Aktuálně: 2 776 inzerátů261 569 diskuzních příspěvků19 169 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 05.09.2025, 07:29:46 xxx:xxx.3a87:17a6
Sarah01:

A člověk by si řekl, že poslanec musí být chytrej a vzdělanej, že?

Tak tos mě pobavila

janaa
janaa 28.08.2025, 21:45:41 xxx:xxx.2286:8a5c

No,tak já mluvím o mladých psech nebo psech v nejlepším věku,ne o veteránech. Ale nebudem to tady plevelit

janaa
janaa 28.08.2025, 21:34:25 xxx:xxx.2286:8a5c
Sarah01:

To jak si ženská neohlídá sama, tak to takhle dopadá. 😊

Jj, jednou mi volala vyděšená majitelka mého odchovu,jednou jedinkrát nechala háravku venčit manželem,věděl,že hárá,ale přeci ona je poslušná a vždycky chodí navolno. Tak jí odchytil,až když byla spojená fešákem australským ovčákem🤣 měsíc nervů,naštěstí bez následků😎 kdyby neměli děti,tak byl rozvod nebo vražda 😂

janaa
janaa 28.08.2025, 21:24:40 xxx:xxx.2286:8a5c
Sarah01:

Pro mě je legenda, nějak mě to vzalo, no. Ale dožil se myslím 13 let, pěkný poměrně dlouhý život měl. Horší je to, co se stalo s tím malým Wilíkem, to je asi šok nejen pro mě. 😔

Ano,to je šok strašnej. Pro mě je docela teda šílený,kolik “z ničeho nic” úmrtí hlavně u goldenů jsem v posledních letech zaznamenala. To mi hrozí průserem

janaa
janaa 28.08.2025, 21:17:27 xxx:xxx.2286:8a5c

Alčo,promiň,Enzíka mi je určitě líto,ale proč legenda? 

janaa
janaa 28.08.2025, 10:49:44 xxx:xxx.fee6:f95a

Hele,opravte mě,ale myslela jsem,že koně nesmí člověk chovat samotného

janaa
janaa 23.08.2025, 11:59:34 xxx.xxx.174.209
Sardullah:

Když jsou vedra, tak si vždycky říkám “škoda, že ti moji psi nechtějí plavat…koupat se, že by je to pěkně ochladilo” a pak když čtu ty trable s hotspotama a i dcery ausík ho měl a pěkně dlouho je to potrápilo, tak si zase říkám, že je vlastně výhoda, že mi psi vlezou do vody tak max po břicho..prostě jen namočit paciny…jako vůbec si neumím představit, jak bych je potom sušila a jestli by se jim ty zapařeniny neudělaly. 

Bohužel psům,co trpí na hotspoty, se dělají i v zimě,když neplavou

Ali,neporadím,ťukám na vše,holky na to netrpí,ale kamarádky čuba je měla furt,byl to nekonečnej boj. Bohužel u ní to bylo srstí po kastraci. Tak aspoň držím palce

janaa
janaa 22.08.2025, 13:17:42 xxx:xxx.11dd:f1ad

Ortoped-neurolog,udělat nový rentgeny, případně ct. Určitě bych nasadila kloubku,jestli nedáváte, a pak něco na neurologii,třeba milgamu, a hericium. Kdyby to měl od srůstů na páteři, tak tam klidně může brnět nějaký nerv. Laser bych vyzkoušela,tím se nic nezkazí,případně i magnet.

janaa
janaa 21.08.2025, 19:09:13 xxx:xxx.ecb:3225

Já myslím,že kdysi dávno purina jako první vymyslela řadu superpremium😂 jakože jí tak začala označovat a propagovat. Kvalitní nebyla nikdy,ale tehdy taky nikdo složení nestudoval

janaa
janaa 21.08.2025, 15:08:35 xxx:xxx.ecb:3225
Zrzavci:

"Teď se teda zeptám jako člověk co se v granclích vůbec nevyzná - nebývala ale Purina braná kdysi jako dobrá kvalita?

Nikdy

janaa
janaa 20.08.2025, 18:26:52 xxx:xxx.60dd:2395

Vůbec jsem nevěděla,že marodí. Je mi to moc líto

janaa
janaa 20.08.2025, 07:34:48 xxx:xxx.d470:8153
Varaxi:

Dřív se želvám vyrývaly letopočty a další vzkazy do krunýřů normálně, protože se nevědělo, že by jim to mohlo ublížit. Stejně jako se dosud vyrývají iniciály do kůry stromů.

Takže tady je možné, že dotyčného to zkrátka nenapadlo. Jasně, té želvě to nepomůže, navíc to je úplně zbytečný akt, ale osvěta je v tomto případě mnohem méně dostupná. On to někdo mohl opravdu udělat z neznalosti a hlouposti, ne z lhostejnosti nebo se zlým úmyslem. 

Nesmysl, každý,kdo šnorchluje v Egyptě ví,že na nic živého se v moři nesahá.Ale lidi jsou ignoranti,šlapou na korály,mušle vyndavají z vody,sahají na želvy…

janaa
janaa 18.08.2025, 20:05:10 xxx:xxx.d2db:98f6

Jsem ráda,že se tím počítáš,protože nějak nerozumím,co by mu na tom mělo vadit😂

janaa
janaa 10.08.2025, 15:46:52 xxx.xxx.174.209

Ad CHS Od Kačky,nemůžu hodnotit její chov jako takový, nevím,jak často chová, s ohledem na co atd. Nicméně chodí na stejnou veterinu,párkrát jsme se tam potkaly, a psi krásní, socializovaní, pohodoví,přátelští k lidem i k ostatním zvířatům v čekárně a ordinaci.

Ad puberta, stejně jako u ostatních plemen platí,že může nastat,nemusí, jeden pes zapomene vše,co se do té doby naučil, u jiného si ničeho nevšimnete, nicméně vždycky platí,co do té doby do psa vložíte,na tom můžete v pubertě stavět a po pubertě se vám to vrátí. Jinak zvlášť u psa rtw (ale i u feny) bych v pubertě očekávala,že začne dělat ramena na ostatní psy,na to musíte být připravena a vědět,co s tím, a okamžitě takové chování kočírovat. Kvalitní cvičák,kde mají s rtw zkušenosti, bych odmala určitě doporučovala

janaa
janaa 07.08.2025, 21:17:56 xxx:xxx.c5c9:9d09

Pošlu ti ty po Ronym,zabalíš ho do toho celýho,smrada😂

janaa
janaa 05.08.2025, 11:00:36 xxx.xxx.174.209
sutrik:

Taky mám nový zážitek z července. Zase s bullem. Moje oblíbená hráz. Jdu za pánem s malými dětmi. Když už jsme ke konci hráze, pán si mě všimne a křikne dopředu na nějakou ženu, že má dávat pozor, že mám pejska. 

Nevěděla jsem o nějaké ženě, psu, byli celou dobu za stromy za rybníkem. Psi nevěděli o sobě, dokud jejich neuslyšel upozornění.  Už to měl asi jako povel, vysmekl se a najednou jsem viděla, že se směrem od stromů k nám řítí něco rezatého. Než mi došlo, k čemu došlo, že je to pes, pak že je to bull, proběhl kolem páníčka. Ten na něj skočil, zalehnul ho a celou dobu na něm ležel, abychom mohly s Bonnie projít. Super reakce, ale nebylo by to třeba, kdyby měli psa zabezpečeného.

Tohle je naprosto absurdní,že si dementi s takovým kriplem dovolí chodit bez náhubku a pouštět ho volně