Pane jo máš toho málo? Vždy mě napadne tahle věta, takhle se mě ptávala moje mudra obvoďačka.
Pane jo máš toho málo? Vždy mě napadne tahle věta, takhle se mě ptávala moje mudra obvoďačka.
Dlouhé vlasy jsou pro mě top, prostě moje mládi a ano musí být hezké.
Teď jsme si pustili písničku a prý takové ďáblové🤣písně my ne-e😂.
Ale jo mě to nevadí, ale tohle byl už extrém a to fakt. Jako chápu, že pokud mám až tak vous dlouhý musím o něho pečovat. Jen mě vadí k tomu vousu a ta oholená hlava, mě to připadá obrácenou tvář a jeden národ😉.
Můj manžel i syn taky nosí vousy, ale jen decentně, syn trochu delší a ani si už neumím představit ho bez vousů. Manžel jen lehké strniště, přece jen je už šedivý.
No jako nic se nesmí přehánět chlap musí byt chlap a ženská ženskou, vše přiměřeně. Vousy no tolerují i knírky, ale opravdu musí slušet. Jednou jsem vydělá prodavače v Baumaxu a to jsem já stará baba fakt čuměla, měl oholenou perfektně hlavu a vous dlouhý až k pupku👎. Tohle zase já nemusím. Pokladní vydělá, že jsem vykulená a říkami “ měla byste vidět jak pečuje o ty vousy i zvlášť pro ně má hřebínek”.
Jooo tak tohle taky perfekt👍.
Jo tohle už jo, ale je teda slyšet, že jste mladší😉.
Tak tohle pro mě ne, to nemusím😜.
Super, krása gratulace oběma👍.
Hmm to už nejsou podle mě chlapy😉.
Tak prosím dejte vědět. Držíme palečky oběma.
JOJO ten je nej a tak se přitulit 😍, co , to by bylo, VAU.
teď to posloucháme s manželem a můj na to, že “ to se fajně omacavaly holky”😍.
No taky fakt nádherný👍a bude i dnes?
Krásny👍, hlavně dejte vědět jak dnes dopadl. Ocenění luxusní👍.
Ohledně výstav a to já zase ráda chodila, ale musela jsem mít 100% pejska výstavního a to byl jeden jediný, pak jsem velice ráda konkurenci porážela a nakonec konkurence poráželi mě😉.
No mě nevadí, ale je pravda, že na ně musí mít človíček náladu. Jako představa, že jsem někde na zábavě a tam dají ploužák a přijde si pro mě krásny, urostlý , mladý a voňavý frajer a požádá mě o tanec , hmmmm velice ráda půjdu zaploužit🤣 ( ha bejvávalo).
Jojo to už je jiný výkon👍.
Betlémské světlo máme u starosty páč my jsme zapadlá vesnička😉.
Lucii viděti nechcete😉, ale já jo, já mám vnučku Lucinku.
Moc hezké, líbilo se mi video a máte pravdu ty husí nej😉.
Píšete, že bylo krásné počasí tak u nás jen tak 3hod. Ráno obrovská mlha, fakt nebylo na krok vidět a odpoledne bylo vidět jak postupuje znova mlha a neskutečně v mlze mrzlo. Zajímavá věc, stála jsem na zápraži a pozorovala.
Ha u nás -5stupňů, pane jo to mám tak ráda v zimě. Já chci ještě víc -.
Tak já si vyhledala a tohle je pro mně až mám husa cínu😢. Nevím jestli mi to půjde.
https://www.youtube.com/watch?v=FJpxXr_3r6Q&list=RDFJpxXr_3r6Q&start_radio=1
Ne ani teď to neladí spíš tam slyším šušlání a dokonce manžel říkal, že to bych dala i já po třech v žíle👍.