No přesně, jak psala Sarah, to samé mě napadlo. A je to náádhera. Yoda je šikula, že to zvládnul. A vnoučata taky s tím letem! 😊
Na tohle nám to auto s páníkem chybí, že bychom taky vyjeli s běloušem, jinak nám ani auto nechybí.
No přesně, jak psala Sarah, to samé mě napadlo. A je to náádhera. Yoda je šikula, že to zvládnul. A vnoučata taky s tím letem! 😊
Na tohle nám to auto s páníkem chybí, že bychom taky vyjeli s běloušem, jinak nám ani auto nechybí.
Je moc hezký, vnouček hnědej chlupatej 😊 zajímalo by mě, co to s Ginou povídají…🤷♀️
Tak to jsem ještě nikde neslyšela, že by si pes cvakal drápy, aspoň některý. Hustý! 😀
Náš první bělouš si čas od času vypouštěl žlázky na oblíbené křeslo, když byl doma sám. No tak panička pak honem prala 🥴 to byl smrádek! Pašák, přeci by si nezmazal svůj pelech 🙈 a ten současný to neumí, a tak s tím chodíme na veterinu, páč paničce to vymačkat nejde a nejde…🤷♀️
Domnívám se, že betadinou nic nezkazíš, ale bude to chtít hlavně zabránit blízání…takže nejlepší je límec na noc, když ho neuhlídáš. Náš první bělouš to takhle měl prasklé, jak popisuješ a musel se drápek na veterině strhnout. Co se matně pamatuju, zmrazili mu to sprejem, aby to tak nebolelo….to byl moc statečnej kluk, narozdíl od nynějšího plašana.
Děkuju, už se těším, ale netvrdím, že budu pak kynologická třída, to už asi nestihnu a myslím, že talent nebudu….i když bělouš za pamlsky maká. Tak uvidím.
Jinak s Tebou souhlasím, že na ČT1 by se v tom pořadu Kočka není pes, vyjímal víc Fr. Šusta než RD
Dostala jsem k narozkám pěkný ucelený soubor knih 🫡
Mám program na večer, až bude bělouš spát 😉
Idorku, přeju Ti hodně zdravíčka a musím Ti říct, že jsi pro mne vzorem, jak jako🤔 je potřeba se postavit těžkostem a životním zkouškám. Jsi borec! 🌷
To je taková krása ….🙋♀️
N:Já mám dnes bohužel jeden z nejsmutnějších dnů v životě. Vždycky si člověk myslí, že je na to připraven a u pejska ve vysokém věku tím spíš, ale pravda je úplně jiná. Jsem jako vždy úplně v “prdeli”.😪
Je mi to líto🌷, Vy víte, že tady Vám rozumějí a vědí, jak Vám je…držte se…
Joo, skvělý dlouhý článek k zamyšlení! Zkusím se jím řídit 🤯 a půjdu radši ven s běloušem na procházku, to nám udělá dobře 🐶🙋♀️
Ve výsledku, jako umělecké foto, je to vejce s myškou na pařezu MOC hezká fotka👍 jste skrytý talent!
Morbidní to trochu je, ale stačí změnit úhel pohledu a je to vlastně pecka fotka…za mne 🥇
Teda to je tygřice, ta Vaše Lilinka 😊
Nejste sami, bělouš je neklidný ze všeho, co bzučí. Žihadlo, bohužel od včelky, při aportu už asi 2x dostal, tak si to pamatuje a neví, že třeba moucha mu ho nedá. 🙈😄
😄 snad se daly srazit…😊
Gratuluju! Framík je šikulka! 🌷
Sardullah, Tys mi otevřela oči tím, jak jsi popsala psívíláka a jeho chování kočeny. Díky Ti 🙋♀️, teď už je nad slunce jasné, že běloušek vyrůstal v původní rodině natuty s kočkama.
Respektuje kočky, kámošil by se s nima, blíže se stejným způsobem, jako kočka..náprsenku, tlapky, bůček a tak a tu náklonnost, tu nám takhle projevuje taky, že se nám ustavičně otírá o nohy, ale zbrkle, až to někdy trochu bolí…a já myslela, že mu ve všem rozumím, ale tohle jsem nechápala…a díky Tobě jsem prozřela 😃🌷 on je naše převlečená kočička….to musím říct hnedle manželovi…👏
Sarah01:Zpomalený záběr, úžasný https://www.facebook.com/share/v/1JAVGSCbKb/
🤧 to je tak hezký, až mě to dojalo a zahřálo u srdce.
Díky Sarah 🌷
Taky jsem zkoušela řídit auto i motorku, ale musela bych být na silnici jen já, jako Vy Dafi nebo Tenurri. Nebo jen s nima, jen my tři ? 🤔
Mám blok kvůli dvěma smrťákům v autě v úzké rodině, pár let po sobě. Je to sice mnoho let, ale nepřekonám to.
“já nemám auto,ani řidičák”
Dafi, to jsme tu teda asi jen dvě, co nemáme řiďičák ani přibližovadlo 🤫😀
“tak si vždy po takové odpovědi připadnu jak blb,když řeším kolik jak dlouho chodím ds mýma malýma psama…”
Dafi, já to u bělouše taky řeším, aby byl vyskotačený a z toho života něco měl a byl zdráv. Včera jsme dali 10 km, a to je v kuse zatím pro mne maximum, ale snažím se. Každé ráno jsme spolu venku minimálně 40 minut…a má přímá sousedka? Ta má asi 5 let bulíka, stejného jako Verun. Změnila se u ní situace a teď ráno co tady přivolá výtah a pak zase přijede nahoru joo☝️, tak mezitím uběhnout pouhé 4 minuty. ☝️ Ten pes je venku čistého času MAXIMÁLNĚ 3 minuty. Někdy je bohužel panička i o minutu rychlejší. Hodí psa za dveře a jede do práce. Odpo je venku 15minut možná někdy víc a zmizla až do večera a pes tak od 20-22h štěkal steskem a taky se zřejmě i chtělo? Někdo si v domě asi stěžoval, protože pes už večer neštěká, tak ho asi bere s sebou….aspoň, že tak. Ovšem to ráno, to ráno je hrozné!! Vždyť se nemůže chudák určitě ani dočůrat a bude mít z toho akorát močové kameny. Je mi ho moc líto!!! Už není tak nasvalený, jako býval 😔 pes je hodnej, ale s běloušem bohužel nejsou kámoši, jinak bych měla cuky domluvit to a vzít ho s sebou.
Ta zahrada, jak popisujete, to je ještě docela zlaté…
Omlouvám se všem za dlouhý komentář, muselo to ven, trvá to dýl….