Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 22.02.2026, 19:41:48
A - CH! A mně se bude dobře spát, mně se bude krásně spát. A víte co je skvělý, že je i zvědavý, že ho zajímá, co je kolem, nechodí jen tak, že musím , tak teda jdu, i se zastavil, zjišťoval, co je na zemi, vezme si pamlsek. Oooo-oo koníkový Bože Pegasi, dobře , dobře, jen tak dál.
Neměl by se už jmenovat spíš Bucefalus? Je slavnej a silnej!
Já se raduju tiše uvnitř a pak, pak vybuchnu, až to bude za ním, za Váma, Horsano. Vy máte oproti němu tu nevýhodu, že zase přijde starání, takže já děkuju, že jste, že jsou lidi jako Vy, a hlavně vlastně, že i vychováváte dalších takových jako jste Vy, protože, kdo se učí od mistra, má dobře našlápnuto.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.02.2026, 12:36:47
To ano, ale zároveň snese dobře i méně světla - mně v koupelně krásně kvete, je mu tam dobře, když jsem ho dala na jiné místo, kde měl světla víc, tak tolik pěknej nebyl
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2026, 12:09:19
No říkala jsem si, já teď přesně nevím tu šířku, tak abych se nesekla a nekupovala zbytečnost. Mohla bych to pak dát Mousesovi třeba na ven, ale ten tam má svůj zateplenej domeček už.
No chci tam - krmítko a pítko, ale říkala jsem si, jestli tam nekoupit nějaký normoš, obyčejný, aby si to čistě jen vyzobávaly, bez toho nástupu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2026, 12:00:25
už máte jo? No já nemám blešák nikde, takže budu muset sáhnout po něčem takhle. musím ale zjistit, zda se mi tam vejdou dvě vedle sebe :o přije mi to buclatý.
Dumám, jestli není blbost to nášlapný krmítko kupovat i dovnitř kurníku???
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 20.02.2026, 10:32:29
Dobře -díky, to já jen, že sousedovic slípky jsem už zažila při svým hlídání kvokat dvě, ta jedna byla hodně vytrvalá. A protože tam mají jen jedno místo, kam snášejí - ten barel a protože ona byla taky z těch urputných - občas jsem ji vystrnadila ven, ať se jde napít a najíst - tak ty ostatní holky snášely kam se dalo. A sůseda nemá žádný plemeno.
Mně by se nejvíc, úplně nejvíc líbila ta proutěná kukaň, to je nejvíc přirozený takový, enemže - jsem protičmolíková četa,tak jsem ji se smutkem v duši škrtla ze seznamu - možná ji dám vždy v létě aspoň ven, jako kompromis.
a tuto mi přijde dobrý - stojí to na zemi, není to přidělaný ke zdi, takže to čapnu, vyndám ven a vysprchuju! (Nemá to ale záclonky. Mohla bych jim tam přiděla žaluzie 😀 😀) Jen bych asi víc zatížila nožičky, aby to bylo stabilnější. Přijde mi, že se to vrklá
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.02.2026, 10:01:24
Pro psy jak? Jako napustit taky vanu?
Buggyro - tu epsomskou sůl - nekupujte si ji s levandulí. já dostala s levandulovými květy… ráchala se blaženě……….. a pak to nemohla dostat z vlasů, ty květy. 😀
to je dobrá, dobrá, vynikající zpráva!!! děkujeme.
ja KO,
to neni dobrá zpráva, takže okamžitě do peří
My teď rozhodně vydržíme a budeme se řídit heslem - žádné zprávy = dobré správy a Vy spěte , krásně, dlouze a odpočinkově. A nechajte si zdať o Foxovi, ako behá s táckom na makovici 😀