Aktuálně: 2 774 inzerátů261 109 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 16.11.2025, 19:36:08 xxx:xxx.9241:fa9c
Anonymní:

Oni kdyz ji chteli vzit vzorek te vody z břicha tak uz tam zadna bohuzel nebyla.. porad mi tvrdily ze vysledky krve jsou dobre, nikde zadne vysoke hodnoty. Se svym druhým miláčkem uz radeji k jinému Vet..

V zásadě všichni moji psi zemřeli s krevními výsledky na jedničku. Pokud tam není akutní selhání nějakého orgánu,sepse apod. v krvi se to ještě vůbec nemusí projevit. Každopádně,jak bylo řečeno, voda v břiše není diagnoza,je to následek, a důvod se musí diagnostikovat. Podle popisu opravdu s největší pravděpodobností někde prasknul nádor. Upřímně nechápu prvního veta,ale ani toho druhého, doma zahřívat psa s teplotou 35 stupňů….

janaa
janaa 16.11.2025, 15:07:49 xxx:xxx.9241:fa9c

Nesmí se to zapařit. To jest v igelitovým pytlíku nebo uzavřený v dóze to bude chytat plíseň. Já uchovávám v otevřený dóze v lednici,dva týdny vydrží určitě,déle nemají u nás šanci přežít. Ale kdysi jsem donesla velkou pisklu na veterinu,měli tam buldočka s ledvinovým selháním a jediné,co jim žral,byly naše pamlsky. Byla jsem tam asi po měsíci a pamlsky,co zbyly, furt držely bez plísně v pokojový teplotě

janaa
janaa 16.11.2025, 08:30:17 xxx:xxx.9241:fa9c
Anonymní:

Osobní zkušenost nemám, ale hodně se s tím na trápila známá a jim fungovala kombinace- obvaz, gumová botička Pawz a přes to normální botka. Ta gumová byla navlečená celkem natěsno a ta horní pak po té gumě neklouzala.

Jo,tyhle různý kombinace mám vyzkoušené,když měly čuby nějakej řezanec atd, ale  když je zahojeno,tak to nechci už vázat,ale dát jen botu. Teď má čuba vyholenou packu prsty, měla tam něco vraženého, už skoro zahojeno,ale jak je ta noha bez srsti,tak si to odírá

janaa
janaa 15.11.2025, 20:13:47 xxx:xxx.1a3f:325d

Nechápu,vždycky s údivem koukám,jak saňový psi odběhnou stovky kilometrů s botičkama. Já už vyzkoušela snad vše na trhu,od zveráčových přes outdoor značky až po eurohusky,manmat,nonstopy a vše stejné. Nejlíp asi ten manmat,ale stejně žádný zázrak. Ještě tak,když je pod tím obvaz,trochu to drží,pravda,to tak čuby nelítají. Ve chvíli,kdy to dám jen na nohu, namokří se to,obalí bahnem a jde dolů. Dnes na honu ztratila čubina botu po první leči. Jasný,lítá ve strašným bordelu,pak oračce… někdo tip na nějaký zázrak,co vydrží?

janaa
janaa 14.11.2025, 12:28:15 xxx.xxx.175.0

Hele,děvčata, dá se říci, že mopsle a retrívři jsou příbuzná skupina. Nicméně ne, nejsou si rovni, mopsle na celé čáře vítězí. Kdybych neměla doma oboje,nevěřila bych😎😂

janaa
janaa 14.11.2025, 08:36:51 xxx.xxx.175.0

Přesně z tohohle důvodu peču. Tuňákový nebo sýrový. Tuňák,vajíčko,mouka (já dávám rýžovou

janaa
janaa 12.11.2025, 14:08:28 xxx:xxx.d732:4cf5

A eště ty druhý,ty naprosto na míru😂

Pokud mám podezření na potravní alergii, zvolím jeden druh bílkoviny,jeden druh sacharidu, nejlépe takové,se kterými se pes ještě nesetkal, takže třeba králík,jáhlové vločky, a budu mu to dávat měsíc v kuse (i jako pamlsky pouze králíka,nic navíc), pokud bude pes bez alergických projevů, můžu přidat zase jeden druh bílkoviny,třeba jehně. A tak postupně přidávám,ověřuju,vylučuju.

janaa
janaa 11.11.2025, 11:19:15 xxx:xxx.1cb1:5491
hmn:

“A problémové plemeno neexistuje. Pouze problémový majitel.”

existují
potenciál “problémový” se váže i k plemenným přepokladům, ať už povaze či jen hmotnosti
a samozřejmě je to funkce všech zúčastněných, tedy i majitele/psovoda

Přesně tak. Jsou plemena,u kterých riziko problémů a fakt průserů při pořízení ichtylem nebo nezvládnutí,je diametrálně odlišné,než u jiných. A tvrdit opak je cesta  do pekel.

janaa
janaa 10.11.2025, 21:10:14 xxx:xxx.1cb1:5491
Verun:

A proč do dočasky.zájemce si jej nemůže rovnou osvojit?

Do ukončení soudu a jejich ofiko propadnutí jsou stále majetkem bývalé majitelky

janaa
janaa 03.11.2025, 18:57:55 xxx:xxx.65ad:4902
orionka-2:

Ten bobr musí být štěstí bez sebe. Bude se s tou “bednou” na zádech ještě chovat normálně ?  Toto v 21. století ? Když naši pejsci mají krásné mikročipy.  Čápy sledovali s mikročipy až v Africe.

Jak píše rapotačka, je to hnus.

Čápi mají taky vysílačky. Čipy opravdu na dálku sledovat nejde

Obrázek
janaa
janaa 03.11.2025, 13:00:36 xxx:xxx.ff95:4fba

Tak to nejen říditelka, já si tady bez dovolení ani neprdnu,dyť by mě ta smečka rozcupovala na cimpr campr,já jsem ráda,že v tom chcanci nemusím bydlet venku, že mě nechaj jít dovnitř😂

janaa
janaa 03.11.2025, 12:19:51 xxx:xxx.ff95:4fba
Zrzavci:

Já myslim, že i ten hon organizovala, ne? Aspoń tak se to v kuloárech po víkendu říká 😀 😀 

🤣 tak ona má od mala přezdívku ředitelka,ředitelka zeměkoule a přilehlých galaxií, takže organizace nějakýho honu už je v tom všem brnkačka😜

janaa
janaa 03.11.2025, 11:36:25 xxx:xxx.ff95:4fba
Zrzavci:

🙂

Obrázek

No jistě,nejen,že to nanosila,ale i zastřelila🤣 aspoň tak to doma líčila všem háravkám,který mají arest😂

janaa
janaa 03.11.2025, 11:03:43 xxx:xxx.ff95:4fba

Taky mě hned napadla záda. Držím palce

janaa
janaa 03.11.2025, 11:02:41 xxx:xxx.ff95:4fba

U nás chčije a chčije a k tomu fučí vichr. Musela jsem se hodně přemlouvat,abych zvládla dvoje venčení. Všechno už je podmáčený,včera jsme byly s kamarádkama cvičit a ze čtyř aut dvě zapadly a musely jsme shánět traktor. Fakt scénka,dvě zapadlý auta a čtyři ženský,co o autech ví tak to,že mají čtyři kola a volant🤣

Jen v sobotu bylo hezky, Růženka byla na honu a moooc si to užila. Já si užila,jak jí to běhá, včera půl dne prospala a ráno se už mě zas ptala, jestli jdeme ven. Ale tu jsem vzala jen na krátkou zdravotní, přeci jen za chvíli 11, tak jí nechci přetáhnout. Ale zdravý veterán v téhle kondici,to je prostě obr radost🥰

Obrázek
janaa
janaa 31.10.2025, 13:19:16 xxx:xxx.d2dc:ddec
Arosek:

Ano, ano, ano! Starika do kazde rodiny!  Za me nejlepsi z nejlepsich, kazdy jeden jediny strousek, co k nam kdy prisli, nas neskutecne obohatili. Vrele doporucuju! 

A jinak abych byla v tematu … to jsem se zas po ranu zdrave nasrankovala!

https://zvirata.bazos.cz/inzerat/210001863/prodam-francouzsky-buldocky.php

Obrázek

No,tak já musím říct,že mě starouškové nijak neobohatili😂 je pravda, že já si brala opravdové geronty, 14,5 a 16, ostatní adopťáci byli úplně jiného věku. Geronti mě stáli hromadu peněz,nervy a klid. Jasný,že nelituju ani vteřinu, jasný,že s tím jsem do toho šla, jasný,že na ně se slzou v oku vzpomínám, ale bráno naprosto racionálně, nikomu to nemůžu doporučit a namlouvat si, jak má člověk hřejivej pocit z toho,že dal psovi před smrtí dobrej domov. Je to hroznej zápřah,fyzickej,psychickej,finanční. A člověk musí počítat i s tím,že to tomu psovi může být v zásadě jedno,takže člověk hodně dá, ale nic nedostane,kromě toho pocitu.  A jasný,že bych to udělala znova, ale prostě nalejvám čistýho vína,a pokud člověk není připraven být vycucnut, tak je to vždycky na velký zamýšlení. Jen aby nějaký naivní příchozí neměl dojem, jak je to krásný a psí duše mu bude vděčná. Určitěje něco jiného vzít si třeba 10ti letýho veterána. Což já teda prakticky za veterána nepovažuju,psa v tomhle věku🤣

Inzerát snad ani nemá cenu komentovat. Furt doufám,že karma funguje,třeba pomalu,ale přece

janaa
janaa 19.10.2025, 18:55:01 xxx:xxx.85f7:9d17

Hele,to by bylo na dlouhou debatu a v jiném tématu,ať to tady neplevelíme. Mohl se obrátit vítr,mohli tam být slabší psi… třeba v tý Slovči většina psů,co vypadla, z našeho stanoviště odcházela s odřenejma ušima, a říkali jsme,ty vypadnou jinde….vypadli