my dneska při oblevě dali v lese delší okruh - bořilo se to, boty jsem promáchala, rifle se mi nacucaly vodou až ke kolenům… ale užili jsme si to všichni tři.
Já pořád přemýšlím, kam o víkendu vyrazit. Jestli někam nahoru, kde bude ještě beztak ledovka a nebo zůstat někde dole, kde bude beztak břečka. 😂
Ale máme novou (možná staronovou? ví bůh..) členku smečky, tak si dáme něco nenáročnýho. 🥰
Díky všem za rady a doporučení. Stejně si pořád neumím představit, že vedu svoje tři psy na vodítkách a přitom mám vytasit cokoliv a ještě se s tím ideálně strefit. A to mám dva ze tří psů připnutý do sedáku.
Ono pokud jde člověk sám se smečkou malých psů a má se postavit třem útočícím bullům, tak je obecně malá šance na úspěch, ať už máte v ruce cokoliv. Tak fakt jedině švihem svoje psy naházet za nejbližší plot a doufat, že z druhé strany nebudou psi taky.
Jinak obecně souhlasím s tím, že člověk musí mít nějaký osobnostní nastavení, aby tu zbraň (jakoukoliv) dokázal vytáhnout a použít. Citlivější povahy, co se napřed rozklepou, moc úspěch mít nebudou. Já už o sobě léta vím, že napřed rázně a intuitivně jednám a až pak přemýšlím, případně se hroutím. Když to ale posledně skončilo tím, že na mě naskákali zakuklenci, tak bych taky byla ráda, kdyby to aspoň občas bylo naopak. 🤣
Takže v podstatě každy, kdo přispěl na ty chudáky, nepřispěl jim, ale té svini.
Za mě je to naprosto jasný. V takových případech prostě neposílat žádnej dar a nepomáhat státu přijetím takových psů do péče. Tak dlouho úředníci hřešili na to, že jsou spolky/útulky vždy ochotný pomoct i na úkor svého provozu, až se s nima úředníci prostě naučili vyjebávat.
Vždyť než přijdou první peníze od státu, než se pořeší všechny smlouvy, atd., tak to trvá několik týdnů. A když spolek/útulek živí ty psy ze svých zásob a darů z běžného provozu, tak jim to stát taky neuhradí, protože už to vlastně jednou od někoho dostali? Snažím se to pochopit, ale současně vím, že stát/obce prostě neproplatí žádný nadstandard a to se týká třeba i blbého očkování nad rámec zákonem povinné vztekliny.
My jsme si dali dneska moji narozeninovou sedmičku (zítra 46 🤦♀️) okolo komína a u toho jsme si na sněhu s kámošama opekli špekáčky. 😁 Fajne bylo. Akorát kosa jak z nosa. 🥶😄
Dala bych jí i na doma obleček a možnost se pořádně zachumlat.
Já bych teda psa v oblečku bez dozoru určitě nenechala.
Merďa bude zatím určitě žrát renal granule a konzervy, proto právě sháním nějaký pamlsky. Patřím totiž do skupiny vypatlaných debilů, kteří krmí granulemi. 🙂
Jinak jsem teda dost překvapená, jak to všechno zabralo v podstatě ze dne na den a úplně ustalo to její přepíjení. Tak uvidíme, co další krve za ty tři týdny.
Holky když mi je někdo upečete, klidně je od vás koupím. 🤣 Já nemám čas ani vařit pro sebe, ne tak pro psa. O tom, jak jsem na takovou pečící tvorbu úplně levá ani nemluvě. 🤭
Arosku - já nemám nic nového z veterinárního pohledu, ale vykouklo na mě tohle, při hledání nečeho jiného a tak jsem si řekla, že to sem aspoň dám, že i to by se mohlo hodit??