Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 24.06.2025, 08:42:50
není žádná prostoduchá
je. Je prostoduchá. Na rozdíl od starýho pána, s kterým jsem se potkala včera v lesní chatce a který zachránil zuboženou britku, kterou někdo dobil a vyhodil. Protože pravil, že neví, jestli nepřivede třeba časem koťata. dohodli jsme se na tom, že pokud ano, kontaktuje mne, najdeme koťatům domov přes útulek a já zařídím, že kočku necháme kastrovat. Neměl s tím sebemenší problém. Má víc rozumu, empatie a citu, než celá doktorová.
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 23.06.2025, 18:36:12
Ne, nejste. Přiznám se, že jsem se nad tímhle podivovala už na IF. Mohla jsem to kdysi s Tali udělat stejně, místo, abych lítala povětřím, jak Mery Popins, protože ona byla teda lovkyně a druhýkonec vodítka ji nezajímal, takže co chvíli mě fakt vláčela povětřím, po zemi… Nikdy nezapomenu na moment zoufalství, kdy jsem ji vedla v lese, po lesní cestě, s košíkem, na krátkým vodítku, aby nemohla žádnýmu zvířeti ublížit. A stejně ☹️ Skočila z cesty ten kousíček, co dovolovalo vodítko, migla tím náhubkem do borůvčí a zabila malýho ptáčka. Bylo mi fakt hrozně, protože v daný moment jsem neviděla ani tunel, natož nějaký blbý světlo v něm a hrozila se toho, jak budeme fungovat, žít, když ani takhle zabezpečenýmu psu nedokážu zabránit v tom, aby ublížil.
A ne, já tomu rozumím, že to člověku vadí, taky bych fakt nechtěla mít plný záhony kočičinců. A taky to Mouses nedovolí, může k nám jen jeden jeho kamarád. Ale prostě se sousedy a kočkama toho evidentně moc anonyme neuděláte, bránila bych se humánními prostředky. Ta voda mi přijde fajn a klidně s křikem.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.06.2025, 09:14:13
Hele a prostě tam -nějakou dobu tomu obětovat - číhat a jak se objeví, tak sprcha hadicí. obejít pozemek a protože nemají prý rády citrusovou vůni, tak si koupit éterický oleje a tím ovonět hranice pozemku, máma dávala do záhonu pepř.
Chápu, že se vám nechce dělat opatření, ale věřím, že trávit a nechat je tak hnusně umírat nechcete, a tohle není nějaký velký náklad. Třeba by to za zkoušku stálo?
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.06.2025, 09:05:19
Ježiš!!!! to vypadá příšerně. ale a to jsem zapomněla napsat , že Knédloš je nicméně šikovná, když pěkně pracuje s cizím člověkem a…..100x už jsem chtěla a vždycky zapomněla -dodatečně nej vše paní Dadličce (ta fotka, ta je prostě dokonalá, vždycky si nad ní řeknu ach to je krása.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.06.2025, 08:08:23
Já mám ten záhon fakt obří, to bych musela koupit elektrikářskou špulku 😀
voni se v tom pívě hned utopěj? No jenže cestou taky asi něco sežerou ne? Já je tam právě lákat nechci. Ale……mohla bych to vlastně položit třeba do škarpy.
předevčírem na mě ohaři divně v půl jedný v noci koukali, jak si na zahradě povídám: No, vidiiiš, chlapče, pocém, do společnosti, už tady máš kamarády, bude se ti tady líbit… papání vám tam nasypu, abyste nebyli hladem… a tady další pán, tak poď…., frk s tebou do pytlika….
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.06.2025, 06:47:37
Nevím, jestli chci vidět, co zbylo do tohoto víkendu.
´Já ty šmejdy nesnášim, vyhlásila sem jim válku a chodim po zahradě s čelovkou a sbírám je do pytliku, ten pak zavážu, před tím jim tam ovšem nasypu ty jejich oblíbený granulky a následně zavázaný vhodim do popelnice a děj se vůle páně. voni se napapaji a i když třeba utečou, neutečou pak už daleko.
SMRT SLIMÁKŮM! 😀
P.s mám ráda šécky zvířata a dokud mi nezničili úplně šécko, tak jsem tohle heslo nepoužívala.
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 19.06.2025, 11:10:08
No jooo, tak Vy jste civilizovaná! 😀
Přemýšlím nahlas a nechávám k úvaze při rozhodování- to ruční čerpání - vzhledem k tomu, že člověk tráví se zvířaty spoustu času, tak já sama za sebe bych vybírala něco, co mi to urychlí, stopro bude technika rychlejší než já? Nebo přijdu, budu KáÓčko a poslední co budu chtít je cvičit “s pumpou”. takže pokud by to to aku čerpání dokázalo dostat nahoru, tak já sama za sebe bych šla do toho. Zas na druhou stranu, asi růčo bude mít větší životnost?? Ale zase - kdyby se to rozbilo, tak to zas není taková částka, aby člověk nekoupil nový. Pro mě osobně je čas velká hodnota, takže pokud si můžu něco urychlit - nebo nechat za sebe udělat, jako třeba robotický vysavač, tak to preferuju. Ne z lenosti, ale pro ten bonus času.