FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!
🙂
Také si Vašeho podpisu moc vážím a panu Brtníkovi taky moc děkuju i Megí děkuju, páč jste tedy taková skoro úplně svatá trojice, která dělá lidem radost a na Vánočky k tomu…. a na knížku se už teď moc těším🙋♀️ 🤗
Jo a neblízala nebo dokonce nežrala sníh? To může způsobit i gastritidu, nachlazení a pak tedy i průjem třeba. Rýmy byste si ani nemusela všimnout, mají to oblíznutý v cuku letu. Není nastydlá?
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 07.12.2023, 20:51:02
Ta Vaše hnědulka má teda věci. Bělouš by Alavisu Calming sežral celej pytlík kdyby mohl, ale stresař je taky, má to v sobě furt a asi už to tak zůstane a taky bych řekla, že ze stresu má rychlejší střívka a tím pádem 💩 měkoně. Na stříhání jsem s ním, beze mne by byl hromádka neštěstí a asi i bez uší, páč má tendence cukat z paniky.
Terven fakt to zkuste domluvit a být tam s ní při tom stříhání, však se tyhle různé stresy s věkem zhoršují, to si myslím. A Vy s ní chodíte co 2 měsíce, co si pamatuju.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.12.2023, 22:33:40
Díky, jsem očkovaná 2x nebo možná i 3x, kdo si to má pamatovat. No teď tu poslední nemám a už bych se nenechala. No a Covida mám potřetí. Teď teda mne trápí dutiny atd., nebudu s tím otravovat, ale hlásím, že už jsem byla dnes s běloušem kolem bloku-úspěch…a on byl taky rád, že jdu já 😊
U nás stojí teď venčení za prd. 😔 Jen obejít pár panelaků, vytentovat a domů. Máme oba covid. Teď 3. den venčí páneček, že už nemá horečku. Panička Vahine včera s horečkou omdlela v koupelně, tak nemůže.
Bělouš statečně 🥇celý dny leží vedle mne v pelíšku na druhý půli rozloženýho gauče a já doufám, že nic nechytne 🙈
Dokud naše hnědá nebyla na psychiatra, postroj jsme nepotřebovali. Netahaly na vodítku nikdy, pohodlně stačil širší obojek.
Letos hnědá ale už dárek dostala. Tím, jak na ní plandá ta velká kůže, bála jsem se, že jí bude někde dřít. U nás byla nutnost horní madlo, aby v případě záchvatu nepříčetnosti bylo možno ten pytel vzteku vzít a snadno jej přesměrovat do klidnějšího úhlu tak, aby se jí kšandy nikam nezařízly. Funguje trochu i jako bandáž na zklidnění, je robustnější. Dlouhodobá trvanlivost nevím, máme krátce a nosíme jen večer, když chodí venku bubáci. Cena bez komentáře jako ostatně všechno od Hurtty. Ale pro náš účel plně funkční.
Máme ten samý a jsem s ním spokojená, dá se ze všech stran upravit, jak je potřeba, třeba na obleček. No a Vy máte krásnej do barvy, slečna hnědá ladí 👍a ano madýlko nahoře se hodí, i když já musím ohnout hřbet, to Vy asi ani ne ☺
Moc děkuju a omlouvám se, že ruším takhle pozdě večer. Zip vypadá dost podobně. Nám se tam prostě na konci ani nezasekne potvora zipová…vytáhli jsme si asi Černýho Petra. Špatný kousek no.
Odpověď na příspěvek uživatele Terven z 02.12.2023, 21:09:26
A vypadá ten konec zipu stejně? Posílám dva konce zipu oblečků na porovnání. Ten zip na zeleném oblečku drží perfektně a rozdíl mezi zipy je, myslím si, vidět
Odpověď na příspěvek uživatele Terven z 02.12.2023, 20:32:11
Terven, máte pravdu, drtič mrazu, to ten obleček je 😉 a na tuhle fotku u ruky si pamatuju ještě z ifauny rukka u ruky…fakt Čikině moc sluší ale, je to škoda, že to nedělá dobrotu…když ona je taková křehká krásná dáma, no co se dá dělat…viděla jste výše v mém příspěvku detail našeho zipu, prosím? Máte na oblečku taky tak ničemný, jak my, nebo máte lepší zakončení? Zip se nám rozjíždí právě kvůli tomu konci zipu. Moc by mě zajímalo, jestli máte stejný…díky předem
Jsem háklivá na příliš vytopené a nevětrané místnosti. A ráno se k tomu přidala dehydratace po noci. Plánovala jsem jen vyvenčit a ještě na chvilku zapadnout do postele. Tak jsem se ani nenapila. Neplánovaně jsem sáhla po lopatě. A po návratu do tepla se mi začala motat hlava. Sedla jsem si na zem, obvykle to stačí. Tentokrát ne. Mívám to zřídka a až do mdloby to šlo naposledy tak před 10 lety. Tenkrát jsem byla i u doktora, znovu se tam podívám. Aspoň zjistím, jak se změnila ordinace 😉
Šmankote! Tak klika, že jste si sedla…chápu, chápu. Mívala jsem to takhle dřív docela dost často…ve škole opravdu hodně…jednou mne nějaký pán odnesl v náruči na lepší místo, stalo se mi to totiž v restauraci, ale nevzali sme se 😄…to bylo před 20 lety a 15 kily ☺ a týden po té akci v restauraci jsem to nevychytala a doma jsem si spálila tvář o koberec a narazila si sanici…po čase mě chytil slepák a vzali mi přitom i kousek střeva s divertikly…možná ty poslední epizody byli tímhle, protože mne bolelo břicho a pak to přišlo..nevím no… Teď už ťuk ťuk dlouho nic. Navštivte lékaře, radši jo…🍀🍀🍀
Vahine, není třeba měnit zip. Našijte na konec bundy malý knoflíček a jezdcem zipu protáhněte pružnou šňůrku. Po zapnutí zaháknete očko za knoflíček a nic se rozjíždět nebude 😉
Irmo, já Vám strašně moc děkuju 🌞 ☺ to mne vůůbec nenapadlo!!! 🤦♀️ udělám to…a možná ten knoflíček dám zespodu, protože se podívejte na ten “prasáckej” zip, co tam dávaj…viz detailní foto
začneš, Vahine, konečně číst ty recenze na zboží a nebudeš zbrklá a budeš víc přemýšlet než něco objednáš! ☝🤔
Máme nový overal RUKKA, na psa bez podsady s poněkud řidší srstí je skvělý, protože je uvnitř chlupatý až do nohavic, dá se upravit po těle stáhnutím několika gumiček, chrání i krk, nohavice se dají stáhnout sucháčem, který se zatím nerozepíná. Velké mínus je zip na zádech, který se na konci trochu rozjíždí, nedrží po nějaké době zcela zapnutý! Zapíná se od krku a končí nad ocasem a tam se to pak rozjíždí. Zip má na obou koncích přehnutou látku, kterou dáte přes konec zipu. Je potřeba koupit o číslo větší velikost, protože ty gumičky na stažení jsou v tunýlkách uvnitř oblečku a stahují se přes takový docela buclatý zdrhovací “udělátko” viz foto a když koupíte oblek akorát, budou ty udělátka psa na těle tlačit a otravovat při pohybu. U volného obleku bez problému….ale ten zip, jak se pokaždé porozepne, mě štve! Asi ho dám švadleně přes léto vyměnit. Ještě poznatek- je to obleček pro ty psy, kteří nemají ke svému tělu příliš výrazný hrudník a přední nohy nemají dál od sebe - takže třeba není vhodný pro francouzského buldočka, pro představu. Je tak šitý, že nemá zase až tolik místa mezi předníma nohama. Tak my máme o číslo větší a dobrý i na velké mrazy. Áále ten zip….jo a má vedle zipu překrytý vstup pro vodítko z postroje, ale prosím Vás vedle zipu z jedné strany, takže za mně úplně naord a dávám kšíry hurtta přes obleček. Viz foto
Plako, je mi líto, že odchod Vašeho pejska byl jaký byl, je to určitě těžší než klidný odchod. Došla mi slova, ale vězte, že v duchu jsem s Vámi i s Dájou 😢
Čas ukáže cestu, kudy a kam jít dál…se vzpomínkami ukrytými v srdci 💔
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 27.11.2023, 12:20:13
Dájo, nejdůležitější pro kulíška bylo, že jste při jeho odchodu byla s ním, že se cítil v bezpečí…udělala jsem pro něj strašně moc, jste opravdu moc statečná…myslím na Vás a posílám sílu ❤ zvládněte to 😔