ÓÓÓ děkují😉.
ÓÓÓ děkují😉.
https://www.domovalzheimer.cz/darkov/aktuality/slavnostni-canisterapie-rozzarila-usmevy-tech-nejkrehcich#damenu
Tak mi byly dnes tady u našich klientů 😉, bože to jsou babičky a dědečkové takové zlatíčka. Jsou mezi nima i takový co nekomunikují už vůbec a když jim dáte pejska do klína začnou sami od sebe hladit a povídat si se mnou.
Ale nemyslete si, vzpomínka byla jen v dobrém😉.
Jela jsem na canisku, to víte někdo dělat musí a moji klienty bych nenechala jen tak, jakou měli velikou radost huráááá.
Sem si na Vás dokonce v Karviné vzpomněla😉.
Já už dojela jsem v Karviné a po cestě jasně, že byla uzavřena cesta mezi Úvalnen a Skrochovicemi dva auta v sobě a asi dost zlé páč se objížděli. No snad jen plechy i když i to zabolí.
Jinak cesta krásna, uklizeno, posypaná jen objížďka byla fakt cesta 4 třídy, tak tam nic.
Krev v moči půl den a letím k můdrym opravdu tohle není sranda a jak tady napsala Kometka dva veterináři napsaly ,že je to na prd, tak šup.
Já jsem měla sušičku jako 2 v 1 a fakt jsem ji použila 3X. Tím, že nemáme línající zvířata tak ji vlastně k ničemu nepotřebují jen na péřové bundy. Já mám ráda sušení venku vlastně je za darmo😉.
Včera u nás bylo celý den okolo -6 stupňů a bez padajícího sněhu, ale stále tady byl jen poprašek , ale byl a dnes ráno 0 stupňů a sníh tak na 2cm. Hurá aspoň něco. Dnes jedu do civilizace tak dám oči na vrch hlavy a pojedu o půl hod. dříve, se bojím náledí, ale slyším, že i tady jezdí sypači tak snad posypou celou trasu 120 km.
tak jsme do maštale nad dveře pověsili vedle jmelí sekyrku.
Tohle mě pobavilo po ránu🤣ta představa té sekyrky a slepice na ní čumí🤣.
Jooo tak to byla pro moje ho pecka, si to užíval. Mě se líbily , ale výslovně nevyhledávám, poslechnu a zapomenu, ale jednička pro teď to byla👍.
Charles Aznavour super se mi líbil a dokonce můj, že na něho zapomněl.
A vy na svátek perete ( už čtvrtou pračku )? Hmmm tak to já ne velebím klid, ticho, pohodu a sváteční náladu.
Já když narazím na nějaké psané slovo a přečtu začátek a neupoutá mě nebo cítím narážky a nebo dokonce vulgarismus ( někdy se neudržím a to pak vystartuji), tak nedočtu jen přeskočím👎. Však každý ať si píše co chce je to jeho vizitka a ostatní si udělají obrázek o něm. Čím víc ho - je budeš vyhánět tím víc on - oni budou psát aby tě popudily a on - oni budou mít jen radost.
Tak a k těm teplotám, přesně popsala Canka já musím mít nanejvýš v baráku 19-20 stupňů, když jsem byla v Alzheimer centu tak zpocená až na podkošulku a bylo mi šílené vedro , já koukla na teploměry co mají na pokojích a málem mě omývaly bylo tam 21-22 stupňů a moje tělo bylo s toho hotové😂. Je pravda, že nesnesu ani v létě horka, to fakt miznu domů. Jo a přijeli naší mladí a museli jsme teplotu zvedat aspoň na těch 22 -23 stupňů a já už běhala po baráku v tílku a šortkách😉. Jakmile se za nimi zavřeli dveře honem jsem snižovala teplotu. Ze mě by Pekárová měla radost.
No hmm nezahřívá my už jsme starší generace, to si radši obleču více svetrů🤣.
Jojo ani nám zásoby nevyjdou i my budem muset v únoru přikoupit👍.
Tak i já musím topit uhlím máme automaty . Zatím netuším jak by se choval náš starobylý statek při takových teplotách, ale já je mám ráda, miluji extrémy😉.
Prosím vrať se mi je jednička👍.
Deep Purple ne, pro mě vykřičená, ale zase ty vlasy VAU.
Romeo a Julie je hezké pokoukání i poslech👍.
Bobi Časem budeš litovat pecka👍, u mě musí hudba v mém těle rezonovat a tahle to má v sobě.
No já koukala, ale fakt nevím čím to je u mně propadák a i ta včerejší. Tím, že jsme asi generace která hodně vyrostla na pohádkách a můžu říct, že krásných , tak fakt se mi pomalu žádná nelíbí. Jediná pro mě pohádka je Anděl páně v téhle pohádce je všechno nej dokonce i děj👍.
Tak to se mi taký líbí.
Tak u nás -7 , zataženo a jemně sněží 🌨️❄️. Hurá a ještě bych chtěla ať případné sníh a je takových - 15 jupí.