Já bych to neriskovala. S největší pravděpodobností by se nic nestalo,ale….
Příspěvky uživatele
janaa
assil:No to co ty požaduješ nejsou lázně, ale wellness hotel, je jich mraky, jistě nějaký psy bere.
No jistěěěě,madam potřebuje wellness🤣 tam se může prducírovat v župánku jak chce😂
Zrzavci:Hm, jsem si právě myslela, že člověk může být v té budově se psem, aby nemusel docházet bůhví odkud na ty procedury, to jinak ztrácí ten smysl - teda pro mě. - že jako lázně říkají, můžete k nám se psem.
Já ti rozumím.Jen ti vysvětluju,že máš zkreslené představy,protože prostě většina ubytování není přímo tam,kde probíhají procedury,bez ohledu na to,jestli chceš jet se psem nebo ne. Kamarádka teď byla ve Františkovejch, ona to měla tak, jak bys to chtěla ty, ale za to se sakra platí🤣 to je fakt pětihvězdičkovej nobl hotel,a tam bych ani s velkým psem nechtěla
Hele,trochu. Každopádně asi v těch klasickejch lázeňskejch domech, ala čtyřhvězdičkový hotel brát psy (a určitě velký psy)nebudou, ale co si budeme povídat,tam já bych se psem ani nejela,dyť tam jsou všude koberce a načančáno😂 ale to taky nebudou budovy pro lázně na pojišťovnu. A pokud chceš někam na pár dní,týden,určitě najdeš kombinaci lázeňské procedury,jídlo,ale ubytko někde v soukromču
Hele, v praxi, většina lidí dostane “příspěvkové” lázně,tj. pojišťovna hradí procedury a to je všechno.Takže si stejně platíš ubytko a jídlo. Pak máš “křížkový”,tam ti platí i to ubytko, ale většina lidí si stejně zaplatí nebo připlatí za “nadstandart”, což je třeba jednolůžkový pokoj. A takovéty “wellnes” a"ozdravný" pobyty jsou v balíčku, ale podle ceny si vybíráš ubytování, jídlo, počet procedur atd. Na procedury se většinou stejně někam dochází,ty bývají soustředěné do jednoho domu a ubytování jsou po celém městě
Na mě to taky působí jako alergie. Jinak helicobacterie se u lidí uvádí jako nejčastější příčina žaludečních vředů. Nevím,jak na tom jste s alternativou, nechcete vyzkoušet mediciální houby? Mám s nima u psů dobré zkušenosti. Každopádně držím palce
Tak ono spousta lidí jezdí do lázní s psiskama,ale samozřejmě si platí ubytko. Ale to si platí spousta lidí i bez psa,jednak “křížkové” a “příplatkové” lázně,jednak spousta lidí chce bydlet sama,ne s cizím člověkem
Psát můžou,ale když na ně cíleně psa posílá, tak zjevně buď riziko podceňuje nebo je mu to fuk. Něco jiného je,když pes prostě na honu nebo jindy narazí na nutrii, nenadělá člověk nic,ale takhle…. nikdo rozumný to schválně dělat nebude
Nutrie jsou pro psa opravdu hodně nebezpečné, dospělá nutrie umí překousnout nohu, krční tepnu,utrhnout kus tváře… jen blbec na ně posílá s plným vědomím psa
Tak tím bych se fakt chlubila. Až pes chcípne,bude brečet
Kopřiva při selhání ledvin určitě ne
Arosek:Hele u nas tak tri kolecka. Uz se moc tesim ☹️
impact moc dekuji za rani rozveseleni, uplne ten curling vidim 😀
My si dali vcera hodku v Drahani. Jako cety proste jeden led. Kde to slo, tam se slo lesem, kde to neslo, tam bylo veselo … hlavne Otas s kombinaci turbopohon a smajdave zadni. Nesmeky by bodly, ale obcas by to bylo spis na macky a cepin …
Máme to s množstvím podobně. Vzhledem k velikosti zahrady je to na dva dny a kolečka. Prostě jarní hovnobrigáda🤣
Chudineška. S pamlskama zkušenost nemám,ale já bych mixla tu konzervu,frkla tam vajíčko,trochu rýžový mouky a upekla pamlsky z toho
Mopslové jsou prostě drný týpci😂
Já na to koukala na FB,přímo na stránce Šediváčka
Já si tam toho všimla u jednoho spřežení a zaujalo mě to.
Jj,praváci,leváci,to dává smysl,u retrívrů se to pozná podle toho,na kterou stranu berou a otáčí se s aportem
Lupus - zeptám se jako neznalec. Koukala jsem na video ze startu Šediváčka, a poprvé jsem viděla zapřahání- dvojice,jeden,dvojice,jeden…má to nějaký význam? Vždycky jsem viděla jen dvojice vedle sebe. Díky za rozšíření obzorů
Včera se poslední večerní venčení na zahradě vyplatilo. Nebeská nádhera
Nesmeky na boty😉
Zrzavci:Ten blédhand? 😂
Ten teď kvůli frustraci žere ty lidi přeci🤣