Prosím a ta vaše cesmína je neopadavá? Je krásna a určitě si ji pořídím , ale jsem zjistila, že je cesmín několik druhů a píšou opadavá neopadavá, tak nevím kterou máte vy a já ji chci a chci😉.
Prosím a ta vaše cesmína je neopadavá? Je krásna a určitě si ji pořídím , ale jsem zjistila, že je cesmín několik druhů a píšou opadavá neopadavá, tak nevím kterou máte vy a já ji chci a chci😉.
Moc hezký se poslouchá👍.
Jojo už fosil je ze mne vzpomínám i na tu pohádku.
Líbí se mi👍.
Pochvala obrovská a smekám klobouk❤️.
Moc hezké a pustili jsme si ji k večeři, pohladila na srdíčku❤️.
Tak jsem vylezla na zápraží,abych vyfotila jak u nás na sněžilo. Aspoň něco, jo a tráva je ještě vidět.
Tak to my máme víc, tráva není vidět❄️.
No nevím nějak se mi písnička nelibý jsem si ji i dva krát pustila a ne-e.
Ha tak to je nej úžasnější vánoční přáníčko👍.
Dnes jsem kulíšky fotila u stromečku na přáníčka, mají cylindr a motýlka. Na černém to není vidět, byly tyto věci dělané na Bišonky.
Děkuji a v novém roce budeme muset se objednat na kameru. Tak uvidíme co uvidí vet, Gigoušek po delší době se zase zhoršil a zase nespíme i když pravidelně bere léky. Určitě pokud se mi vet zaručí a bude je objednávat na sebe, jdem do toho.
Zajímava věc jakmile má Gigoušek záchvat a nemůže odkašlat jen stále kašle stačí otevřít dveře a ještě nemá tělo venku jen přední nohy a okamžitě přejde záchvat. Tak, že běháme😉.
I my tři přejeme Všem krásné prožití vánočních svátků, klid, pohodu a lásku všem lidem.
To Vám přejeme Dája, Gigoušek a Chuliček♥️🎄.
I já má krásny zastřený hlas pro mě👍.
Druhá písnička špica👍.
Děkuji za příjemné ráno a ano je to fantastické, Fox nemá chybu, to je tak úžasné zvíře a hlavně je příjemné, že ho můžete pozorovat👍.
Jo bylo a ukazovaly pejsky před a nějaké pak, pak byly ukázaná banda štěňátku a to byla nádhera, ale co ukazovaly páru fotek před katastrofa. Já fakt nemůžu na takové příběhy koukat, číst protože se moje mysl rozhodí a jsem dlouho na hov-o, ale tohle nečekaně jsem vzhlédla a povím, že katastrofa.
Zemřel na infarkt. Což se mu vůbec nedivím…😔
Jako já si říkám, že bych dítě nezapomněla, ale vím při mém temperamentu, že jo a jak se říká nikdy neříkej nikdy, že jo.
Liška a kocůrek váu krása, oba su moc pěkní.
No a ohrada 🤣já vím mě se to směje🤣.
No dokonce včera můj vylezl na zahradu a že" pojďme si vypit kafé ven na sluníčko😉". Když jedu do města Krnov, Opava nebo Ostrava tak tam ty mlhy jsou fakt hodně, že se jede krokem, ale u nás v pohraničí nic.
Pane jo jak jsou pěkní a jak se tulí😉. Mám ráda kočky mají zajímavý výraz a ráda jim koukám do očí.