Je to borec. Jenže stejnej názor jako na lišky na dvoře má na cyklisty
jen s tim Gustávem Husákem to má blbý 😀 😀
Je to borec. Jenže stejnej názor jako na lišky na dvoře má na cyklisty
jen s tim Gustávem Husákem to má blbý 😀 😀
Víte, to je prostě každýho věc, jak by svoje zvíře hledal. Pochopitelně, že zmíněný obchod by byla jen jedna z možností - zmiňovala jsem kupř. i veterináře. Nevěřil byste, kolik lidí vyvěsí cedulku na sloup od életrickýho osvětlení, když hledá kočku. A ono pochopitelně při hledání zvířete musíte svou žádost o pomoc zvýraznit, oproti ostatním na té nástěnce, stejně tak , jako když zvíře naleznu. A nejsou jen velké obr krámy, jsou i malé a nalepit na dveře, sklo, vitrínku není problém. Prostě v obou případech se budu snažit vyčerpat všechny dostupné možnosti - na obou stranách. Kávu si nejraději připravuji sama.
Já jsem vůbec netušila, že jsem todle plyšový vejce vyfotila 😀
Žjo- co je to Bencok? Ale mám z něj jen půlku 😀
Valdo
"Nebožáčku co je Ti, že musíš Slavíky z Madridu zpívati…."
Tak jsem tak koukla na fotky…. bodejť by tak nedupal, když se na zimu příšerně zasádlil 😀
Ta druhá fotka mě nepřestává bavit pokaždý, kdž ji vidím 😀😀
Ty části kam se něco vylepuje nebo píšou ty lístečky kde lidi něco prodávají / kupují je poslední věc na kterou se koukám
víte proč? protože nehledáte ulítnutýho fógla, v tom je ten fór. Když budete, tak budete koukat a ptát se fšade. On ten éltrickej svět je takovej jako plochej.
Díky za zprávu.
Jediti! Zrzek je pan Diamant!
dík za fotos.
Jako jasně, že letáčky musí dát především ten, kdo zvíře ztratil. Ale když totéž udělá i druhá strana, zvýší se šance na návrat zvířete domů.
Já kupř nejsem nikde na fakbůku a jiných pro mě nepotřebnostech, takže bych to tam neměla jak dát - i když bych to mohla třeba obejít tím, že poprosím někoho jinýho, ale majitel taktéž na těch stránkách nemusí být. Ale do krámu stopro chodí.
S odchytovkou moc dobrý zkušenosti nemám. Psy i kočky jsem musela pořešit sama.
Mně modřence zalézají do země.
O víkendu byla ještě zima.
Moc krásná zima! Ta fotka Kikiny!!! - tedy strakapouda, oni jak furt dělají to svoje kik-kik, tak jim už sto let skorem jinak neřeknu. Krásná fotka, opravdu.
Hele, teď fakt nepřeháním a bez nadsázky - to hovádě dupe tak, že když jsem tuhla šla v šeru z procházky a von někde cestou číhal /to dělá / aby nás přepadnul a běžel za mnou, já se opravdu lekla toho dupotu, ač už ho teda znám, není to nic novýho , prostě to bylo, jak když za mnou běží něco velikýho. Fakt překvápko. A když se honíme po zahradě?? 😀 😀 Dusá fakt jak ten rozzuřenej hroch - vocas mu vlaje, uši má rozhozený a … dusá 😀
Dublinbarzoj, kometa
no hele to mě překvapilo tohleto. Měla jsem kočky za elegantní tiché tvory o kterých člověk neví, takovej tichej stín. A to hovado mouratý, když se rozparádí a běží, tak má člověk strach, že za ním běží rozzuřenej pětisettunovej hroch. S obezitou. 😀
Můj milovanej Kostičík se naučil vykopávat dveře od svý ptačí vily. což jsme netušili, takže když jsme ho dali na balkon, aby si tam užil , tak si opravdu užil 😀 . Naštěstí to byl zkušenej cestovatel - byl furt z klícky doma puštěný, jezdil s námi na chalupu, a tam cestoval - tehdy ještě v klícce - po naší rozlehlý zahradě , takže neměl problém s orientací. Tudíž si našel cestu zpět - jen si výrazně spletl patro a švenknul to maliko do strany - ťukal sousedce ve vedlejším vchodu o pár pater výš na okno balkonu, aby ho okamžitě pustila domů 😀 A ona právě byla tak hodná, že rozvěsila letáčky a tak se ščastlivě vrátil dom a od té doby měl na balkoně dvířka pojištění kolíčkem na prádlo.
Pokud se sem ještě zadavatel vrátí - a opravdu by chtěl pomoci, udělala bych letáčky, rozhodila na veteriny a do obchodů, vylepila, kam by mě napadlo.
Foto, foto, foto, foto…………foto.
Pardon. Jsem prostě zas zvědavá.
Broučkové malí, takovýho trápení. a já si nemožu pomoct, na tý druhý fotce, jak je Gustávo Antény z profilu, tak já tam prostě toho Tildu Lindemanů vidim 😀
Je teď nějaký blbý období opravdu, včera jela kámoška za koníkem - s vetem, došlo na ATB páč příšernej průjem, tak doufám, že to nějak pořeší.
Varaxi - dík moc. Nastuduju.
Jo, Buggyrooooooooooo díky, mám doma vosum kousků na čtyři záhonky, objednaný olej a budu dělat natěračku. HURÁÁÁÁÁÁÁJIPIJAÉÉÉÉÉÉ!