VAU krása a to fakt👍.
VAU krása a to fakt👍.
No všechny zpěváky co jste teď vzpomenuly i já fakt nemusím, jejích hlasy a ta omáčka kolem nich je mi proti srsti ( asi fakt už jsem stará konzerva) já musím slyšet hlas co duje, aby mi byl po chuti.
Máš pravdu vůbec jí neznám, úplně někdo jiný. I ten hlas se mi zdá takové to mňoukání 😉.
Jé já to blbě zase a obvykle napsala, já myslela vulgární to moje slovíčko ř… . Písničku určitě nechat jen můj komentář možná vulgární. Já to tak nevidím, ale někoho slovíčko může nadzvednout.
Až lehnu vyzkouším👍.
Jo a zapomněla jsem napsat, že teplo 10 stupňů po těch mínus je dost teplo.
Jako je to fakt zesměšňování, ale mají to za ty názvy čím nás častovaly a častovat budou. To se mi nelíbí a pak chtějí ať je volím? Ať jdou do řiti😉.
Kometko pokud je to vulgární tak prosím smazat, ale jsem radikálnější a lidi jim to spočítaly.
U nás nic moc, prostě jen vánek s mírným mrholením .
Rapotačko tak tahle píseň je jednička i video klip👍.
Já mám moc ráda , když někdo umí zpívat a má takový ten hlas co roztřese i skla v okně jako, že "zaduje i z paty"
Popelku i já pamatují👍.
Jééé to bylo veselé cvičení dnes ráno👍. Pokondry miluji dá se na ně dobře pařit s velice veselou náladou👍.
Tak u nás 1 400kč ročně a to si myslíme, že na vesnici co není preferovaná ani dědina ani kraj je to dost. Za odpad, za vodu my tady platíme o mnoho víc než dědinky okolo nás i syn v Beskydech v lukrativním místě platí za vše o mnoho míň.
U nás jen pouhých -2 stupně, ale už bílo od jinovatky i ploty. VAU to byla krása po ránu za tmy s čelovkou jít ven.
Jojo nechám a docela ráda😉víte co? Asi tím, že jsem důchodce a nic mě nehoní jen ti dva pídi psy , nemám zvířata venku ani ustájená a hlavně nedojíždím do práce tak asi proto bych si přála závěje sněhu.
Jojo tohle tvrdil i můj platfus👍vyhodil, moc nepříjemné.
Hurá a snad se konečně tady v Jeseníkách dočkám krásné, tuhé, příjemné a s hooodně sněhem zimy😉.
Já vím jsem magor👍.
Neboj já to ani ve zlém neberu. Jasně uvidíš jak, co a podle toho se zařídiš😉. Jo ani já nerada mluvím do tel. před někým.
Ano, dobře, nudu jsem myslela až na LDN. Doma jasně, že se človíček nenudí😉.
Bobi i u mně trénuj na tabletu, pokud budeš chtít pošlu ti email ať můžeš semnou trénovat 👍, klidně i tel. číslo ti pošlu ať se nenudíš😉. Já jak chodím po těch mích klientech i na LDN a vidím jak pak se nuděj, hmm mě by švihlo, já nemůžu být takhle někde bez využití zavřená ani v nemocnici. Jak jsem už počítala 7dní a davaj domů, aspoň ten internet musím mít všude.
Rapotačko moc hezké👍.