Aha moc děkuji ❤️ fakt jsem 🙂↔️, ale já mám asi bez květů. Včera jsem byla kouknout a prozatím žádna změna. Tak čekám.
Aha moc děkuji ❤️ fakt jsem 🙂↔️, ale já mám asi bez květů. Včera jsem byla kouknout a prozatím žádna změna. Tak čekám.
A co kočička, žije ještě? Vidíte ji? Jak pak se tváří? Nakrmte moje zvědavé oko🤭.
Nevím, ale nepřipadají vám tyhle medvědi větší než ti slovenští?
Fotky zase a jako obvykle moc hezké.
No prostě krása jak by to bylo naaranžované👍. U nás se takhle valí a zvukové projevy předvádí pídi pes Chuli, udělá to kdekoliv i na kachličkách. Těším se na další várku.
Tak to je taková třešnička na dortu přijít, zalehnout a usnout👍.
VAU krásni psy👍.
Včera v TV bylo, že kdesi pěstují luční kvítí, můžu tam přijet dostanu kyblík, nůžky a jdu si nasbírat samosběrem luční kvítí. No a šok, při zaplacení za ten kyblík co se do něho vleze 40 kytiček lučních dám 1500kč, no nedám ani náhodou, radši zajdu za chalupu a zadarmo si nasbírám samosběrem.
Zase a jako obvyklé 👍👍👍😉nádhera už se těším na další.
Bledě závidím a to fakt fest, nádhera, ach jo, 👍 vytoužená práce. Chválím i fotky a těším na další.
Taky tak a i tak každý rok znova, už mě to přestalo bavit. Pokaždé se ukáže tak čtvrt kadeřávky a během měsíce listí opadne a vyraší hezké. Do konce podzimu už je pak krásny. Uvidíme co tento rok úroda. Je tam toho hafu.
Dá se dohledat, ale vše vyzkoušeno a prd, prd pomůže ( tak na půl). Mám to samé a už to neřeším protože jeto zbytečné. Ze začátku jsem poctivě otrhávala každý list, pak nastaly různé přípravky ( postřiky) pak babské - vesnické zaručené rady hmmm a vše na prd.
Já takhle pochodovala 4 měsíce s Batynkem než jsme ho daly uspat ( vysoká demence ) celé noci prochodil a mě ho bylo tááák hrozně líto😢. Manžel ještě pracoval tak až on se aspoň vyspí.
Že by ten stou velkou ryťou?😂
Tak to už jsme tři😉 já 6.1.
A je já jsem taky typický kozoroh , kliďas, flegmoš….atd.
No super, ale co je paličák polovina a nepaličák😆? Jojo budu teda koukat. Já prostě vzala česnek co byl doma a zasadila na podzim jak jste se o tom začali tady bavit. No a prozatím vzešlo tohle, čekám co bude dole, brambory jsem taky zasadila a lezou krásně, rajčata a papriky po třetí zasazené, dvoje totál zmrzlý, jo a ještě mám zelená fazolky a becoky 4 kusy. Tak uvidím co bude a nějak přežije😉.
Nene Sněžka určitě ne, n.m. u nás je +-300. No jsem si vzpomněla, že vlastně musím sklidit do začátku sedmého měsíce páč jdu na výměnu kolene.
Budu pozorovat, druhý a sklízim 😉.
Prosím až budete sklízet, že se připomenete a já teda sklidim taky. Děkuji 😉.
Holky prosím mám už vytáhnout česnek nebo je ještě čas? Já paneláková nemám tušení 🫣.
No chtěla bych Maltezáka a nebo Čivav ku, ale bílá ( no nevím, nevím😀).
Jojo pro Chulika další parťák jen do toho dotlačit nenápadně manžela páč stále tvrdí, že má jen dvě ruce na hlazení.