»
Odpověď na příspěvek uživatele
Orionka z 02.01.2026, 18:52:27
Díky za smířlivou reakci. Ne, rozhodně nejsem škarohlíd, jen “trpím” tím, že když mám do poloviny plnou sklenici, já jí mám SKORO prázdnou a ti vysmátí (jinde jsem psal, co si o nich myslím) jsou v klídku, že mají sklenici SKORO plnou.
Byl jsem na Sivestra u přítelky v jednom malém městečku. Panelák je nad obrovským náměstím, kde to každý rok žilo a my to viděli z osmého patra jako na dlani, úplně celé náměstí. Včera v noci tam chcíp příslovečný pes. A o to mocipánům jde, aby se lidi nedružili, aby rozeštvali jedny lidi proti druhým, aby se lidé nescházeli už ani u těch oslav Sivestrovské půlnoci, když dosáhli, že připažily obě restaurace na tom náměstí kvůli EET a jiným buzeracím a občani seděli jak v domácím vězení doma. Lidi přestali do předražených restaurací chodit. Na pivo a minutkovou večeři z vysoka, když mají chodit kouřit na mráz a o to Říši Zla jde. O atomizaci společnosti, o rozdělování lidí a štvaní jedněch proti druhým. Protože pár kreténům vadilo, že se v hospodě kouřilo. Tak měly vzniknout nekuřácké hospody a restaurace. Ono to bylo, že začínaly nekuřácké podniky. Jenže lidi jim na to z vysoka a nechodili do impotentních hospod, kde se nesmělo kouřit. Říši Zla nešlo o lidi, šlo jen o to omezit scházení lidí a vzájemnou komunikaci z očí do očí.
Vadí mi, že pejskařky dutohlavě chválí buzeraci a nedochází jim, madam (ano, jen ženy, ani jediný chlap, všímáte si?), že někomu vadí čokli. Petardy nejsou denně mnoho hodin, blbí psi štěkají pořád a věřte, že bydlet pod bezohlednými hovady, která si dají NA VSI do bytu (venku mají nádherný kotec) dva čokly a ti se buď pořád rvou a dupou a nebo štěkají, protože debilní čokli nevědí, že se panička vrátí, že šla jen drbat k sousedce (mlít o kra.inách, o čem ty ženské furt melou?). Věřte, že by to každého NORMÁLNÍHO člověka sra.o!!! Některé madam chtějí ticho jednu noc a já nemám právo na ticho každý den nejméně 15 hodin a všech 365 dní v roce?
Dochází taky těm madam, že jejich chlapi už před nimi nemají kam utéct, když hospody zvětšiny neexistují? Pak už zbývá jen rozvod a žít raději sám, být s babou nepřetržitě nejde vydržet. Pro normálního chlapa ne! Několikatisíciletou tradici hospod Říše Zla omezila a pokračuje v omezování dál. Teď petardami, příště se nebude třeba smět na veřejnosti mluvit a nikdo se nebude smět dívat jinam než pod vlastní nohy, aby se někoho nedotkl oční kontakt. A nebo, nemám já právo dívat se na nepotetované lidi? Kdo se mě ptal? Kdo se mě ptal, zda se mi nehnusí a neuráží mě, když lidi jsou potetovaní jako kriminálníci?
Ono je dané intelektem umět si uvědomit, že co dnes nějaké feministické megery chválí, může zítra STÁTNÍ BUZERACE namířit právě proti nim.
-------------------------
Vám se Goro nesmírně omlouvám, já asi blbě pochopil s čím sympatizujete a tak moc mě to vyrazilo dech (ano, jsem cholerik), že jsem se ozval. Jako reakci na to píšete vlastně to samé, co si o buzeraci myslím já. Tak se, prosím, snažte nevidět ve všem můj útok na vaši osobu a vykopávání válečné sekery (mezi dvěma dědky) a zamyslete se nad tím příště víc, ano? A přestaňte se divit, že mi HODNĚ záleží zrovna na vašem názoru. Taky jsem jen člověk a někdy něco umím pochopit špatně. (já to ale i opětovném přečtení stejně chápu nějak jinak)