s tím se dá do teréna, kamarádka na tom jezdí taky do prasé s batůžkem a ano, jak píše kometa, haxny střídáte. Zvyknete si. A myslím, že když se za to dá zapřánout péf, aji poncli možete??
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 01.07.2025, 22:29:39
Hééj makarena!!! 😀 to důvěrně znám.
Obdivuju ty, kteří dokáží zastavit tzv. vnitřní dialog a usnout i když je to třeba kvůli starostem složitý. Mně to rejdí v makovici tak, že to zastavit neumím.
Updáte - podařilo se zjistit, že holub je z Polska Jelenia Gora, posílali info. Trochu mě mrzí přístup dvou záchranných stanic, té pražské i té středočeské. Doposud jsem nikdy neměla blbou zkušenost, ale ani jedna s tím nehodlá zabývat, v jedné řekli, že je unavený /ano to vím tady odsud taky/, ale bohužel je v místě, kde není v bezpečí a v druhé, že pokud ho někdo nechytí, tak nepřijedou :o :o . člověk by řekl, že se dá předpokládat, že laik to třeba nedokáže ten odchyt. Holub nelítá, chodí, vždycky někam zaleze. No, tak dneska je to třetí den - jak dlouho ještě může nabírat síly?
Ještě k tomu mamografu poznámka ze dvou odlišných zdrojů - ten tlak je tam tak veliký, že může dojít k tomu, že tlakem laicky řečeno,neumím to vysvětlit - prdne buňka, která by se jinak neaktivovala. A ze třetího zdroje - pokud je dobrý, zkušený a pečlivý sonografista uvidí to. Což potvrzuje i to, že po tom mamografu pak pošlou na sono. Aspoň tedy mně to tak potvrzuje. Třeba se mýlím. Zatím jsem nenašla odvahu jít.
Ad dorty………. já jsem též jednou neodolala a objednala muži svému dort……… To co vidíte není dort načatý, ani že bych ho transportem zničila, takto jsem ho již dostala. Objednávala jsem medvěda Brtnika, netušila jsem, že obdržím medvěda s průstřelem břicha a po potratu. Stálo mě to slabých pětsetkáčées 😀 😀 Dodnes na to nemohu v noci zapomenout a bojím se podívat pod postel 😀
Tenuri……….. není to nic vzhlednýho, na co jsem narazila - takže jen pokud jste fakt zoufalý, a ani nevím, jak to funguje, nefunguje - teoreticky by mělo stejně jako v autě? Invetsice není veliká….
Tak holub stále na místě, dostal hrách , ale prej nic moc. Už je teda živější, než byl včera - vedle někdo psal o medu do vody, tak to jsem taky doporučila.
Odpověď na příspěvek uživatele Lupus4 z 30.06.2025, 11:00:29
nepotřebuje jí loupanou, stráví jí i tak
Díky moc, já to pak našla i ve starší diskuzi, že se jim dává, on se v tom prý přehraboval, jak když neví, co s tím. Ale tak pokud bude hlady, dá si. Má vodu, dostane nějaký ty vločky, čočku, nebo ten hrách a pak, teda buď poletí dál, nebo se pokusíme zjistit co má na kroužkách - modrý a červený a uvidí se.
Heh, ale uvědomila jsem si, jak moc jsem svou druhou půli změnila za ty roky. Tohle by ho dřív nenapadlo si všimnout, řešit. Holuba našel v prázdný gabionový kleci, takže je evidentně na klícky nebo něco podobnýho zvyklý.