří neuklízejí? Po čoklech někteří také ne.
Chci zakázat čokly zákonem.
Jen vám předvádím vaše argumentační fauly. Dneska někdo zakazuje dělobuchy a vy nadšením hýkáte, co až stejní zmetci prosadí zákaz psů? Třeba drtivá většina imigrantů jsou vyznání, které psy zakazuje, co děláte proti přijímání migrantů? Jasně, priti migrantům nic, ale buzerovat svoje vlastní, to dokážete. Když vám za to nic nehrozí. Hrdinů od klávesnice jsou milony.
A takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho! Ve skutečnosto by mi nevadilo kdyžy tu žádná “zábavná” pyrotechnika nebyla jako za komančů. A taky to šlo a taky jsme žili. V mnohém ohledu líp.
bída sebemrskačství.
co to, že? 😀 Vy jste líbezný tedy. A vy to máte ale hodně dobře rozhrabaný, to jako bez pochyby. Víte, já na těchto a podobných sítích nejsem, takže mně je fučíček, co tam kdo plácá. Jak říká Sarah, vystřelte si klidně voko. Je zajímavé, že touto zábavou se baví především ti chudí, ať už penězi, či duchem. Inteligentní člověk tohle ke svýmu životu nějak nepotřebuje.
Tom50:Mě vadí psi, protože 365 dní v roce štěkají, mám já také práva jako vy? Já chci právo na ticho. Mějte si doma třeba velbloudy, ale ať DRŽÍ HUBU!
Taky čokli dělají bordel, šlapu v jejich výkalech. Po ohňostrojích někteří neuklízejí? Po čoklech někteří také ne.
Chci zakázat čokly zákonem.
Jen vám předvádím vaše argumentační fauly. Dneska někdo zakazuje dělobuchy a vy nadšením hýkáte, co až stejní zmetci prosadí zákaz psů? Třeba drtivá většina imigrantů jsou vyznání, které psy zakazuje, co děláte proti přijímání migrantů?
A takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho!
Tak je zakažte, kdo vám brání? Máte stejné možnosti, bojujte peticemi, vstupte do politiky, váš boj. Jen si myslím, že neuspějete. 😜
Tak jsme na to zvědavson.
nejde jen o vcely ale vadi i ryby v rybniku, chovy ryb. Nesmysl, rybam to vadit nemuze. Jenze pozor, kde je nahlasene vcelstvo nebo ryby a obec je cervena, neznamena, ze tam nesmi byt ohnostroj. Normalne muze se odpalovat.
ak takto z úľa…
Právě teď u nás v ulici někdo spustil ohňostroj.
Jak oduševnělé.
Asi to bude nějaký rebel nebo spíš rebelka. 🙂
Vidíme svět stejně. Jen vy to sdělíte kulantně, já bych napsal, že vyznavači ohňostrojů jsou blbci, nebo méně ostré tužky v penálu.
Ovšem ono to má ještě jednu rovinu. Například už 19 a půl roku nekouřím a patrrně mi to zachránilo život. Kouření prostě zkracuje život, ale dělá ho také méně komfortním, protože kuřáci jsou víc nemocní. Ovšem nejde jen o komfort kuřáka, horší je, že za jeho léčení musí společnost vynakládat víc peněz. Ano, platí si v dani z tabáku hrobníka se zlatou lopatou, mohlo by se říct. Není tomu tak, pokusil jsem se to spočítat a daně vybrané z tabáku (u ožralů z lihu) zdaleka nestačí na jejich léčení. Tudíž kuřák finančně prazituje na společnosti tím, že kouří.
V neposlední rovině kouřením kuřák otravuje ostatní, kteří vdechovat kouř nechtějí.
ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kouřit v hospodě je normální a i jinak měla civilizovaná Československá společnost před BUZERAČNÍM zákazem Říše Zla kouření v hospodách, ale i vlacích a podobně, ošetřené. Za komančů se v 11 hodin posbíraly popelníky, vyvětralo se a do 13:30 se v hospodách, kde se jedlo, nekouřilo. To bohatě stačilo a když chtěl nekuřák do hospody mimo ten čas, měl to blbý. Je to jako by někdo zakazoval že někdy prší. Na vycházku můžeme chodit jen když neprší, nekuřák do hospody mohl chodit jen když se ty dvě a půl hodiny nekouřilo. Kde nebylo na výběr, v obchodě, na zastávce busu, v čekárně u lékaře a podobně, se prostě nekouřilo. Protože omezení kuřáků, při současném vybírání daně, je nesvoboda a hanebnost.
Takto bych milá Písničko mohl popisovat i další buzerace Říše Zla. Ve skutečnosti, stejně tak likvidace hospod pomocí EET není kvůli zdraví populace, ale aby lidi spolu nemohli komunikovat z očí do očí, aby neměli kde (a tupý lid miluje Babiše, který za EET stojí a za něj se zavedla, je stejný jako jiní mocipáni, chce atomizovat společnost, protože je to pro mocipány výhodné). Neurolog Stránský to ve videu, které jsem vložil včera do vlákna Naděje, říká jasně, že jde o komunikaci lidí navzájem z očí do očí. To tyrani vědí a tak dělají vše proto, aby lidi spolu neměli kde mluvit a jen jak debilové čuměli každý do svého mobilu. Taky za komančů bylo pivo desítka všude za 1.70 Kčs a ve všech pivnicích také za 1,70 Kčs a tak nebyl důvod nechodit “na točený” do tak zvané 4 cenové skupiny. Kde se jedlo - restaurace 3 cenové skupiny, bylo stejné pivo za 2,- Kčs a lahváč pořád 1,70 Kčs. Jenže nyní se daněmi udělá, že desítku pod 30 Kč nejde koupit v žádné hospodě, ale v krámě v akci sežene každý desítku pod 10 Kč. I nejlepší pivo, jakého se tu dá napít - Prazdroj - stojí v akci 25,90 Kč. To je pak další pojistka, aby lidi spolu nekomunikovali, seděli doma a chlastali si to svoje pivo ATOMIZOVANĚ v soukromí. Stránský tomu říká “atomizece”, znamená to rozložení společnosti na jednotlivce, na pomyslné atomy. Sám liberalizmus je na té zrůdnosti založený, že má každý vidět bezohledně jen sám sebe, tedy opět atomizovaně.
Takže ano, jsme nuceni sdílet svět i s duševními naháči, kteří, bohužel mají tak mizerné IQ a hlavně EQ, že chtějí dělobuchy a prskavky. Protože to není 365 dní v roce, tak se to dá jediný den v roce masově a jinak sem tam, vydržet. Kdyby skutečně státu šlo o zdraví zvířat (a co lidi), uvalí na dělobuchy a ostatní ZBYTEČNÉ nesmysly tak drakonické daně, že si to většina neinteligentních vyznavačů ohňostrojů odpustí sama.
Současně by měla běžet osvěta jak hrozná je válka a tudíž VŠECHNY výbuchy a jak ubohé je dělat napodobení hrůz války pro radost blbých. Tohle se dětem nevysvětluje, že ne, že je to ubohé a civilizovaného člověka 21 století nedůstojné. Proč se nedělá skutečná protiválečná osvěta? No protože na válce mají některé zrůdy zájem, protože chtějí neskutečně vydělat na zabíjení lidí. Dokonce se ministrem války stane madam, která nosí v kabelce hračku tanku a chlubí se dvěma pistolemi. Nikdy jsem se za nikoho nestyděl víc, než za tuhle “neskutečně tupou tužku”. Měli jí na den poslat do první linie a když by to přežila, do smrti by už válku jako hobby určitě neměla.
Stěží jste Písničko dočetla až sem. Jestli ano, uměla byste vyvrátit jediné moje tvrzení z tohoto příspěvku? Najděte a poslechněte si, co říká neurolog MUDr. Stránský, je to hned vedle ve vlákně Naděje. Pak vám bude vše jasnější.
--------------------------
Goro, váš odkaz nejde otevřít, přesněji mě nejde otevřít.
prepáčte, skuste
https://agrigis.gov.cz/portal/apps/instant/basic/index.html?appid=ded81b51ac6e4ea1b071ef28122f547b
a potom po klepnutí na “vstoupit ” je mapka…
Už je to tady
Tak u nás na dědině ač jsme v červené, že tady se nebude střílet petardy no už to po podruhé dnes večer lítá.
My jsme taky v červené a rachot tady je už od odpoledne.Před chvílí snad nějaké dělobuchy,to byly rány.