-chcete diskutovat o něčem jiném,ale
a to už tady jednou právě i bylo.
-chcete diskutovat o něčem jiném,ale
a to už tady jednou právě i bylo.
ěkdo půjde vítězoslavně říct její mamce, že dcerka chodí na diskusní fórum Chov Zvířat?
tak to přece není. nikdo nikoho nechce nikomu bonzovat.
😀 😀 já už jsem z toho tady tak zblblá, že když jsem v rychlosti viděla:
Píše: L.S.
pod tím: Kometa
a pod tím, to jsem já.
tak jsem si říkala, že se to tady už definitivně zbláznilo a kdekdo se převlíká za kde koho . 😀 pak mi došlo, že to je reakce na dotaz Komety, zda jste Vy ten, koho Kometa znala jinde 😀 😀 . Já už na ty intronéty kašlu a budu psát jen na psacím stroji.
Já si myslím, že nikdo nechce nic právě napráskat. Spíš jde o to, zda někdo nevystupuje jako někdo jiný - jak psala Megi - tzn. zda si někdo nevypůjčil cizí identitu. Takže pokud by Megi volala té dotyčné paní, která by měla být maminkou zdejší diskutující Stelly a nebylo by to tak, tak pak by to byla co? Krádež identity. A já bych třeba osobně nechtěla, aby někdo s největší pravděpodobností dospělý člověk, vystupoval jako moje dítě.
Ono to vystupování dotyčné prostě neodpovídá. A to ani geniálnímu dítěti, pokud by bylo. protože i geniální dítě, JE POŘÁD dítě a určitě reakce (porody a další) jsou prostě mimo dětský svět. Takže se nedivím, že může ostatním vadit, že z nich někdo dělá “blbečka”. Ono jasně, internet je o anonymitě, ale tohle není diskuze někde na seznamu, kde se pohybují různí jedinci. Právě proto, že se tady většina (až na pár výjimek) snaží o to, aby to byl vlídný prostor, důvěryhodný prostor, proto tyhle pochybnosti zcela logicky diskutujícím vadí. Myslím, že rozhodně nikomu nevadí ani v nejmenším, když přijde dítě, či někdo nový, však pro to, aby stránky fungovaly, je to jen dobře.
Ne, nebyla a nebudu, neb pro mě jste velmi toxický jedinec.
no a kde je tedy to vše o Vás a Vašem věku?
Letos nikdo nic? Jen já? 🙂
Tím karsivanem nic nezkazíte.
cituji
Karsivan® byl vyvinut speciálně pro pohodu starých psů.
Kondice našich psů s věkem slábne. První věkem podmíněné problémy, resp. projevy stárnutí souvisí s tím, že se často objevuje zhoršené zásobování kyslíkem v souvislosti s počínajícími problémy prokrvení. Duševní a fyzická kondice psa stále více kolísá v závislosti na pokroku projevů stárnutí. Upravené stravování, chov a péče zvyšují radost ze života a pohodu psů a Karsivan® má navíc účinky podporující prokrvení, které zlepšují zdraví starých psů. Karsivan® byl vyvinut speciálně pro pohodu starých psů, zpomaluje stárnutí a mírní jeho existující projevy.
Ano nebylo. A nebyl byl to dál hezký život. Díky za každýho rozumnýho majitele psa. Tak se držte.
Dokonale shrnuto.
(četla jsem u adopťáků, držím palce, moc a dík za něj)
Moje kamarádka taky kočku nechávala u kocoura pár dní a pak si pro ni jeli. Dává mi to smysl větší, než na ty zvířata tlačit. A to vona se ostatně kočka nenechá.
No jo Bobčo, já jsem trochu v časovým klinči - nejdřív ty patálie nemocniční a zádový a pak následně bugr v práci, kdy jsem jezdila domů hodně pozdě a člověk nemá už šťávičku. Pak už počítadlo prostě nezapnu. Hm, to neznám, jak je to dál?
Ne Bobčo, napsala jste to supr! (a máte můj velký obdiv, jak se k věcem stavíte)
Jo, přesně z tohodle důvodu už taky na koňa nelezu. Mám čokle a kdyby něco? Co by bylo. Stačilo mi to teď, kdy jeden v nemocnici a druhá záda v Piheli. Líto mi to je, to ne, že ne, ale……
Jo a sem Vám chtěla už stokrát při letmým pročítání tématu v tramvaji, páč jinde nestíhám - pogratulovat ke všem těm úspěchům. Máte slušně úspěšný rok. A já zase mažu.
A JO KARSIVAN!! To je hodně dobrý doporučení, pokud ho fenka zatím nebere. A taky ALAVIS CALMIN???
Na ja, ale on je problém, že to jak to napíšete může někdo zcela blbě pochopit ☹️ . Leckdo je bezmozek.
má šedý zákal a už slepne,prý vidí už max 1m před sebe,je nahluchlá a začíná jí artróza.
a přestěhovala se do naprosto neznámého prostředí. kde to nezná, nemá jistoty. I pro staré lidi je stěhování rána do vazu. Nevím, jaký máte režim, co děláte, neděláte. Ona ztrácí smysly - zrak, sluch. O to více je zapořebí se jí věnovat třeba tak, že se jí o to víc budete dotýkat, brát si ji třeba na klín, pokud je malá, nebo si s ní lehnout na gauč, pokud je velká a mazlit o to víc oč méně slyší, vidí. Věnovat se jí, co to jde, protože ona je možná v tom světě ztracená. Těžko říct. Plus taky určitá demence může být.
No tak myslím, že páníček bude mít ještě pragmatičtější náhled, než míváme my paničky. Já myslím, že když mu dáte inštrukce, na co se zaměřit a když půjde fakt nejdřív na kukajdu a dá na svůj vnitřní pocit a prokonzultuje s Vámi, tak že ono to fakt půjde. Je dobře, že se má kde ptát.
a takové ty okrasné? ty mohou taky? Nechtěla jsem je sousedovic slípkám dávat radši. Můžou je?