nemá náhodou z Cácorky být již brzy moudrá matka?? 😄 Vypadá ta tvoje smečka pořád úžasně mladistvě, na to, že jsou to občas veteránky.
Jsem se o tom nedávno bavila na rehabce,kam jsem jí vzala,páč si málem zlomila vaz,tak aby jí teta napravila krční páteř. Říkala něco podobného jako ty,ale pak dodala…no,vzhledem k tomu,že znám její bábu, je fakt,že nemá u ní cenu čekat se štěňatama,až se zklidní😂myslím,že to bude matka velmi veselá,ale co ta zplodí…radši se tím nebudeme nervovat předem😄
Jak píše Balu. Včera psali,jak někde u Loun utekla holka, co jí úchyl držel svázanou někde a znásilňoval jí. A dneska čtu,že ten hajzl už to udělal,a dostal za to podmínku. Podmínku? To snad ani není možný
Doporučuju kouknout do jezdeckých potřeb. Mám hodně malé ruce,takže jsou mi běžné rukavice velké, a dlouho jsem hledala takové,aby seděly, byly teplé a ideálně i nepromokavé. Nakonec mám několik jezdeckých a super
Progesteron jsem si nechavala u feny urcit jednou a trochu me tato metoda
zklamala. Bud to pani doktorka neumela nebo delala spatne, ale cekala
jsem presny termin aspon plus minus den, kdyz sem tam byla na zacatku
harani a to sem teda nedostala. Odpoved jeste je cas, prijedte za 3 dny a
za 3 dny to same a jen penizky tahat.
Zjevně o tom moc nevíte. Ano,progesteron se musí dělat opakovaně. Jsou feny,které jsou ke krytí devátý den,jsou feny,které budou ke krytí dvacátý. U některých fen stoupá progesteron plynule, u jiných se nic neděje a pak se zvedne ze dne na den skokově. Takže ne,opravdu vám na začátku hárání nikdo neřekne, kdy bude mít fena krycí dny. Až od určité hodnoty je jasné, že se fena přiblížila ovulaci, a pak už víte, že krytí bude ideální třeba za 1-2 dny
Svázání určitě není žádná jistota zabřeznutí feny. Opačně svázání rozhodně není nutné k oplození, a i bez svázání jsou početné vrhy. Nejdůležitější je samozřejmost plodnost feny i psa, jejich kondice a krytí ve správné dny,tedy ideálně na základě progesteronu. Ani tak se nemusí povést, to je příroda
Máte doma chvilku mimino,které už si prošlo kdo ví čím, a děláte všechno špatně. Tohle fakt nevyřešíte po netu.
Člověk si hlavně beze strachu, že ten pes něco rozkouše nezajde ani na nákup….. Někdy taky škrábe na dveře, jindy se snaží rozkousat ohrádku, co jsem pro ni udělal, aby nám nelezla do obýváku a nekousala sedačku a jiný nábytek Bez pardonu,tyhle věty jsou na pěst. Proč jste si toho psa pořizovali? Koušou a demolujou i štěňata, co je má člověk od malička. To k tomu věku prostě patří. O psech nevíte zjevně vůbec nic.
Mám taky polykače,takže kosti nehrozí. Nejvíc na žvýkání dávám velký sušený hovězí uši.
Jinak já jsem tedy echt zmrzlík, zimu nesnáším, mokrý ponožky fakt neznám,já bych z toho opravdu onemocněla. Vrstvím oblečení, používám výhřevný věci, chodím v zimních holnikách a doma si dávám na záda a ledviny termofor
Proboha, co se to děje na těch silnicích, strašnej týden tady. ☹️
Protože je to samej psychopat. Včera, nemít asistenta v autě,kterej mi to auto zastavil na fleku, tak jsem byla taky marná. Když vyjedeš ze zatáčky a v protisměru se na tebe řítí auto,který předjíždí na plný čáře, tak prostě nemáš šanci zareagovat jako člověk včas
Fotku klidně dejte. Polštářky se obecně nešijí, jak na to pes šlape,tak to většinou rupne a ještě to může vytrhnout tkáň okolo. Mám bohaté zkušenosti,viz téma o botičkách