Neuvěřitelný věk. Upřímnou soustrast
Příspěvky uživatele
janaa
Mám taky polykače,takže kosti nehrozí. Nejvíc na žvýkání dávám velký sušený hovězí uši.
Jinak já jsem tedy echt zmrzlík, zimu nesnáším, mokrý ponožky fakt neznám,já bych z toho opravdu onemocněla. Vrstvím oblečení, používám výhřevný věci, chodím v zimních holnikách a doma si dávám na záda a ledviny termofor
Prostě auto je zbraň. Nejhorší je,že tyhle blbci vezmou sebou i někoho dalšího
Chingins,nj,já úplně zapomněla odkud jste. Tak to je fakt k vzteku,chápu. Ten ohradník,petardy atd nejsou špatný nápad.
Chingis:…
Já tedy neznám pozadí,ale tohle jste opravdu nastražila na nějaké zvíře?
Sarah01:Proboha, co se to děje na těch silnicích, strašnej týden tady. ☹️
Protože je to samej psychopat. Včera, nemít asistenta v autě,kterej mi to auto zastavil na fleku, tak jsem byla taky marná. Když vyjedeš ze zatáčky a v protisměru se na tebe řítí auto,který předjíždí na plný čáře, tak prostě nemáš šanci zareagovat jako člověk včas
Mazat, dávat obvazovou vatu,coban,botičku, udržovat v suchu a bude to ok. Tohle se fakt nešije
Fotku klidně dejte. Polštářky se obecně nešijí, jak na to pes šlape,tak to většinou rupne a ještě to může vytrhnout tkáň okolo. Mám bohaté zkušenosti,viz téma o botičkách
Na vaší zahradě? Pak to není průser. Naše holky by na zahradě taky zahrdlily každou kočku,co by sem zabloudila.
Ph:pestra strava, rehabky -ale hlavne rozpohybovani, zahrati a “vychozeni” pred kazdou zatezi funguje prokazatelne…
u mych psu je problem klid, kdyz bych jim chtela neco davat a nechat je “dohojit”. U koni se to dalo. Pes ma na ten klid jiny nazor 🙂
Plus mě se strašně osvědčil po zátěži mamut recovery drink. Funguje úžasně
Proti borelce (já neočkuju). Je otázka,jestli zadavatel nemyslí bravecto v injekci,to by mělo být na rok. To je úplná zrůdnost. To je asi to,co myslí impakt
Hele,když já mám o využitelnosti té “preventivní” kloubní výživy svoje pochyby. A to,co si myslím,že funguje, což je třeba ten celadrin, boswelie atd. prostě preventivně dávat nebudu. Takže v zátěži mají kloubní výživu, pak mají rehabilitaci, ale stejně si myslím, že nejvíc (kromě genetiky) je to prostě o krmení, a samozřejmě pravidelným pohybu v přirozeném terénu
Dospělému zdravému zvířeti “preventivně” nedávám nic. V sezóně enormní zátěže,což jsou u nás hony od září do konce ledna dávám pracantům Giom sport, kromě kloubky je tam i lkarnitin. Po skončení lovecké sezóny nedávám zas nic, byť s mladšími celý rok aktivně cvičíme a účastní se soutěží. Celoročně dávám jen psům s problémy a ultra veteránům, což je momentálně čuba 14 s ruplou a srostlou achilovkou a čuba po úraze s trvalými následky.
Zrovna dneska jsem byla s desetiletou na rehabilitaci (chodím se všema,co makají, po ukončení sezóny, a přes tu zátěž,co celoživotně má,nemá žádnou artrozu a má stoprocentní rozsah všech kloubů. Preventivně nemám důvod do ní něco rvát
Já jednou střílela z plynovky. Jednak měl pes reakci,takže zrdhl,jednak si jeho imbecilní majitelka myslela,že střílím ostrejma. Najednou si psa uměla zabezpečit😎
A že je bežžubá říct můžu?😂
Máš sz😉
Sklízí jen nevděk😄 přitom nebýt jeho, tak je barák dávno v troskách, všichni mrtvý, ohrožení tady číhá ze všech stran😂 a my jsme se mu odvděčili starým dědkem, kterej má narozdíl od něj koule, a ještě všude ščije,a nedostane za to na prdel,narozdíl od chudinečky mopslíčka. Má ten život hrozně těžkej😄
Jo,však jo,mopsle jsou válečky na nožičkách,ale když nemaj nadváhu,tak jsou to rychlý válečky😂 akorát jak jsou malý,tak pak každý kilo navrch je děs. A jak píšete,smradi jsou nekoordinovaný, zakopávaj si o haksny a hlavněěěě v tom běhu zapomenou honit mopsle a začnou se rvát mezi sebou😄
Kevin je mega hlídací pes. Blond krávy sice hlídaj,ale když nejde člověk s čoklem, tak většinou jen kousek řvou a u první brány se na to vykváknou. To náš anglickej mastif,páč za toho se Kevin považuje, pokračuje až nakonec. A je hrozivej. Proč by jinak na něj ty lidi volali,to víš,že se tě bojíme,už jdeme🤣
zrzavci, tak kevin zas takovej soudek nejni, a hlavně, je zvyklej každej den s labinama běhat, hlídat u plotu atd., takže je v kondici a utéct smradům fakt stihne🤣
Hele, i když je to malej placatej pes,furt je to dospělej pes, takže nějakej respekt od malejch smradů tam je. A taky jim může utéct😄 faktem je,že při odběru jsou váhově nastejno, ale velikostně je přeci jen mopsle ještě o fous větší😂