Děkuji zkoukni😉. Přesně na něho jsem vsadila, že to bude on.
Děkuji zkoukni😉. Přesně na něho jsem vsadila, že to bude on.
Mě se ukázali tři filmy s názvem Otec.
Alfa je to to putovaní chlapce s vlkem po zamrznuté krajině?
Koukla jsem na Netflix a Otec je tam aspoň 3X, prosím který to je ten nejnovější?
Tak to já umím víc řečí a to slovenský, polský - rozumím , po naszymu- rozumím, maďarsky- ale už nic moc a samo ruský, no a česky mi dává zabrat spíš mluvím jak mi huba narostla😉.
No tak jo po naszymu, ale i takhle se kecalo. Kometko umíte mluvit po naszymu? Já ne my jsme rodina maďarů , rodiče se sotva jak takš naučili lámanou češtinu, ale nemluvím, ale rozumím.
Assil moc hezké , ladi mi v bubínku👍.
A proč ji to píšete? Ptala se Vás? Normálně napište sem a je. Proč tak pokoutně?
Bože Kukulín provokatér. VY pane a dalších pět fakt provokujete, PROČ, máte s toho radost? Tak to pak jste fakt zmet-k a VÁS pět.
Nevyžádanou poštu někomu psát s radostí hmmm👎.
Jééé tomuhle rozumím já i kometka a ještě hooodně odcuť lidiček, fakt se tak hlavně v Karviné mluvilo a mě se to tak líbí.
Konečně jsem si pustila v klidu video a moc hezké povídaní👍. Hezký záběr na telata jak čučí .
No a potěš koště máte toho opravdu dost😉.
Aha, já kolikrát ani nekoukám koho lajkuju jen jestli se mi článek, odkaz a nebo psané slovo líbí.
Já vůbec nevím co co jde, prosím o připomenutí🙏.
Pane jo a já si na to nedám pozor, ach jo🥺.
No Bobi dnes teda jsi mi dala nakládačku jedná, druhá, třetí a čtvrtá VAU🙏🥺🙏nemá chybu - krása❤️🩹.
Tak a zítra si je zvopáknu😉.
Tohle je moje nej píseň a proč? Protože jsem viděla film který k té písní patří a tuhle mi musí rodina nechat zahrát na pohřbu až nebudu. Andělé jsou pěkní , ale tohle je moje 💓. Teď si ji budu stále zase pouštět.
Hahá Dája neodpustí 😉, Bobi úžasné, super, krása a ty dlouhé vlasy k tomu hmmm nemá to chybu.
🤣já mám dva pídi psy a když dovádějí přesně a ještě víc na hlas takhle se projevují.
Tak tohle ladí mému uchu, hezké👍.
No já bych ho brala taky hned páč moje ho jsou srdcovky NO, kdysi si cvičil a měli jsme taky v paneláku tak že na zahradu ideál. Tak jsem se ho o ptala jestli nechce a že ne bo by už na NO nestačil, škoda.