A co bambulky játra a ledviny, v jaké jsou kondici? Ptám se, kvůli tomu nechutenství, jestli není potřeba dietu ještě upravit a třeba vynechat konzervy, které obsahují i vnitřnosti?? Moc Vám fandím, neryju, jen přemýšlím nahlas…🌷
A co bambulky játra a ledviny, v jaké jsou kondici? Ptám se, kvůli tomu nechutenství, jestli není potřeba dietu ještě upravit a třeba vynechat konzervy, které obsahují i vnitřnosti?? Moc Vám fandím, neryju, jen přemýšlím nahlas…🌷
bambule:Milé ženy, musím se Vám svěřit, minulý týden v pondělí měla Bambule podepsaný rozsudek smrti. Po třech rychle po sobě jdoucích gastritidách, třech týdnech nechutenství a boje o každou aspoň zpola vyžranou misku, třech týdnech kdy dostávala inzulín jen někdy…..V pondělí jsem mluvila s naším veterinářem, domluvila utraceni, protože v pondělí ráno odmítla i pečené kuře, které ji do té doby aspoň trochu zajímalo. Doma jsem obeznámila rodinu, psa a začala přemýšlet kde vykopu hrob…. Ale zázraky se dějí a já nevím, který anděl při nás dvou stojí a jsem mu neskutečně vděčná. Bambule se od úterý chytla… sice jedeme na konzervách od Falca a Carnilove ( maso odmítá), ale to mi nevadí. Žere, dostává pravidelné dávky inzulínu a dokonce přibírá to co zhubla. Dostali jsme to co málokdo, společný čas navíc. A já jsem za to neskutečně vděčná. Vím, že vzhledem k její diagnóze to může být jen otázka pár týdnů, ale i tak jsem šťastná, že ještě nenastalo naše polední loučení…
🙈 nenene, Bambulko zaber, hodně zaber..Falco konzervy jsou dobré a Ty jsi moc statečná a panička taky 🍀
Jj, princezna Pampeliška 🌞
Je to nádhera a ještě, když posuzuje někdo tak významný, tak musí vyloženě hřát u srdíčka..🌷 moc gratuluju Sarah!
Anonymní:To už mají na ifauně 🙂
Proč jste se předtím vydával/a za kometu?? Už jsem se jednou ptala…
Všem anonymům jen přitěžujete v této anketě. ☝️
Elektrickou dečku nebo ten termofor.
Ach jo Bobčo, ještě to chladno k tomu…🙄 sleduju každé Vaše slůvko a držím palce!
Taky gratuluju, jste borec a Efík taky. Jak pózuje ❤️moc mu to sluší!
No výborný, a to že jste se předtím vydával za kometu, okecáte jak?
Ten neregistrovaný příspěvek s Vaším jménem, to jste Vy, kometo? Se mi zdá, že spíš asi ne…🤷♀️ jiná IP…
A to je to, co mi vadí, je to kometa není to kometa?
Když dá anonym na cokoli odkaz, je bezpečné na něj klikat? Když jde o našince, tak obavy samozřejmě nemám.
Jestli jde na čas zkusit bez anonymů a pak to vyhodnotit a event. změnit, jsem pro. Už i za mne se jednou někdo vydával a příjemné to nebylo.
Může to web zkvalitnit, když tu nebudou neregistrovaní a nebo utlumit…to by se vidělo. Ale nejsem IT, nevím, jak dalece jde učinit pokus…🤷♀️
To jsem nevěděla, že Gag obsahuje Slávku, ale na škodu to určitě nebude, když jí je malinko víc.
Beru odjinud a teda rozdělávám tobolku a dávám ji natřikrát, kdybych mu ji šoupla celou, má průjmik. Tzn, že ji nakonec dostane celou, protože krmnou dávku má rozdělenou na tři, kvůli refluxu.
Nicméně mu strašně chutná, když s ní “pocukruju” granulky 😉 ať je Vaše fenka lepší a dobře to šlape. Náš chlupatej soused, stejnej s Vaší fenkou, musel čekat na paničku do 1h ráno, achjo…a blafal tu steskem. 🤷♀️
Vlítla na ní sousedka, tak ještě byla krátká výměna názorů a bouchání dveřma 🤦♀️
Chtěli jsme včera popojet vlakem na výlet, ale skočilo na tabuli 50 minut zpožďo, tak jsme vyrazili jen ke zdejším okresním malým vodopádům a taky to byla hezká, kratší procházka 5 km.
Jen ještě, jako další námět: dávám běloušovi od Caniny Canhydrix Gag( myslím, že dostává občas? kůru Yoda, ti mne inspirovali) a občas prostřídám se Slávkou zelenoústou a přikoupila jsem od Krmivahulin sypkou žraločí chrupavku a dávám ji do tobolek. Běloušovi vadí i tobolky z hovězího kolagenu, tak mám jiné. Musím mu něco dávat, když nedávám, křupe nahlas, jinak ne…tak to musí nějak fungovat.
Teda držím palce, aby případnou Librelu psice snášela dobře 🍀
Kocourek Bertík je nádhernej…no a foto kocourka s koněm ❤️
Bobčo, nedovedu si VŮBEC představit, že byste v tomhle stavu měla vydržet do ledna, kdy Vám, tihle konkrétní doktoři🤦♀️, naplánovali operaci. Budete si muset v průběhu času zavolat tu záchranku, to není jinak možný! Moc bych Vám přála, aby operace byla úspěšná a dřííív. 🙏 Takhle doma vydržíte měsíc, dva? Ach jo, lékaři i sestry, by měli projevovat obecně více empatie…jsou samozřejmě vyjímky…
Sardullah:Všechny nebankovní půjčky jsou zlodějna a od takových společností si může půjčit jen totální zoufalec, takový člověk, kterému nepůjčí ani jeho vlastní banka a to už je co říct…nebo někdo, komu vypadl mozek.
Tady určitě žádný takový zoufalec s vypadlým mozkem a tady určo nikdo vypadlej mozek nemá….
No chtěla jsem napsat něco podobného, předběhlas mě 👍😉
sutrik:Copak o to, Bonnie taky už zamířila do otevřených dveří autobusu. Ale podle mě se už na nádraží nudila.
Ještě 20 minut a vystupujeme. Dneska 2 autobusy a 1 vlak, ale časově jen 2 hodiny, takže super. V druhém busu jsme měly psí společnost.
Protože ubytování je až pozdě odpoledne, mám v plánu dlouhou procházku (cca 16 km) s obědem v nějaké hospůdce místo nejkratší cesty od vlaku do tábora (cca 5 km).
Je na to fajn počasí, žádné horko. Tak si to tam užijte 🍀
Tak jsem nakoukla přes ten odkaz tady. Je dobrý jenom to, že by se některé důležité info asi daly dohledat z toho zveřejněného archivu, ale tam už bych do diskuze zpět nešla ani za zlatý prase. Říká se tomu ztráta důvěry.☝️
Stejně, kdybych měla dotaz, zeptám se zde a ani by se mi nechtělo se tam v tom hrabat…tady se máme, jako v bavlnce.
On tam na diskuzi stejně ani nikdo není, až asi na pár jednotlivců a Šárku. Umře tam ta diskuze i celej web, nebude to dlouho trvat 🤦♀️
Bělouš cestuje celkem rád(vlak, bus), hlavně, jak vidí na zastávce MHD otevřené dveře busu, hned by rád nastupoval, kdyby nebyl na vodítku 😀 asi by mi ujel? Radši jsem to nezkoušela 🤭
První a poslední fotka jsou TOP 🌷 příroda krásná, ale ty kukadla, ty kukadla.. Ty teda jsou oboje supr 🤗😀
Bonnie ráda cestuje, že? Ona je nadšenec do všeho zdá se..🤗
Ta kravička je úplně jak z reklamy ❤️