Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 12.02.2025, 12:21:43
hm - my jsme přesně jen o stovku vejš, takže ne tak velký rozdíl -divný. Myslela jsem teda, že jsme 400 mnm. Je ale pravda, že u nás je takový, podhorský podnebí hodně, ač hory jsou daleko.
Já neumím pěstovt květenu od miminka, umořím to, musím si kupovat puberťáky 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 12.02.2025, 12:05:20
Tak to u nás nehrozí, mistr Ministr všech Sekáčů se moc nechová. Spíš mi tak vždycky vyskočí na rameno a nos mě. Venku. Shrbená, na stařenku. S ohařema a větví v ruce. Už se okolí nediví, že jsem čarodějnice 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Adéla z 12.02.2025, 10:28:52
Ještě teda dodám podstatnou věc - ano light - pro mě špatně. Kocour je na mase, žere to stejné co naši ohaři. od kuřete po hovězí, vnitřnosti jako srdce, játra - držky nežere teda, jinak vše. Light granule - po tom akorát bude mít hlad, bude žrát víc a víc a víc.
Odpověď na příspěvek uživatele Adéla z 12.02.2025, 10:03:06
Máme kastrovanýho kocůra. Venko-domovního. Vždycky se na zimu zasádlí - letos jsem čekala podle jeho pupku arktický mrazy 😀 - vždycky s jarem to sundá. Páč by neprošel plotamam, že jo 😀
Já vím, jak to Doron myslí a nejni to jen polštářek asi.??? Já bych taky neměla radost z toho, kdyby se mi psi takhle zachovali, vedu je k tomu, že se neloví. /,něco jinýho je asi pes lovecky vedený/, byla bych z toho taky rozhozená.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 10.02.2025, 05:25:56
drahá půle trvdí, že to zboulovatí, taky jsem s tím na něj šla. 😀 myšleno na ty záhony. jinak to co píšou ostatní, je to opravdu hodně těžký - měla jsem tu čest, práší to jako sviň.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.02.2025, 23:24:13
Měli tam tu Doronovu maminku, to mohl být spouštěč - ať už ona je kočkolovka, nebo se to prostě jako smečka přeskupilo? Otázka je, jak to bude v budoucnu.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 11.02.2025, 18:29:14
kdyz ho prvne citi, cekaji - a az pak vidi -tak to neni takove prekvapko.
hm pravda
To s tou dekou chci už hrozně dlouho zkusit, ale nemám nikoho, kdo by to natočil a taky si nevzpomenu. Možná je to ale lepší, protože v mým podání je mi jasný, že nestačím zmizet, že se do deky zamotám, upadnu, zlomim si min. obě nohy a bude z toho groteska.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 11.02.2025, 13:59:56
ale pokud jsou uvyklý…. naši psi jsou dost zvyklý, že je takhle páníček zlobí. Včera nesl z pošty balík (nešel po vystoupení z auta domů, ale rovnou na tu poštu), my šli zrovna ven, když docházel dom, tak si před brankou “nasadil” před xicht tu krabici v domnění, že budou řvát a voni málem vyvrátili branku v nadšení, že jsem ho cestou z práce nikde neztratila a že se našel a dorazil. Odhalili ho hned.
Ale abych se držela tématu - já jsem s Gelorenem měla dobrou zkušenost, brala jsem ho před lety, kvůlivá háru původně /protože nervy byly/ a musím říct, že “vedlejším” účinkem bylo to, že mě nic odportovanýho v tý době nebolelo, což jsem si uvědomila dodatečně. Vlasy zhoustly, nehty taky supr. Tak já svým ohařům ulítaným, 10 a 9 let čas od času, dopřeju. Koupím tu bedýnku se třema pytlíkama všichni čtyři to společnejma silama sežerem.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 11.02.2025, 11:02:44
aha, no tak já nesleduju nic, ale byl tam hošíček, který naštěstí měl košíček, jinak by byl fižirant dost asi v průšvihu - je to k9, dva fižiranti vedle sebe, pes vyráží, jeden z fižirantů udělá úkrok za toho druhého, pes jde nejprve po tom, co má na dosah a pak si podá moc pěkně toho druhýho, nejde zezadu na ručičku, nenene, krčíček, hlavička by se mu líbily víc, pak si ho položí ……. výborný. Psovod má plný ručky práce.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 11.02.2025, 10:46:04
Rumíček jako ščeně sledoval přírodopisný dokumenty, když mu vyběhla liška zpoza záběru, šel ji hleda za televizi 😀
Ten druhej vofčáček - myšleno na dalším videu, to je žiletčička, ešče, že má náhubek, dělat fižiranta těmto pejskům musí býti velmi dobrodružným sportem 😀.
A hlavně ale, nebylo tolikatě těch psů. Málokdo měl psa, teď ho má každej druhej a každej z těch druhejch je s prominutím nějakým způsobem jebnutej do makovice. Dřív měli ve městě psa opravdu jen ti, kteří měli psí srdce. Dneska je to místo dítěte, a nebo protože v reklamě je taťka, mamka , dětyšký a pejsék , ten chytrej, co umí šécko a hned. Anebo kočka. Mít psa je standard.Bohužel, bohužel, pro ty čokle.
Já musím říct, že ač jsem žila od dětství v Prahé, tak jsem to, co píše Doron nezažila. za svoje dětství si pamatuju pár pouličních psů, co jsem tahala domů, a s největší pravděpodobností to ale byli výletníci 😀 uteklý ze zahrady.