Je to napůl barzoj🤣 je velkej frajer, stejně jako celá vaše smečka
Je to napůl barzoj🤣 je velkej frajer, stejně jako celá vaše smečka
Jak se venčí? Blbě🤣, ale kluci prý trénují na kaskadéry, takže s trochou pláče, ale bez vážnějších zranění čtyřnožců i dvounožců.
To je mi jasné že jste odvodili z medikace, ale to ještě neznamená že byla stanovená správná diagnóza
Jo tak ta flinta do toho hodí vidle. To je fakt, a o tom zdraví už jsem psala výš , z toho se osypávám fakt úplně, to by těm rádoby chovatelům mělo být vráceno stejnou mincí.
Ať to v práci pohodově uteče
Nene, je to jiný úhel pohledu, jedinec, co ve své blízkosti, ani v době vhodné k množení, nesnese druhého jedince, opačného pohlaví, tak by, nebýt člověka, vyhynul, neměl by se dál používat v chovu,, norování je vlastně přirozené, oba mají šanci. Stejně tak barzoj a vlk…… Ale je fakt, že je to můj názor a nic to nezmění.
A to není nic proti vám, jen tentokrát mám fakt jiný úhel pohledu.
No, tazatelka píše špatná funkce štítné žlázy, nepsala jestli zvýšená nebo snížená, to jste odvodili z léků, ale kdo ví co vetka vymyslela a jaká je vlastně ta diagnóza. Taky se mi stalo, že stanovená diagnóza byla spíš zbožné přání veta než faktický stav.
Je mi jasné, že se ptát nebudou, ale krýt psem, který, pokud by nebyl zabezpečený, tak tu fenu, místo nakrytí zakousne, je prasárna. A úplně stejně opačně. Do všeho prostě my lidi musíme kecat. Netvrdím, že tento akt je vždy úplně se souhlasem obou, ale pokud by to mělo od začátku gradovat do stavu - je to chlupatý tak to zabiju a přitom nevidím, neslyším a nečuchám, tak by to v chovu nemělo co dělat. Ale je pravda, že spousta rádoby chovatelů, pokud se proviňuje jen na povaze, tak je to ještě menší zlo, sprasky na zdraví nás obklopují dnes a denně 😭
No, já mám příběh s lepším koncem🤗. Přišla jsem na návštěvu kamarádky s dalmatinem Danem, ona mi uvařila kávu a něco ještě kutila na lince,(měla ostrůvek), ona čelem do místnosti, já zády. Daneček lelkoval. A najednou kamarádka natáhla ruku, ukazovala někam za mne a vydávala něco jako “oooua, eeeou,…”, oči vytřeštěné, tak jsem se otočila a uviděla Danečka jak nehnutě stojí nad akváriem(bylo na zemi), vystlaném pilinami, s domečkem a běhacím kolečkem. A vtom mi došlo, že před chvílí tam byl i křeček🙈, tak jsem houkla, Dane fuj a milý Daneček udělal jediný pohyb, otevřel tlamu. A milý křeček přistál v pilinách. Ani oslintaný skoro nebyl a spokojeně mazal sportovat do kolečka. Kámoška byla tak hotová, že si musela dát panáka.🤣
Sádla bych se nebála, na radu starého ovčáčkáře jsem ho přidávala mému prvnímu psovi - dalmatinovi. Byl strašně aktivní a první 3 roky kost a kůže, začali jsme s jednou polévkovou lžící, skončili u třech 🙈, svědčilo mu, měl srst jak vydra. Ale pravda, neměl žádnou dietu, dlouhodobě snídal tvaroh s medem a loupákem a večeřel maso s vývarem, vločky nebo co zbylo za přílohu nám a zeleninu, ovoce….,. Když pak jsme byli na návštěvě u tety na vesnici a Daneček našel v komoře kýbl sádla po zabíjačce, tak ho v tichosti hrdině zdolal, nebyl plný, ale asi 6kg určitě tam bylo. Vypadal, že buď pukne nebo porodí. No nepukl, nepoblil se ani neposral a teta zkonstatovala, aspoň, že ho i umyl, a prý ještě že ty další dva jsou zamčené v komoře. Když pak něco podobného udělal i můj další pes, tak už jsem byla otrlá🤣🤣🤣
https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/lazne-karlova-studanka-psi-pacienti.A260127_123810_ostrava-zpravy_dmk
U nás to jde taky🤗
Torze je hnusná a rychlá mrcha, každá minuta, kdy trvá déle je pro pejska zlá . Nám zemřel 3letý pes , během operace torze, i tak nás to stálo 8tisíc. Ale dala bych klidně 10xtolik, kdyby přežil, a to jsme opravdu na nic nečekali. Je to už 20let,ale stále, když slyším tuhle diagnózu, tak mi je špatně.
Kolem našeho lišek spousta, taky máme 2 kamarádky, poctivě přikrmujeme, kuřecí skelet si vezmou i z ruky a když jsem je odčervovala, tak si lidi kolem klepali na čelo. Ale chodí si hrát s hračkami našich psů, tak to byl nejjednodušší způsob jak eliminovat rizika. Lišky jsou hodně chytrý, opravdu poznají auto, svého člověka, i vaši náladu umí přičíst
Úplně přesně, u nás k tomu, vánoční stromeček i s ozdobami, svíčky různých velikostí i tvarů, reproduktory, křesla, peněženky s kompletním obsahem(doklady, karty , účtenky, peníze, včetně kovových), jakékoliv části auta a přírody….taky je miluju a když to vyblejou velebnosti do postele, kde zrovna spím, tak je miluju o to víc 🤣, aspoň se to nezasekne kde nemá.
Vždycky si představím Máťu, jak sedí, hlavu natočenou na bok, pohled(jsem k sežrání, žejo) a Sardullah před ním s ukazovátkem a proslovem🤣a nad Máťou bublina, dobře milovaný člověče, vykecej se, potom dej vycvičenýmu berňákovi povel a život jde dál, jo?😁
Přesně!!! Já jí říkám zdechlina a je nejoblíbenější 🤣, akorát lidi, když jdou náhodou kolem, tak blbě koukají, když halekám: kluci, kde je zdechlina, honem přineste, budeme zas bojovaaaat 😁
Krásný noční scenérie, to musela být bomba👍, u nás taky jen hvězdičky a psi🤣. Kluci jsou spokojení, ikdyž to klouže, tak prý dobrý. Malej je akrobat a jak roste, samá noha, dlouhej ocásek - tak neběhá, ale vlaje🤣 , jsem fakt zvědavá, co z něj vyroste. Je zatím potvora podivná s vlastním názorem na život.🙈
Ale to jsou zlatíčka chytrý👍, to náš bílej démon o víkendu rozhodl, že jedna z našich sedaček potřebuje zkrátit a uhlodal kus jedné strany. U nás bohužel nikdo nepráskal🙈. Debil to potom dovršil tím, že část molitanové výplně i sežral a už druhý den kadí molitanový bobky🤣. A já pořád opakuju, doufám, že ti z toho nic nebude, v opačném případě, tě nejprve zachráním a potom zabiju. Prostě někdo má zlatíčka, jiný barzoje🤗
Kelíšek, naše barzojí štěně🤣, je šikulka náramná a vy samozřejmě taky👍
Jak se umí náš barzoj přestrojit za krokodýla 🤣
Tváří se jak neviňátko, ale je to malej ďáblík. Teda malej, něco přes 20kg🙈, taky budeme mít za chvíli 5 měsíců.