U nás bylo krásné azůro a teploty -2 až 2.
Dnes po ránu 😂 prozatím -2 stupně.
U nás bylo krásné azůro a teploty -2 až 2.
Dnes po ránu 😂 prozatím -2 stupně.
Tohle chození domů když jim něco přeletí přes nos tak takhle nazpět na zahradu chodí naši parťáci s dědiny Luxik, Kelinka a Pupík🤣a fakt si to nenechají vysvětlit, že jako ne a jde se dál, prostě tahet jdou domů.
Tak my byly venku . Kamarádka Kelínka a chyběl nám ještě Pupík velikostně NO, ale neskutečný mazel.
Tak i já dnes nezapomněla fotit.
Kamarádka psi je Kelínka 9 letá kříženeček , ještě nám chyběl větší pejsek Pupík 10 letý .
Coudas já vím, já vím👍to je pán N co je tak tajný až nám všem s něho buší srdce😉.
No za takové věty bych ho sjela na tři doby, že se nestydí mizera jeden, fuj tajbl😠.
Přečteno a kometko děkují.
Acher držte se a vzpomínejte jen na hezké věci i když tenhle čas je pro Vás moc smutný😢.
Ano máte pravdu a velice někdy nevhodně píše, ale někdy napíše moc hezkou věc jako tady tenhle jeho poslední příspěvek a pak mu nedejte prst🙄. Je to prudič tak na půl.
U nás sníh, led, mráz vše krásně dohromady a k tomu teploty -11,5 stupňů. Paráda😉jen se mi Gigoušek třepe i když vyleze jak se říká na zápraži.
Hezké psaní od sutrika👍.
Tak něco podobného máme u nás na parkovišti na sloupu a musím jen doporučit. Svítí, nabíjí se už 3 roky a nedám na světlo dopustit👍.
Když jsem se podívala na naší dědinu tak červená je tady skrze va i včel a samozřejmě zvěř, ale důvodem jsou i včely. Na některé mapě to popisovaly co která značka a proč. Tak, že to jde.
Zkouším na tabletu.
P.s. tak já tady zatím tužku mám ( tablet ).
P.s.s. mobil taky tužku u mě má.
Tak to je fakt obdivuhodné👍.
Tak ta je fakt hezká na poslech i na koukání👍.
U nás včera jen mírný poprašek ( pocukrováno), ale hned pro mě nádhera a pejsci řádili jak černá ruka. Dnes neskutečný vítr a v hoře horor jak to tam fučí i přes plasťáky slyším hukot a to dost silně.
jak říkala dnes chovatelka havanských psíků v tv v poředu polopatě-pes co má zahradu,ven nemusí,vycházky nemusí,
No tak to je fakt myšlení houpacího koně a hlavně chovatelka něco takového vypustí v TV s úst🤮. Tuším proč tohle řekla dlouhá výstavní srst není na běháčku, ach jo.
No nic moc, ale dáse.
Asi to auto s tím označením a značkou SPZ. Jestli jsem to dobře pochopila.
Ach jo😟 a do prdele.
Nevím co se to děje, ale co si vzpomínám tak podzim a zima je nejhorší čas na všelijaké choroby.
Než jokra tak bych já osobně šla do Ruské barevné Boloňky. Je menšího vzrůstu, když mu dáte kratší střih není pak náročný na údržbu, vet taky není na denním pořadí, je hraví, temperamentní. Mám dva a každý je jiný, co je hlavní není přešlechtěný.
Cena se pohybuje od 15000 - 30000 s PP a bez PP 7000 a více, ale pozor na množitelé jak s PP tak bez PP.