no proto taky říkám, že ho vyměním za toho kohouta.
no proto taky říkám, že ho vyměním za toho kohouta.
Máte dalmatina bez PP - tedy bez potřebných genetických vyšetření. Tudíž nemáte tucha, zda štěňata po Vaší fence nebudou - HLUCHÁ. Zkuste se ponořit do informací o tomto plemeni.
O tom, že budete zbytečně množit psy bez PP a o všem, co se k tomu dále váže se zmiňovat nebudu. Ani o tom, zda máte potuchy, co s tolika štěňaty- dalmatin mívá poměrně početné vrhy, následně budete dělat, jak je budete udávat.
šípky rozkrajuju ze dvou důvodů -lépe se suší ale hlavně, a to je důležitější- lépe se vyluhu. A protože vitamin C je rozpustný ve vodě, není vůbec od věci, vzít večer hrst šípků, mrsknout do sklenice, zalít vodou, ráno přecedit a výluh vypít. I to chutná. A člověk tak nezamorduje vit. C při vaření čaje.
(jsem to omylem vložila nejdřív k akvaristům?? sem už blbá? Sem!)
Jeditííí to je roztomilá komteska! Moc díky za ty fotky, udělalo mi to v narvaný tramvaji plný různých kreatůr, dobře na duši. usmívala jsem se.
edit - omylem se mi sem vložil příspěvek do zcela jiného tématu, omlouvám se , vymazala jsem to a mizím.
chudáky malý, to se jim ty Baleáry neyplatěj 🙂
Anonymní:Toto je skvost. Hodil by se i do domu na zametání 😀
vyměnim tohoto krasavce za svůj robotický vysavač 😀
Souhlasím-dejte na svou intuici a u veterináře poproste o důkladné sono břicha, jícnu, důkladnou prohlídku, rozbor krve.
Moc držím palce, aby se našla cesta a vybalancovalo se to.
Nene, tady žádná marjána není.
https://www.drmax.cz/alavis-calming-45g-cca-30tbl-a-u-v?gclid=EAIaIQobChMIoaD7mL_1gQMVypqDBx0RxwNnEAQYASABEgI1gvD_BwE
je tam složení
Dájo, já moc neporadím,jen napíšu, že moc držím palce.
Vlastně možná něco mě napadlo - co ostatní na to ? CO ALAVIS CALMIN? Nemohl by pomoci i tady??
Však ano. Syrový je přirozenější.
Semo tamo naši vařené dostanou a je vidět, že je to pro ně, jak pro nás hamburger s hranolkama. Mám výhodu, že psů je vícero, plus kocour, tak si povětšinou moc nevybírají, aby se náhodou někdo neobohatil na jejich úkor 😀
Vůbec nejvíc se můžou zvencnout, když je jeden z nich třeba za chorobu a dostává dietku - vařený libový kuřecí+ brkaše s vařenou mrkví. To mám někdy obavy, že všichni hromadně začnou předstírat nějakou chorobu 😀
díky za potvrzení. Taky dávám maso prostě jen syrové.
Neříkám, že se to stát nemůže, ale s výjimkou nutnosti diety u mýho prvního psa, který jinak byl krmen normálně - tehdy hlavně vařeným masem, tak prostě jinak krmím psy syrovým masem a prozatím nikdy nic. A to kupuju převážně maso vyloženě pro psy, kde to s nějakými předpisy rozhodně nebude takový, jako s masem pro lidskou spotřebu. Problémy neměli ani psi přišlí z útulku. Kdy jen tu první fenku jsme převáděli tak nějak postupně a pak už to jde vždycky tak nějak rovnou, bez přecházení. Takže bych se toho opravdu nebála.
Jo, já jsem se už s tou ďůrou celkem smířila. Ten prvotní šok už je fuč, ale když jsem tehdy přišla domů a viděla to tam, tak mě to dost vzalo, hlavně proto, že jsem si myslela, že po nervech se střechou bude už letos klid. Tak se musim zocelovat. 😀
Já teď dlouho uvnitř nefotila. Něco by se našlo na Zrzavci, ale ……. to už je taky moc dlouho, zkoušela jsem to najít, ale nic. Tak já časem něco vyrobim. Ono moc teď prostor není,furt něco kutim nebo lítám s ohařema, nebo krájím šípky a sušim nebo se otravuju houbama a pak se válim v peřinách…… jsem neschopná.
Omlouvám se - zaujal mě ten ocún, mám ho na zahradě, proto jsem do tématu vlezla -ale -nejde balíky reklamovat, prostě jako jiné zboží?
🙂 ještě jednou díky. Já hrozně miluju naši Pomněnku - pec, dává mi pocit zázemí a svobody. Vím, že když bude zle a vypadne proud, budeme mít vždycky teplo a jak si uvařit. Momentálně je u nás ovšem třeba na zahradě tak, že by se Vám tam nelíbilo ani za mák 😀 . Mohu všude směle tvrdit, že jsem žena s největší dírou na světě - neb řádil bagr - 20 kontejnerů zeminy fuč, výkop jak základy pro Kárlštejn, všade jíl. Teď na podzim ideální pro majitele 16 nožiček na utírání.O tom, že při východu z baráku balancuju na systému podložek jako ti staříci v Na samotě u lesa, což za tmy je vyloženě posilující na nerf 😀
-dort tam není
tak tady
Bobčo - klidně i ten zelenec.To je i velká čistírna vzduchu.
Ne, není právě na tom okně, proto jsem psala, že nemá až tak velký přísun světla, je na druhé straně místnosti na desce s umyvadlem.
Zelenec je odolná kytka zvládne hodně tvrdý podmínky.