Irma - poslat se to dá určitě, a stejně jako oni to ocení většina útulků, co má člověk v blízkosti. S dekama, ručníkama jsem nikdy chybu neudělala.
Irma - poslat se to dá určitě, a stejně jako oni to ocení většina útulků, co má člověk v blízkosti. S dekama, ručníkama jsem nikdy chybu neudělala.
Ach……….. psíbožeSirie…. to je král všech roztomiloušů.
Mám prosbu, až bude dospívat a poznáte jeho povahu, dejte-moc prosím- vědět, jaký je. Já tam totiž vidím něco, co v sobě má Rumíček-taky takhle odmala a tak jsem zvědavá, jestli to tak bude, nebo se pletu a vidím něco, co není. Jestli jo a nepletu se, čeká vás soužití s úžasným stvořením.
Tak, ať sem dáme taky něco užitečnýho - pokud je někdo z okolí a má doma něco, čím může pomoct, tak šup
No, mně pořád přijde prapodivný to, že ve stejný čas tři případy. To by to musel udělat cirkus Berousek, nebo někdo, kdo měl těch medvědů povícero. A aby je takhle rozvážel jak rohliky? Nebo že by u nás bylo tolik majitelů medvědů a všichni najednou si řekli fčil? :o A proč je pro vás důležitý to, že se o tom přestává mluvit? Je zapotřebí šířit paniku?
No, jak píše Sardulah, vidím to podobně, prostě sem třeba někdo přijde a ač by to jinak nezaregistroval, tak to tady uvidí. I kdyby jeden, který se pak rozhodne jinak, tak to stálo za to.
No možná to sem dotyčný dává, aby rozšířil varování, že odtud nebrat?
No jasně, minimálně ho odnesl na rameni 😀
Kilijánová - VELKOGRATULACE, JSTE NESKUTEČNÍ.
že? 😀 😀 šikovné jsou.
U nás jednou na chalupě - teda vlastně co kecám, dvakrát za sebou, dva roky , vystrnadil KRUTIHLAV!! taková vzácnost vidět a my ho měli na zahradě, z pařezovýcho domečku sýkorky. To mě teda fakt jako naštval, ale zase - kolikrát za život člověk krutihlava viděl, že jo.
Vlaštovičky…. vůbec to nejsou raptoři 😀 /aby nedošlo k mýlce, vlaštovky miluju, /
a dopr!!!!!
e, lebo je nielen pekny a statny, ale aj charakterny.
A to je hodně, hodně moc. Takže chápu, že zůstane nejspíš doma. Já si třeba u Rumíčka hodně užívám toho, jak úžasnou má povahu, moudrou, empatickou, je přesně v takovém tom ideálním středu , zvládá rychlý vzruch a pak i zklidnění, snadno se učí, je dokonale ovladatelný, naslouchá…….. ideální povaha, kterou člověk zas tak často nepotká.
Fifa predvcerom presla sama cez izbu,
Hurá, hurá, HUUURÁÁÁÁÁÁ
tak hadam tam Garon niekoho pusti
Áááá pán je majetnickej! 😀
No to natisknutí - to by byl zase další náklad, který zvýší cenu kalendáře. A říkala jsem si, že když to píšu já, je to jako do knížky, takový osobní. Paní nakladatelka Megi nakladatelská si ale říkala, jestli tam tam ten nápis zkrátka neruší.
Oujééé, prtka maličká, srdéčko strakaté! Ať mu štěstí kvete. A bráchové milujou. Je kouzelnej, gratuluju moc. Ono je to vlastně i lepší - ten sudý počet. Měla jsem tři a pro mě to není ideální, ruce jsou jen dvě - našla jsem si pak systém, ale když jsou dva a dva, je to lepší si myslím.
Honění Bonnie chybělo,
to je vidět. Resp. vlastně neni, páč tam místo psa máte černou čmouhu 😀 😀 hezky se na to dívá.
Kamarádka zatím neuvažuje o novém pesanovi? Já vím, je to díra do duše, velká, velká, moc dobře to vím. Půl roku jsem byla v háji a nechtěla, ale dneska jsem moc ráda, že na mě moje drahá půle ušila budku, spíš boudu, a že přišel můj něžný profesor Rumíček. I když to ten člověk v tu chvíli nechce, potřebuje doktora, a nikdo, nikdo nedokáže být takovým dobrý lékařem, jako chlupatý štěstí. A ten výlet do Luže - taky krása.
kometa a janaa
díkec, to je fakt, že to tučný vyplave a můžu dát čistě jen to libový. Bych asi v případě diety šla touhle cestou s tím, že bych s masem vařila i zeleninu a tou pak část porce nahrazovala. Pochopitelně pokud je prostor a čas na tuhle variantu
jestli se to uz presouva k nam
Myslíte si, že kdyby se k nám přesouvali ze Slovenska, že by si jich cestou nikdo nevšiml? Těžko. Zvlášť, když Doupovský jsou značně daleko od hranic, nebo Beskyd apod.
A že najednou hnedle tři případy…
Tak snad už tedy zdráva?
A jak stádečko?
a dotaz na výživový znalce.
Jak to je? Je kaloričtější syrový, nebo vařený? Nedalo by se při dietách hrát i s tímhle?
Ona kusový nežere.
namlít doma, to by nešlo? Já vím, zas další práce navíc,no.
Zkusila bych ty mletiny vysadit, nevíte co všechno a v jakém složení tam bude/je. Když hubnete je lepší podle mě dávat kusovky.