Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 28.07.2025, 12:48:48
tretla som celu vypravu pod vrchnymi susedmi, to som len zakricala z auta nieco velmi skarede a cvalom sa vratili na pozemok, ku#vy.
🤣🤣🤣
promiňte Horsano, omlouvám se, člověk se nemá smát jiným lidem v neštěstí, ale tak to nemůžete saja popsat nějak dramaticky, místo toho, že z toho děláte komédiju? Já bych se pak nesmála, sama si za to můžete 🙂 Já to celý vidím, dokonalej animáč 😀
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 28.07.2025, 10:53:52
Díky mám. Už je to v připraveným článku na zrzavce zítra, na Zvířetník přespříští středu. Pořád jsou lidi starý konzervy jako já, co nejsou na fakbůku, tak ať se to šíří i takhle.
Arosku - díky - mám to už připravený, jen tam dosázím seznam zde uvedených útulků, dodělám to a zítra to vyhodím u sebe na stránkách. Plus se ještě zeptám ve Zvířetníku.
AROSKŮŮŮ, PROSÍM JEŠTĚ O ODKAZ NA TEN FAKBŮK A PLUS Č. TOHO ÚČTU, KAM LZE PŘISPÍVAT.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 25.07.2025, 15:02:56
No ale výše vybraných příspěvků by přec e neměla ovlivnit výši fakturované a vydané částky. Útulky to zaplatit musely a kde sehnaly peníze v tom nehraje roli,ne?
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 25.07.2025, 09:41:06
Arosku
mohu to, co jste tady vypsala, dát jako citaci do svého článku, který vyjde u mě na stránkách? Zeptám se případně i na Zvířetníku, zda to nevydají. Říkám si, čím více očí to uvidí, tím lépe.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 25.07.2025, 10:43:16
Který je doslova studnicí chovatelských zkušeností.
psí bože Sirie, že se jí ze sebe nechce zvracet. Klidně bych jí poslala sadu blicích pytliků. Ble je to ještě nechutnější, než jsme doufali 😀 😀
A ono jí fakt není trapný, ani žďabínek, to poslat Vám, jako konkurenci, která se navíc s nima chtěla dohodnout??? Ta paní se asi původně měla narodit jako hroch, proto jí dali hroší kůži a pak si to nahoře na poslední chvíli rozmysleli a uďáli z ní pani 😀
Co-O -oože 😀 😀 😀 vono tý paní nestačí ty trapácký vlezlotiny tady a ještě otravuje lidi po emilech? A tak to se těším, až mi to třeba taky přijde. To by bylo hezký, napsala bych jí takový vřelý emil od srdce 😀 😀 😀 . Bože to je fakt ubohost na entou. Jsem netušila, že se jednou budu takhle bavit na jejich účet 😀 To sou kopyta 😀
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 24.07.2025, 13:44:16
No ale kdyby bývali byli konali už tehdy dávno, nebyly by byly bývaly ty náklady tak narostly, takže si za to můžou sami svou lemplovinou a nezájmem. proboha už osmdesát psů je megačíslo.
Doron, Doron, Doroooon, že nás pak, až se holky, kluci zabydlej a budou pobíhat po venku a Fram je bude mít na starosti, že nás budete zásobovat fotkama, ž ejo, že jo? Já chci hrozně moc závidět totiž.