Mamograf no to kapitola sama , můžu potvrdit, že hodně záleží na sestře přístupem k pacientce. taky chodím pravidelně a můžu říct jak která sestřička , opravdu u některé to dost bolí, že syčím a některá super. Vždy se vymlouvají, že musí prso hooodně zmáčknout😟no a taky mám ty kozí pomenší.
Tak na tohle se dá jedině napsat, že naší předci měly mozek na pravém místě a to tím, že třeba bývalé baráky, statky mají ty zdi fakt fest festovní ( já mám metrovky) a opravdu není v takovém baráku zima ani horko. Jasně když je zima a se jen mírně zatopí je opravdu teplo a drží , v létě se zase chodíme do baráku schladit.
Pokud folie je drahá tak zkuste tu folii s lékárničky, ony jsou velké a nemusí být až dolů. Já si to odzkoušela v Havířově v paneláku a fakt to hooodně pomůže. Jo a není šero, je průsvitná.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 30.06.2025, 20:23:31
Děkuji ráda pomůžu když můžu, že jo proč ne a tohle je úplná maličkost. Hlavně, že je internet a můžeme se na dálku spojit. To je velká výhoda👍. A teď, aby to Bobi všechno vyšlo a už měla klid a hlavně dál život bez bolesti ( já vím ještě si bolesti užije po operaci, ale bude to spět k dobrému).
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.06.2025, 15:56:27
Tak Bobi koukala jsem do papíru a musíš župan , pyžama, léky co bereš, pevná obuv, toaletní soupravu, berle, pásy na páteř, za každý den 15 kč. za televizi adresa na razítku je Karviná - Nové Město, ul. Zakladatelská 975/22, Karvinská hornická nemocnice.
Ještě jsi se ptala na oddělení já ortopedie a ty asi chirurgie páteře, ono je hned u vchodu recepce tak když tam se optej kam vlastně máš jít, tě navedou podle barevných čar. Jo klidně vlastně může to být i ta ortopedie.
Hlavně nezapomeň se na vše ptát, vše jim vysvětlil od toho máme přece pusy, že jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.06.2025, 13:20:50
Bobi teď jsem vykládala moje mu ten tvůj příběh zdravotní a můj navrhoval, že abys nemusela dojíždět a hlavně takové problémy jak máš ty, tak se nechat hospitalizovat v Karviné na LDN buď před operací a nebo i po operaci. Doma nemáš závazky tak proč bys to nevyužila?
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 30.06.2025, 13:20:50
Děkuji a dám vědět jenže 2 . 7 nástup a 3. 7 operace, pak dvě noci na JIP a to nevím jestli tam mužů mí tablet, telefon, noťas😆. Pokud by to nebylo možné tak se ozvu až na pokoji.
Nejdu pod narkóze jen umrtvení přes páteř, ale já říkala, že nechci slyšet dláto, majzlík, beton, vrtačka…..🤣atd, tak prý mě lehce uspí protože je to operace na delší dobu.
No to koukám jak máte lenivé psy😉. Moji pídi psy včera řádily celé dopoledne i odpoledne na zahradě , my seděly, koupaly se a schovávaly se do stínu , zato psy měli svůj den . V jednom kuse od rána samé tanečky i ten Gigoš jako starší pán neustále běhal za Chulim a provokovaly se na v zájem si hrát. Přitom otevřena chalupa, že kdyby to bylo na ně moc horko klidně můžou dovnitř, máme tady chládek.
Bobi držím na zítra vše co mám a to znamená, že 20 prstů , aby to dobře dopadlo🤝.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 25.06.2025, 20:44:25
A víte co? Tohle, že zjistím po 15 letech, že jsem jiné orientace, tak to mi hlava nebere. Já nemám nic proti nikomu, jasně řeknu ten je divný, ten je úchyl a ten je zase ne normál, ale zjistit po tolika letech , no pro mě je to uchyl. Protože pokud to v sobě mám tak prostě s tou ženskou a nebo naopak nemůžu spát jasně zkusím jednou dvakrát, ale podle mně tam ten odpor musí být. Vem té si Vítek a Sidovský tihle dva tak jim fandím a podobné páry tak jim držím všechny prsty, ale takový tihle najednou po X letech ve vztahu, tak jim nevěřím ani nos mezi očima a ještě když mi někdo řekne, že je obojetný hmmm tak to už si ťukám na čelo.
Jojo pamatují dobu za komančů a říkalo se jak to mají těžké, jak je zavírají do blázince, jak je chcou převychovat, ale podle mě to musely být tak okolo 50 let, jinak co já vím se o tom moc nemluvilo, ale měly klid. Určitě to takhle veřejně neukazovaly, ale už je nikdo nenaháněl jak čarodějnice.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 25.06.2025, 08:04:22
Bobi tak já ti napíšu jak pak to mám já. Tak, že bydlela jsem v Havířově a ano dojížděla do Karviné k moje mu lékaři a ten dal termín a teď zavolali mi anesteziologové a přijela jsem na z Jeseníku do Karviné, jen od obvoďáka jsem si přinesla souhrn co a jak, pak v Karviné sestra zavolá vezme krev, pošle na EKG a plicní rentgen. Pokud jsem jim sdělila, že jsem s dálky 120km tak napsaly na papírky všude urgent a dělalo se to na jeden zátah abych nemusela znova přijet a pak mě zavolala lékařka do ordinace v jeden den a schválila, že teda můžu na operaci 2.7. Podle mně bys tam jela na dva krát jako vyšetření, pak k anesteziologům a pak operace.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 25.06.2025, 04:05:49
No já nevím, ale na 95% bych řekla, že je to ona pokud zase to není AI páč už v dnešní době není čemu věřit. Brala jsem její ústa v potaz má je tak nějak propadlé.