..tak jsme se hezky pobavil
ano prosím a zcela zdarma 😀
..tak jsme se hezky pobavil
ano prosím a zcela zdarma 😀
mutace fibromelanóza
děkuju, musím se podívat o čem to je.
a pokud člověk překoná zápach
a zde bych viděla malý zádrhel, je asi jedno, ešivá shnilá, nebo fermentovaná, smrdí to jak 10 bolavých nohouch. Zas na druhou stranu voni můžou řikat, že jsme prasata, který žerou shnilej sejra, tak to mám fifty fifty. 😀
Ad rybí omáčka, jasně, vím, že je to nezávadný, jen mě překvapilo, jak a jak dlouho!! se to vyrábí, když v televizi zvedli víko od toho barelu někde na zápraží chatrče, popraskaly mi v nose cévky, jak to smrdělo i přes tu televizi.
Magi vím jak se vyrábí, od tý doby nic. Ale tam se to zase aspoň vařilo, tak by člověk mohl mít pocit, že nějaké bezpečí…. a ne že to kvasej v barelu od bůhvíčeho a Francouzi pak za to platí zlatem 😀
Jo, dneska jich, těch chemických , do zásuvky je na trhu habakůk. Já si myslím,že dvě kozenky v tři plus jedna v paneláku…….. to je pro sousedy výhra. Takhle na plovoučce, to bude stepařský ráj.
No vida, jak si zo ten mozek krásně doplní, páč já tam to škodlivým i četla, ač to tam není🙂
Edit a už mlčim protože to je OT
Já a jsem přesvědčená že ani nikdo jiný, nezkoumá IP adresy lidí,
moje řeč. Já jsem si nějak IP u přispěvatele s názvem Stelle rozhodně nevšímala až do doby, když bylo evidentní, že se buď někdo zbláznil a nebo si záměrně povídá sám se sebou. Protože to už opravdu majzne do očí každýho v té diskuzi, že je něco špatně, A to i přes to, že se mi tenhle přispěvatel nezdál a nezdá. Do toho posledního momentu jsem na to nekoukala. Nenapadne mě to totiž.
edit - já jen ještě - ono totiž, kdy se tady někdo takhle rozdovádí a ať už trolí nebo tapetuje, tak nevím jak ostatní, ale já pak na to kašlu, nepůjdu do tématu výchova dětí a psů, nebo jak se to jmenuje, kde se stejně nic nedozvím, protože tam někdo tajtrdlíkuje a pak postupně takhle lidi přestanou chodit tudle a támdle a zvostane tu jen to tlachání, který je sice fajn, to bez debaty, ale na druhou stranu se člověk nic nedozví a je to v podstatě ztráta času. Tak to pak člověk vypne a …
Jo, to vypadá. myslím, že medůza nebo vlaštovčí hnízdo je to nejmenší, šak oni jedi ty zkažený vejce právě. A co je rybí polívka -shnilý ryby.
, je jedí pouze turisti.
😀 to je jak s vínem pro Pražáka na Moravě 😀 😀
Ale! Pomstila jsem kdysi Evropský národy, když jsme tu měli na jednání předstvitele nějaký džíponský firmy a šlo se s ním na oběd - furt chtěl do Plzně, do starouše. Řekla jsem mu, že k pívu je nejlepčí tlačenka, že to je naše národní jídlo. Klepal se pak jak šnuptychl z rychliku 😀 chtěl národn jídlo? Je tlačenka národní jídlo? je!
To je tak divný! přišlo mi z toho obrázku že i to maso je takový “vošedlý” . Bych proti Asii měla dost problém. ale tak oni mají ten jídelníček obecně pro nás divnej.
😀
Ty sama seš plivnik! Už máš vodhrnutej sníh? Voblíknutý čokle, nasypáno slepicím, umetený zápraží? Ne? Tak mazej! 😜
Drvodělka, Bodlinka, Varaxi, můžu se zeptat -
ty jo, to opravdu existuje,takhle černá? Včetně masa??
Co to způsobuje?
Doron - já můžu zkusit doporučit našeho pana veterináře v Prahé- OK Vet Řepy, MVDr. Zusko, hm koukám ale na rozpis služeb, dnes má volno, bude zítra od 14 hodin.
Fatia:Tohle je chovatelské diskuzní forum, ne terapeutická skupina. Jestli je na druhé klávesnice dítě, které neunese diskuzi, má rodiče, aby jeho pohyb po internetu kontrolovali. Stejně jako diskutér nenese odpovědnost za duševní zdraví dalších diskutujících. Taky jsem se této komunity tázala na problém (ještě na ifauně) a taky mi některé odpovědi silně nekonvenovaly, některé mě zvedly ze židle a některé přímo nasraly. Pokud zde diskutuji, je na mně, abych si odpovědi přetřídila. Pokud to neumím, prostě nediskutuji po internetu, protože chov zvířat je ještě slabý odvar toho, co se na internetu jednomu může přihodit.
Jo, tak tohle je dokonale vyjádřený.
No, že by tu někdo Stelle nadával do primitivů a sviní? Ona tam sice dala hvjézdičku, ale bylo evidentní co má na mysli. Hele, to si opravdu nemyslím. Nemyslím si, ani, že by někdo urážel, prostě se pořád lavírovalo mezi tím, zda ano, a nebo ne a někdo tady z nás dělá ty méně inteligentní.
Žádná nadávka tady od nikoho z přihlášených nepadla. Tady jediný, kdo kdy nadával byla Leithan a ta se tu přihlášeně neobjevila.
Nepotřebuju trenéra na imunitu 😀
Nedělá to hladu, žere jak prokopnutej, dostává skorem to, co ohaři a ti mají zatraceně větší váhu, než tadydle Mourovatá koudel 😀 . Dělá to pro zábavu.
Tak to je horší varianta, než ta naše, naše kocouřisko zlobisko tam leze jen momentě, kdy tam nikdo není, takže úraz mu nehrozí. Jde mi čistě jen o hygienu na té lince. O to víc, že je to kocour venkovní a tudíž lovec myší. Teď to dělám tak, že když tam nejsme je většinou v předsíni - i proto, že zmetek jeden pekelná 😀 začal lézt čubině do pelechu a vystrnadí ji a ona pak nemá kde si lehnout, protože mu ustoupí /na psa si to netroufne ani zkusit, to by lítal vzduchem 😀 😀 /
Je zvláštní, nebo teda ne, není to zvláštní, páč prostě kočka, že jo. … ale zná pseudo povel “Tam ne! Tam nechoď , ano? Děkuji. ”, když jde do ložnice, nebo někam, kam nechci, aby teď šel. Otočí se, poslechne, já ho pohladím. Ale s tou linkou to máme prostě šejdrem.
Ani dítě - pokud to tak skutečně je - se nemusí chovat jako zmiňovaný tapetář a ostatním nadávat do primitivů a sviní, jak se Stellinka následně rozdováděla. což teda z pochopitelných důvodů admin smazal, a to byla trochu škoda, protože by případná matka viděla, jak se její dítě chová. Nikdo jí tu nenadával, jak činila ona. A jak to napsal Skeeve, nikdo se nechce pohybovat v takovém, i když virtuálním ) prostoru s takovým člověkem. Právě i proto, že tohle je trošku jiný web. A na druhou stranu nikdo nemá problém s tímm diskutovat s dítětem, taky se tak zpočátku i dálo.
Jen bych ráda upozornila na skutečnost, že spešl ten virtuální svět je dneska pro neznalé takový, že si to ani neumíte představit. A zneužít naivního jedince jde téměř lusknutím prstů, ani nemusíte dělat dlouhé přípravy. Ale někdy se dělají a pak to podle toho vypadá. Žádná z těch, které se ozývaly jako zmiňované klubko zmijí, to nečinila pro vlastní prospěch a zábavu, ale právě pro to výše zmíněné. Tedy i kvůli ostatním.
Lesní žínka se nemusí bát, kdyby se příště zjevil Vetřelec a pojídal ostatní, sednu si na ty ručičky a bude mi to fučíček.
Děkuji adminům.
A sakra, co to čtu?
Jak jste dopadli?
Doron a oscilokoksáč jste zkoušela? Myslím pro sebe na ten jakokovid.
Nám se venčit pekelně 🙂
už dvakrát jsem s sebou flakla a sníh mají fšici jen já ne. a potkali jsme prasata, slušná banda teda.
Tak dneska velká hojnost proti včerejšku - koňader nepočítaně, hodně modřin, šest pěnkav, párek kosáků, párek dlasků - ty jsou tu letos prvně, stejné hejno zvonků jako včera a asi pět stehlíků. A Kikina - tedy strakapoud. Nesčítala jsem, nemožu tam hodinu sedět, tohle bylo během snídaně. Pozdní snídaně teda. 😀
edit a vrabci kupodivu asi ani jeden- což mě udivuje, bývalo jich tady ještě loni požehnaně, ale možná je to tím, že sousedka naproti pokácela thůji, kde bivakovali ☹️
Pišta je ježour.
jak to, že máte fšicí tolikatě sněhu, my jen trošek
No to ano, to já chápu, že to je ze soukromé korespondence. A takto použito jako reakce na to, co kometa psala to za á nedává smysl a za bé to poukazuje na to, co v té korespondenci proběhlo. Ale už před časem. To máte jedno Irmo.Já jen prostě manipulaci nerada.