Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.06.2025, 13:20:50
Bobi teď jsem vykládala moje mu ten tvůj příběh zdravotní a můj navrhoval, že abys nemusela dojíždět a hlavně takové problémy jak máš ty, tak se nechat hospitalizovat v Karviné na LDN buď před operací a nebo i po operaci. Doma nemáš závazky tak proč bys to nevyužila?
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.06.2025, 13:20:50
Děkuji a dám vědět jenže 2 . 7 nástup a 3. 7 operace, pak dvě noci na JIP a to nevím jestli tam mužů mí tablet, telefon, noťas😆. Pokud by to nebylo možné tak se ozvu až na pokoji.
Nejdu pod narkóze jen umrtvení přes páteř, ale já říkala, že nechci slyšet dláto, majzlík, beton, vrtačka…..🤣atd, tak prý mě lehce uspí protože je to operace na delší dobu.
No to koukám jak máte lenivé psy😉. Moji pídi psy včera řádily celé dopoledne i odpoledne na zahradě , my seděly, koupaly se a schovávaly se do stínu , zato psy měli svůj den . V jednom kuse od rána samé tanečky i ten Gigoš jako starší pán neustále běhal za Chulim a provokovaly se na v zájem si hrát. Přitom otevřena chalupa, že kdyby to bylo na ně moc horko klidně můžou dovnitř, máme tady chládek.
Bobi držím na zítra vše co mám a to znamená, že 20 prstů , aby to dobře dopadlo🤝.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.06.2025, 20:44:25
A víte co? Tohle, že zjistím po 15 letech, že jsem jiné orientace, tak to mi hlava nebere. Já nemám nic proti nikomu, jasně řeknu ten je divný, ten je úchyl a ten je zase ne normál, ale zjistit po tolika letech , no pro mě je to uchyl. Protože pokud to v sobě mám tak prostě s tou ženskou a nebo naopak nemůžu spát jasně zkusím jednou dvakrát, ale podle mně tam ten odpor musí být. Vem té si Vítek a Sidovský tihle dva tak jim fandím a podobné páry tak jim držím všechny prsty, ale takový tihle najednou po X letech ve vztahu, tak jim nevěřím ani nos mezi očima a ještě když mi někdo řekne, že je obojetný hmmm tak to už si ťukám na čelo.
Jojo pamatují dobu za komančů a říkalo se jak to mají těžké, jak je zavírají do blázince, jak je chcou převychovat, ale podle mě to musely být tak okolo 50 let, jinak co já vím se o tom moc nemluvilo, ale měly klid. Určitě to takhle veřejně neukazovaly, ale už je nikdo nenaháněl jak čarodějnice.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 25.06.2025, 08:04:22
Bobi tak já ti napíšu jak pak to mám já. Tak, že bydlela jsem v Havířově a ano dojížděla do Karviné k moje mu lékaři a ten dal termín a teď zavolali mi anesteziologové a přijela jsem na z Jeseníku do Karviné, jen od obvoďáka jsem si přinesla souhrn co a jak, pak v Karviné sestra zavolá vezme krev, pošle na EKG a plicní rentgen. Pokud jsem jim sdělila, že jsem s dálky 120km tak napsaly na papírky všude urgent a dělalo se to na jeden zátah abych nemusela znova přijet a pak mě zavolala lékařka do ordinace v jeden den a schválila, že teda můžu na operaci 2.7. Podle mně bys tam jela na dva krát jako vyšetření, pak k anesteziologům a pak operace.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 25.06.2025, 04:05:49
No já nevím, ale na 95% bych řekla, že je to ona pokud zase to není AI páč už v dnešní době není čemu věřit. Brala jsem její ústa v potaz má je tak nějak propadlé.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 22.06.2025, 20:05:04
Aluško aspoň vidíte, že i tady musíte jooo přemýšlet co napsat a co ne aby náhodou se někdo nad něčím nemusel pozastavovat. Mě už kolikrát vycvičily některé zdejší dámy. Vy to napíšete nevinně , jinak to vypadá když jste u toho, ale napsaní vyzní jinak a je mela😠.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.06.2025, 23:03:12
U nás byl průtrž mračen a to doslova , naštěstí bez krup , ale zato intenzivně i s větrem co ohýbal stromy, bouřky taky byly, ale jen snad jeden hrom praštil nad chalupou jinak byly vzdálené, jo a začalo to tady ve 20 hod. a skončilo okolo 21 hod. Asi zase nic nevydrželo na stromech.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.06.2025, 21:10:52
No tak se taky přidám páč co máme Chulika tak se u nás mluví v šifrách a i na to přijde co jsme chtěli říct. Ten pes opravdu ví a tuší nic předním nezamaskujeme.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.06.2025, 11:00:57
A proto jsme věděli, že budeme jednou staří tak máme barák bezbariérový a nahoru to mají moje děti, tam šlapat nemusím. Ani ten sklep nemáme, jinak bychom byly furt zaplavení. Jojo mám tady sousedky které jsou vdovy a je jim +-85let, žijou, setkají, o zahrady se starají…..atd. no prostě čupr babky a já si beru příklad, budu jak oni🫣pokud se něco neposere, že jo🤣.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.06.2025, 21:00:16
Já jsem vlastně človíček celoživotní panelákový a musím napsat, že není to ideál protože v tom paneláku je nuda. Já vím můžete chodit na výlety , za kulturou, různé sporty …..atd, ale mít zahradu je prostě nej. Jen bydlení na vesnici má jednu nevýhodu prozatím na co jsme přišly, že když něco potřebujeme vyřídit a nebo lékaře tak je to jízda autem na půl hodiny. V městě vše pod nosem dojdete i pěšky, auto na vesnici nutnost a až nebudeme moct tak se stěhuji do domova důchodců a nebo blíž k synovy do garsonky.
Pro mě bydlení v baráčku je prostě nej a nerada bych měnila a tím, že miluji přírodu je pro mě a mou dušičku super. Samozřejmě, že starost o barák je zase někde jinde a co to neustále stojí peněz, o jéje.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 19.06.2025, 21:23:08
No já myslela, že jenom my máme chladno v chalupě a koukám, že nejsem sama. Taky toho jednoho jsem musela přikrývat už je trochu starší u holičky jsme se špatně domluvily a sjela je strojkem na kůži a k tomu jsme přestaly topit. Ono už to takhle trvá 2 měsíce a teprve teď snad už to máme za sebou. U bývalého pejska klepačky když mu začaly v 10 letech a nepřestaly ani v létě jsme musely jít k vet a dostal dvě diagnózy buď chybí nějaký vitamín ( což nevadí ten se dodal) a nebo začínající demence. Nakonec to byla demence a do tři čtvrtě roku už pejsek nebyl. Proto hlídám i ty klepačky.
Kliďo píďo dělejte tanečky s pejskem, vy víte co Vám vyhovuje a na co máte naučeného pejska. Pokud to máte tak a tak nastavené vaše věc a vaše radost. Mám pejsky od mala, psy byly maxi i pídi a můžu napsat, že každý pejsek je jiný a na každého platí něco jiné a hlavně jak si to udělám tak to mám a mě to tak vyhovuje. Tak, že budu tančit i kolem pařezu když budeme mít oba s toho radost a Lupus se zklidní protože na Šumavě je krásně a přece se nebude rozčilovat, že jo😉.