»
Odpověď na příspěvek uživatele
Varaxi z 11.05.2025, 10:56:17
že právě v tom košatění se to začalo opakovat, Vy jste na to reagovala dle mého názoru jako na novou informaci,
Já jsem prostě slušně odpověděla na to, co mi kdo psal. To je přece slušnost.Snažím se odpovídat na každou reakci, protože si s tím dotyčný dal čas a práci. Jediný co jsem považovala za nový je komínovej efekt, ten jsem buď zapomněla, nebo mi utekl. Já opravdu nějak nastudováno mám.
Teď třeba studuju podávání kopřiv. Protože mi prostě přijde divný, že se nespařují, jen nasekají. No a bojím se tady zeptat 😀 😀 . Pamatuju si, že kačenkám malým se dávala směs, sekaný kopřivy a šrot, no ale byla jsem malá, nepamatuju se, zda se předtím spařovaly. A kopřiva pálí i usušená, tak mi přijde - pro mě- divoký jim to dávat - ať už syrový, nebo sušený, jen tak. Tak jsem si řekla, že na to půjdu empirickým výzkumem - budu koukat, zda oždibujou živý kopřivy a ptát se nemusim. 😀
nemohu tedy upřímně prohlásit, že Vás miluji.
a já si myslím, že by to ani nebylo fér vůči otci zvířete. 🙂
Každopádně, ale! Je to skvělej způsob řešení. Horsana má pravdu. A já zas miluju to, že toho tolik víte. Opravdu.
Horsana
A vtedy byvaly sef povedal, ze tak jej kurva povedz, ze ju milujes!
Děkuju. Já - teď to bude blbý!!! 😀 😀 , když to napíšu v týhle souvislosti - ale naprosto miluju, co vždycky píšete. Já jsem se o tenhle přístup, poté, co jsem manželsky lehce dozrála - snažila, o to nějak tohle uvést do života v rámci partnerských neshod, nějakou. A nejsem v tom úplně šampijounka. Ale! Nevím proč, mám pocit, že tak, jak jste to napsala teď - že bych to teď dokázala implantovat, že to nějak zacvaklo na správný místo, tím příběhem. Takže díkec. Myslím, že až budou zase talíře lítat, přicválá Horsana a dá mi pokyn 😀 😀