Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.05.2025, 11:53:00
Myslím si, že by se někdo, kdo by se na chlupáče chytil, najít mohl, tak dobře, že je inzerát nahlášen. Vždyť i v dnešní době různých jiných podvodů (a že jich je široká paleta), se pořád najdou lidé, kteří uvěří a přijdou o peníze, i když se o tom všude píše a mluví…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 23.05.2025, 09:50:56
Trochu šaškovat nevadí, hlavně, že má Matýsek radost a je rád na světě. Neumím si představit, že by pes vyfukoval a dělal jen to, co se očekává..to by byla trochu nuda. Něco mezi je tak akorát 😜
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 22.05.2025, 17:25:21
Když baštila Primal Spirit, tak podobné- s ještě jednodušším složením- jsou Platinum a méně tuku( to vyhovuje Běloušovi) mají Platinum Vetactive Senior nebo totéž jen Vetactive Light. Tyhle náš pes může a vyhovují. Měli jsme předtím ty Spirit taky. To kdyby náhodou grancle, tak je to jen takovej tip.
Teď zkoušíme z Hulína ty hybridní, co si dělají sami…nevydrží rok, jako jiné grancle, nejsou v nich konzervanty, a to se mi líbí a prý jsou dobré, i když tvrdé. Bělouš nemá vepředu 13 zubů a jak baští 💪😊
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 22.05.2025, 17:25:21
Degan se užívá minimálně 30 minut před krmením, aby to mohlo makat. Rozpohybuje to během těch 30 min. ten línej žaludek. Mezi dva prsty prášek a šup a má to v krku a pak mu dám z dlaně trochu vody, aby mu to neuvízlo a on po těch letech, fakt nekecám🤷♀️, si přede mne na minutu přesně stoupne a tou naší řečí mi povídá, že “UŽ JE ČAS PANE PROFESORE” jíídlooo sem 😃
To by Bambů zvládla, kdybyste ji to nacpala do krčku?? Jen jde o to, jestli to může diabetik?
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 22.05.2025, 15:47:10
Ten Degan zkusit, po dohodě s vet, mne napadlo, protože to vypadá, že nejen že se asi Bambů tvoří po něm( po syrovém m.) hodně šťáv, ale že možná žaludek taky leniví a pomalu tráví a zůstává jí tam strava dýl než je žádoucí??? Bylo by to možné? Můj bělouš je na deganu 5,5 roku, neplechu to nedělá, nepozoruju nic nežádoucího. Co myslíte? Je mi Bambulky líto, že jí je často špatně….🥺
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 22.05.2025, 15:47:10
Vypadá to, že jste na to teda kápla!!🍀👍
Jsem si jistá, že běloušek by po syrovém zvracel taky. Jemu syrové chutná, jemu chutná všechno! Má ale alergie a reflux a bez deganu mu žaludek pracuje špatně. Zkoušela jsem v minulosti 2x vysadit během dovči, pozorovat a nešlo to. Zvracel, neudržel jídlo v žaludku. Normálně neudrží samotnou vodu, když se víc napije, musím ho vzít a čekat až si říhne. 🙈
Granulky nějaký u Vás taky baštila v minulosti? A konzervy dáváte Falco nebo jí vyhovují jiné? Co po dohodě s vet zkusit degan?
Extrudované granule, které si vyrábí sami, ale často jsou vyprodané. Můj bělouš říká, že je to dobrota, tak kdyby Vám složení schválili na veterině…🤷♀️
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 21.05.2025, 08:09:31
Když to čtu, tak jsem si vzpomněla, jak tu kdysi psala myslím Terven, jak měl kamarádky pes snad půl roku? v žaludku pecku a nespecifické trávicí problémy.
Jednou jsem pro jistotu, když zmizel plyšákovi plastový malý čumák, nechala dělat rtg s kontrastní látkou. Žaludku a s časovým odstupem i střev. O.K.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 19.05.2025, 10:31:04
Primárně jsem měla na mysli toto, cituji se:
“Třeba ten rehydratační prášek do vody, když se něco děje-zvracení, nechutenství, dehydratace…”
Ty energy koule můžou posloužit po nějakém vypětí sil, kdekoli, ale to bylo až na místě dalším…ale v poho, to bylo jen k zamyšlení, k inspiraci a ne proto, abyste se cítila tak, jak píšete 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 19.05.2025, 06:56:08
Bobčo, intenzivně na Vás myslím, hlavně ve chvíli kdy se otáčím na posteli 🤦♀️ oproti Vám mne trochu, jen trochu vzala záda po střevní chřipce. Dr.říkal, že se právě při oslabení organismu, záda často bloknou, to jsem netušila…
jak hrozné to všechno musí být pro Vás! Já z toho prožívám nyní jen malý střípek 🙈 jste hrozně statečná! 🍀
Pod to, co napsala Bugyrra, se podepisuju a poslala krásné fotky, že?
Třeba ten rehydratační prášek do vody, když se něco děje-zvracení, nechutenství, dehydratace…
Nic nového pod sluncem, inspiraci mám samozřejmě odtud, od zdejších chovatelek a jsem za to ráda. Energy ball používám po dlouhých procházkách do 30 minut než po procházce bělouš odpadne. Je pak lepší, rychleji zregeneruje. Berte to jako inspiraci pro Vašeho citlivého a krásného fešáka 😊