Aktuálně: 2 701 inzerátů262 672 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dublinbarzoj

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 13.12.2025, 20:21:37 xxx.xxx.128.84

Jsou úplně boží, palec nahoru aspoň tisíckrát za vaši péči 👍

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 09.12.2025, 06:58:33 xxx.xxx.128.84

Vysavač to uklidil, ještě teď ho z toho břicho bolí 🙈. Nejhorší bylo,  že jsem se nemohla rozčilovat, smát,  plakat…., kluci by se buď chtěli radovat se mnou nebo utěšovat,  případně by se klidili z dosahu a vše bylo špatně. Takže jediný povel: zůstat, neheeejjjbbbaaat se! Malej Arčí, všechny kočky a tři barzojí ocasy ,co sebou mávaly jak na prvního máje neposlechli 🤣, tak vznikla sněhová bouře.  Já popadla vysavač,  pytel na odpadky a hodina a půl brigády zajištěno. Kluci samozřejmě museli pomáhat, žejo.  Odpoledne po práci další dvě hodiny a peří už se nachází ojediněle a zásadně v jiných místnostech nebo patrech🙈. Stejně jsem si za to mohla, peří a barzoj fakt nejde dohromady 😉

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 08.12.2025, 21:32:17 xxx.xxx.128.84

My měli  dnes ráno,   v obýváku 10cm sněhu,  aspoň jsem si to myslela, když  jsem rozespalá vešla🙈. Všude bílo , uprostřed vysmátí kluci barzojíci, kolem čičiny a vločky se snášely🤣🤣🤣. Na druhý pohled jsem pochopila 😉. Doby našel velký péřový polštář,  půjčil si ho a ten za přispění zbytku bouchnul.   A jak frajeři nadšením mávali ocasama, tak peří lítala úplně všude. Prý takovou srandu už dlouho nezažili a kočky samozřejmě pomáhaly🙈. Ještě teď večer vyplouvají pírka z nejnemožnějších míst a samozřejmě máme opeřený bobky🤣🤣 a pak prý vánoční úklid,  vzdávám se, hlavně šťastný a veselý👍

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 04.12.2025, 07:47:30 xxx.xxx.128.84

Taky nesnáším toto období, loni 25.12. zemřel táta, rok předtím,   na Silvestra máma. Takže to šťastný a veselý má už  úplně jiný  rozměr . Ještě  mám k tomu doma dva nemocné chlupaté dědečky, tak bojujeme, ale jsem býk, pořád  vidím tu sklenici poloplnou. 🙈, takže svátky? hurá,  bude víc volna,  budu víc s klukama a Miuší(jediná holka - černá kočka),  vypiju trochu vína s přáteli a rodinou a úplně, na chvilku vypnu🍀

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 03.12.2025, 06:41:37 xxx.xxx.128.84

Taky jsme přistřihovali,  vlastně jsme zkracovali na délku srsti toho 4 měsíčního kotěte,  co vlastně máte 🙈, ono je každá rada na dálku na nic. Každá kočička je jiná, má jinou srst. Někomu stačí  zkrátit na 3cm, jiný potřebuje vystříhat málem na kůži, chce to vyzkoušet. 

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 02.12.2025, 21:29:50 xxx.xxx.128.84

Další hvězda na nebi, další díra v srdci.  Držte se.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.12.2025, 12:31:45 xxx.xxx.175.66

U nás už skoro 14 dní přes den mínus 1 až 3 přes noc mínus 3 až 10, někdy sluníčko někdy mlha. Listopad byl podivný, snad se prosinec vrátí k normálu. Nás netrápí bláto, ale skoro každý den ledovka na silnicích

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.12.2025, 00:44:15 xxx.xxx.128.84

Bylo krásně, kluci spokojení a občas i překvapivě v klidu. I oni užívali sluníčka a kochali se výhledem.  Malej roste jako z vody a je teď prý za pitbula. Nejoblíbenější zábava: útok, zákus a trhej🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.11.2025, 16:02:24 xxx.xxx.128.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 24.11.2025, 14:05:34

Ano, sníh je top, aspoň pro kluky🙈. Jsou šťastní.  Jen povzdech, dokud nenapadl, tak jsem si myslela,  jak jsou krásně bělounký 🤣🙈. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 19.11.2025, 07:34:16 xxx.xxx.128.84

Já ten podzim a zimu z tohoto důvodu nemusím. Zdá se mi, že tyto katastrofy  jsou v toto období moc častý. 

Držíme co máme a že  těch tlapek je. Máte doma bojovníky, prostě vydrží🍀

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 18.11.2025, 21:37:22 xxx.xxx.128.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.11.2025, 21:23:56

Delfín je nejlepší, živě to vidím a tlemím se jak idiot 🤣🤣🤣

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 17.11.2025, 14:19:57 xxx.xxx.128.84

Tak třeba  to byl opravdu zánět močového měchýře.  Ne, že by to bylo dobrý,  ale pořád ta lepší možnost.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 16.11.2025, 08:56:05 xxx.xxx.128.84

Ona ta,genetika  nám do toho umí hodit vidle.  Jak už jsem  psala, máme dva bráchy, takže stejný odchov, my se k nim taky chovali, aspoň ze začátku,  stejně, stejný prostředí,  kde vyrůstali  a kde žijí,  samozřejmě i stejný rodiče a přitom jsou úplně jiní, ale ten rozdíl je obrovský. Od vztahu k lidem, ostrostí,  ochotou spolupracovat, vztahem k ostatním zvířatům, zájmem o žrádlo……. Kdybychom k nim pořád přistupovali stejně, tak jeden je v pohodě a druhý by byl zlý neurotik,tvrdý, podle některých hloupý(to opravdu není,  je chytrý jak opice). Takhle, s individuálním přístupem je to pohoda. Jak řekla chovatelka,  když jsme se o tom bavily : no jo, celý vrh je táta s mámou a u Kejnýho nám vylezla prabába a ta ještě v Rusku lovila vlky, tak co vlastně chceš 🤣

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 15.11.2025, 17:32:40 xxx.xxx.128.84

Vydržet by měl normálně mnohem dýl.  Kluci, když nejdou blbnout nebo je podle nich ošklivě, tak jdou ven 2-3×denně.  Malej má 3 měsíce a chodí 6-7× a šikula měl nehod minimum.  Po večeři má nejdelší pauzu a to cca 6hodin a spí  jak mimino. I velcí senioři, až na výjimečné nehody, pokud byli zdraví,  tak vydrželi.  Nechci tě děsit,ale myslím si, že je někde zdravotní problém. Držím pěsti,  ať je vše co nejdříve ok.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 15.11.2025, 17:02:52 xxx.xxx.128.84

Neublíží,  maximálně se pobleje nebo poseránkuje,  jedině, kdyby chtěl polykat velký kusy, mohl by se dusit, ale snad není pako. Moji psi taky, pokud by mohli, teda někteří,  sežerou ovoce kvanta. Jo ještě  u velkých psů pozor na torzi.