Moc hezké , ale v Italštině na moje ucho lepší. Taky si na ní vzpomínám.
Moc hezké , ale v Italštině na moje ucho lepší. Taky si na ní vzpomínám.
Děkují🙏, přečetla jsem článek i diskuzi. Hodně zajímavé a už vidím chybu, že jsem nešla hned do masky. S Prednisonem kašel jakž takž zvládáme, není až tak urputný kašel, lehčí a rychleji odkašle. V noci spíme jen sem tam jednou za noc kašel a pokud trvá déle vyběhnu ven a hajdy zase spát. Veselí je, docela začal i rychleji chodit, jídlo hmmm no jak kdy a jak co, ale už mu dokonce nechutná ani to co měl rád ( tlačenka, játrovka, sýr).
Jsem rozhodnuta ,že pokud se mu nepolepší ještě více jdeme pod kameru a popřípadě masku nasadíme.
Assil je mimochodem fakt super člověk. Nerozčiluje se nad jiným názorem a nikomu nenadává.🙂
Každopádně Vy jste jedna z mála, která když nesouhlasí, tak lidí nesortuje a neuráží, díky za to!
Toto je naprosto pravda a s tím souhlasím👍.
Děkuji, děkuju😉.
RAduš co kocourek? Jak pak je na tom, už je líp a nebo jedete na vet.?
Moc hezké, líbilo se mi👍.
Prosím o vysvětlení já to fakt nepochopila a nic na vysmátého smajla tam nevidím.
Děkuji i Vám , ale tohle jsme už několikrát zkoušely a žádná reakce. Ano i vet zkoumal vylučující metodou. Tohle spíš sem tam udělá Chuli.
Dnešní zpráva o Gigouškovy . Dnes konečně!!!! jsme se vyspaly všichni a nemusely jsme pochodovat. Podle nás mu znova zabral Prendison, tak jestli vydrží tak fakt je to ta stařecká Bronchitida a budu se zajímat spíš o masku 2x denně mu můžeme fouknout jen, aby byly spreje.
Tak mu koupím prášky na odvodnění a 🙏 uvidíme.
Doufám, že by to pomohlo páč on je fakt válec. Už jsem se i zeptala jestli náhodou nezadržuje vodu? Prý ne.
No tak to má kule “ bo” já se na to docela upla, že pokud zůstaneme na spreji tak jdu do masky a teď čtu, že nedostatek🤨.
Tak to je přesně napsané “ tam stama” 😉👍
10 let a narkózy nemám ráda u psů.
Určitě budeme zkoumat, protože to se fakt nedá, ale spíše počítam s kamerou do krků a až do žaludku.
😂plus kokina😂. To jsou ty opravy a já málo kdy po sobě čtu.
Tak předem děkuji za vyčerpávající Rady a zkusím co se dá. Netrápi jen v noci, ale 24 hod denně. Dnes jsem zase v noci běhala, ale pokrok jen jednou.
Krmení má rozdělené na 3x plus kolina a naposled jídlo okolo 16 hod.
Reflux tak ten mě nenapadl a hlavně škoda páč bych se fakt zeptala. Nevadí, dnes ji zavolám, ale asi vím co odpoví , že “ musí do narkózy a pod kameru”.
Zeptala jsem se na ty doplňky k léčbě jasně nezamítla a že pokud chci můžu mu nakoupit.
Ptala jsem se na nějaký sirup tak, že docela stačí Jitrocelový a ten máme velké balení.
No a asi skončíme ( pokud se nepotvrdí něco jiného) tak skončíme na té masce se sprejem, už jsem se ptala a maska stojí 620 kč, musí mít pro miminka. Jo a že u toho sprejů se nepřibírá, hmm asi jsem měla hned jít do něho protože je s Gigouška váleček.
Tak, že prozatím máme dvoje léku a k tomu Jitrocelový sirup. Začíná Gigoušek být vychcaný už pozná, že se jdou dávat léky a odmítá cokoliv zabaleno i játrovku.
V noci jsem zase běhala s ním ven, byl záchvat. Holky kdyby něco někoho napadlo prosím poraďte. Za tři měsíce jdeme na kontrolu se vším všudy.
Sono bylo, krev taky a ha chlopně taky a vše v pořádku i když já se spíš přikláněla k srdíčku protože teď po částečném zklidnění kašle jen při zátěží a dost mu pomáhá honem jít ven. Ještě nepřekročí práh a už nekašle, kroutíme nad tím hlavami.
Léky zapásne, už pojedu máme tam být o půl třetí a poptám se . Uvidím možná ještě něco dostaneme.
Ano bylo provedeno vyšetření odborníkem👍.
Jojo máte pravdu, ale ještě když ji vidíte tak okolo Kratochvílové ta omáčka🤪no děs a hrůza. Kubiška ano hlas v pr…y ehm v hrnci, ale Rotrová no můj teď říkal, že super. Já fakt nemám sluch, já to tak nepoznám, ale Kratochvílová no potěš koště.