A pak je taky můj oblíbený brazilský zpěvák André Matos a ta deska co nahrál tady v Evropě, kromě těch svých, pod značkou Symfonia, je super a tahle píseň zvláště
A pak je taky můj oblíbený brazilský zpěvák André Matos a ta deska co nahrál tady v Evropě, kromě těch svých, pod značkou Symfonia, je super a tahle píseň zvláště
Mě se od Tommyho líbí Rednex, vtipný video a ještě banjo k tomu
Včera jsem našla na yt kanál kde je metal generovaný AI, jako sprostě tam využívají jmen slavných kapel, ale popravdě, kdybych to nevěděla, že je to umělák, vůbec bych to nepoznala.
Zdá se mi to dost smutný a být muzikant, tak z toho mám taky trochu bobky.
Mně už taky přišel.
Tu nějakou dietu jste zkoušeli? Protože vylizování tlapek je dost častý u potravinových alergií.
Za současného stavu to přes FÚ s inzeráty nelze, ty pokusy už byly, ti lidi tvrdí, že oni ty inzeráty nepodávali. Není prostě jak jim dokázat ty prodeje.
Jo a ty výdaje potom samo taky neřeší, pytel granulí v supermarketu nestojí tak moc a malému psovi vydrží fakt dlouho. Plus se mu dává od stolu, to se do nákladů nepočítá.
Pes občas kulhá nebo zvedá zadní nohu? To nic není, to je normální, dělá to odmala a je to roztomilý jak chodí po třech (třeba tohle jsem slyšela osobně).
Takže výdaje na veterináře taky moc nejsou.
Ti lidi prostě uvažují úplně jinak než my a takových lidí je hromada a proto myslím, že nějaká osvěta kupujících proti množkám nikdy nepomůže.
kometa:Asi jim nedochází, že pořizovací cena je ten nejmenší výdaj. A že i tady platí - za málo peněz málo muziky. Neboli - když chci ušetřit, tak projedu útulky - ano, vím, že vzhledem k různým podivným zachraňovacím spolkům je to někdy problém.
Já bych už z principu psa bez PP nekoupila. A když bych ho jóó moc chtěla, tak si na něj ušetřím. Lidi dávají za dovolenou desetitisíce, tak proč si takhle neodložit na štěně? Které tu se mnou bude třeba 15 let.
Ti kidi nechtějí vopruz s pořízením psa jako návštěva předem a nějakou lustraci, což i útulky požadují a nechtějí random psa z útulku, chtějí třeba jorka, nejlíp někde poblíž kam dojedou, nalezený na první dobrou na bazosi, vezmou psa, nikdo se jich na nic neptá, zaplatí a maj psa. Že jim z toho pak vyroste jorkmut je jim jedno, bajvoko to trochu jak jork vypadá, tak jsou spokojený a nemají žádný důvod to dělat jinak nebo si vůbec zjišťovat jestli by se to náhodou nedalo dělat jinak.
A co si budem, těch případů, kdy je na tom štěně z množky fakt blbě nebo přímo umře, je v tom množství prodaných štěňat minimum, většina je začervená neočkovaná nečipovaná, ale to vyřeší jednou návštěvou veteriny.
Já co jsem se s pár takovýma lidma bavila, tak motivem byly vždycky prachy. Každá ušetřená tisícovka dobrá.
Minimálně půlka lidí, co kupuje štěně, nic o socializaci netuší, takže jim na tomhle nic divného nepřijde.
Jo je to množka pro prachy, jsou takový i s PP, obvykle to má i zaměstnance. Ano bohužel z hlediska zákona je to v pořádku. Dost často tyhle štěňata jsou cíleně na výkup a prodeje tady jednotlivým lidem jsou minimálně, s tím je hodně crcání.
Jj, je tam dopsaný křížek a datum.
To není hloupost, to je normálně pragmatické rozhodnutí dát za psa co nejmíň. A když jim pak z béžového psa vyroste černý, tak nad tím v lepším případě mávnou rukou, v horším jde pes pryč a pořídí se za pár korun jiný.
Přečíst i malé písmo dole 😀
V tom dokumentu zatím nic takového není a tak jen můžeme čekat co s tím udělá nová vláda. Třeba to smetou ze stolu.
Nedali jste mu Bravecto nebo podobnou tabletu? Stává se to po nich, ale většinou to do týdne odezní.
No benefity za prevence dávají zdravotní pojisťovny už dnes, takže nic nového, jen se k tomu přihodí očkování. To co popisuje ve videu není problém očkování, ale obecně problém digitalizace zdravotních záznamů, na který se pak může navázat cokoliv.
Ale zrovna včera jsem četla diskuzi na fb o té čínské apce se sociálním kreditem bez který si nikdo v Číně nekoupí ani rohlíķ a půlka lidí si tam pochvalovala jak je to super a že díky tomu mají alespoň v Číně pořádek a že by to chtěli taky, takže se taky obávám, že benefity za očkování budou náš nejmenší orobkém.
Nic nikomu nebrání zastat se stejně policejních koní, ovšem snad chápete, že obhajovat koně na Staromáku ukazováním že jinde se mají koně taky blbě, není argument , ale alibismus ve smyslu všichni kradou, tak já můžu taky.
Ale tak se to nedělá, dovedete si představit ten hiphop kdyby řekli na rovinu, že to prodají?
Napalit nájem na nereálnou částku a pak si umejt ruce Oni to nechtějí zaplatit, tak nám bohužel nezbývá nic jiného než to prodat, stát přece nemůže dávat peníze do údržby závodiště.
A budou z obliga. Takhle se dělá politika.
Lenacia:A víte že tam můžete poslat KVS aby podmínky zkontrolovala?… Víte to? Víte že to lze? Víte to? Žejo…
Mimochodem, byli to piráti, kteří jim předchozí zcela vyhovující ustájení prodali pod nosem
Jo jako myslíte tu KVS, která úplně běžně označuje množírny psů se zanedbanými psy za vyhovující?
Ty množírny se pak zavřou až díky běžným lidem, aktivistům.
Takže nějaký Plicka je mi ukradený, ale jestli to alespoň rozvířil a medializoval, že to vedlo k zákazu, tak u mě má bod k dobru.