👏 gratuluju! Jestli ráda papá, je to těžké…
👏 gratuluju! Jestli ráda papá, je to těžké…
Brouček 😍 no tak to nic…
Děkuji. Škoda, že se takhle ve smečce nedá zjistit, kolik toho Dráček fakt vypije za 24h.
Mám ho teď v hlavě spolu s Chulim a naším raubířem ….
Naše hysterka bělouš se mi ve středu vyškubnul při 1. pokusu o odběr biopsie z bouličky a stisknul doktorce zápěstí tak, až má pohmožděné šlachy. Nebyla jsem připravená, že to bude dělat hned a bez znecitlivění, jinak bych mu dala už v čekárně fixák. Neměla jsem s sebou ani. Takhle ho dostal od vet až na 2.pokus. Já ty obavy hlásila už předem….no v pátek jsem odnesla balíček bolestného a znovu jsem se omlouvala 🙈
Nebyla jsem ani schopná to sem napsat hned, musela jsem to nejprve zpracovat. Stalo se mi to prvně…
A kdy prosím jdete na veterinu Sarah? Abych věděla, kdy mám zintenzivnit držení palců….
A biotin nebo něco jiného Máťa na drápky dostával v poslední době?
Ať je to prkotina a Dráček krásnej je brzy v pořádku! 🌷
bělouš teď taky víc pije než žere…čekám napjatě na výsledky biopsie z bouličky. Odběr byl dramatický, včera jsem se byla s dárkem naší vet po několikáté omluvit 🙈
Bělouš 1. měl něco s prostatou až v 9 letech, měl 11 kilo. Odkapával na plovoučku a ani to nevěděl.
Dáji chlupatej čumák mne zajímá též, jak to pokračuje???
A co Vaše Mandy, je furt dobrá? Přijde mi to úplně neuvěřitelné, měla velké štěstí a mamka taky ❤️🙏
Dublinbarzoj:Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Jo a už vypadám, občas, jak barzoj
Ale ten se krásně klube a jak rychle roste! ❤️ Myslím, že si omotal kolem tlapky všechny místní tety, já ho teda “žeru” úplně 😍 posílám pohlazenííí všem 4
Nádherné fotky a věřím, že Framík dá práci s tou srstí. Výsledek péče salónu je ale famózní. Framík je teda hodně trpělivý hoch, co se salónu týče, tak určitě☝️
Nechcete zkusit třeba na týden něco na nervičky? Zylkene je super a chutná. Přírodní věc. Z tobolky se obsah musí vysypat, píší, že tobolka je nepoživatelná. Sypu do malého množství vody a pes s chutí vyblíže. Relax od Dromy je taky fajn, ale to už je klasická tbl. a pro Vašeho asi 2 tbl. a problém, jak podat.
Krásné! Je moc šikovná 🍀
Xerxova:jinak Yoda taky může všechno - ale momentálně vedou na kousky pokrájené sušené plíce (jde to nožem nakrájet na minikousky, není to mastné, a i díky tomu, jak to smrdí je to velmi motivační…)
Taky u nás frčí na malé kousky pokrájené plíce, ale vepřové. Hovězí bělouš nemůže. Kupovala jsem na budog.cz spolu s ostatním sušeným. Akorát už nebereme pařátky a jiné sušené maso s kostmi. S těma jsme skončili po krvavým průjmu před delším časem. Na krmivahulin mají i sypkou směs na upečení pamlsků doma, mají tam různé skvěle vypadající malé výcvikové pamlsky, ale bělouš je nemůže, protože ve všem je trochu hovězího, a to je u nás prokázaný alergen. Já bych tak nakupovala, kdybych měla psa bez alergií, až bych brečela.
U nás bylo svého času letité soužití psa a korely. Když byl koreláček mimo klec, tak bylo setkávání jen pod dohledem, ale když byl koreláček v kleci, běloušek č.1 se po probuzení běžel do kuchyně přivítat s koreláčkem, on na něj pískal to své Pepíku a pokaždé, když jsme se psem přišli domů, tak ho taky šel pozdravit a nebo zkontrolovat, prostě ho musel vidět. Koreláček byl v rodině první a když ve 20 letech odešel, pes ještě nějaký čas chodil k místu, kde bývala klec a kamaráda hledal. Miláčci!
Eli, to je na psychiku mazec, neumím si to ani představit! Qui je moc statečný pejsek a je super, že má ještě bráchu. Jste prima parta! 🍀
No to je nápad! Ale asi to není snadný, nastavit si hlavu na dočasku. Já bych se pak asi chlupáče nedokázala vzdát…no ale dělají to lidi, zvládnou se nezaháčkovat…
Berete Sarah některé mimi do dočasky k vašim?
Ještě, že jste to napsala s tou trávou, protože Yoda vypadá na té fotce fakt hrozivě. A na té 5.fotce Vám tam zkameněla želva v popředí 🧐🤔
Taky koukám…i s běloušem
Jo to je pravda, na všech záběrech stále stejná pozice 😃
Když na to si musí člověk zvyknout a nastavit si to taky v hlavě. Zhubla jsem po zeleném první 3kg, jak odešel bordel z těla. Začínala jsem chlorellu 5-5-5 a ječmen mám sypký do vody( tbl.jsem taky zkoušela a jdou trochu hůře polykat), rozmíchávám si sypký v šejkru. Začínala jsem na 1x denně ráno 1 odměrku cca 5 mg, jestli si dobře pamatuju. Ten první napěněný brčálově zelený nápoj mi moc nechutnal, ale s každým dalším se to zlepšovalo a dneska jdu na něj s chutí. Opravdu!🤞 Postupně jsem, podle rady holky od nich, navyšovala po 14 dnech chlorellu na 10 tbl., čili 10-10-10. Jsem teď na 20-20-20 a když se o mě něco pokouší tak beru dočasně 25-25-25 tbl. Ječmen teď beru 2 odměrky ráno a 2 večer. Pokus o nemoc končí rychle nastupujícím zdravím. Nebyla jsem už ¾ roku nemocná, tj.od doby, co to beru. Předtím jsem byla marod cca 5x-6x do roka. Nemohla jsem být dřív denně bez sladkého, dnes na mě chuť na sladké přijde málokdy. Vlastně se to stalo za tu dobu ¾ roku jen 4x, a to jsem si osladila čaj medem a dobrý. Chuť ukojena. Čokoládu jsem zase za tu dobu měla 1x čtvereček tuhle, a to jen abych neurazila, protože jsem dostala od jedné slečny véélikou zlatou lindtku. Zbytek sprdnul manžel.
Začala jsem s tím na doporučení gastroenteroložky kvůli hodně nemocným játrům. Jaterky se zlepšily, ještě jsem v červených číslech a horší průtok, ale zlepšuje se to🤞