Efíkovi fousky a vám koloběžka a kdo ví co ještě 🙈🤣. Nic ve zlým, obdivuji vaši zarputilost👍👍👍👍👍👍👍. Taky chci být takto důsledná - tu důslednost závidím.
Efíkovi fousky a vám koloběžka a kdo ví co ještě 🙈🤣. Nic ve zlým, obdivuji vaši zarputilost👍👍👍👍👍👍👍. Taky chci být takto důsledná - tu důslednost závidím.
Dva naši, dva od naší chovatelky, už devítiletí venčící kamarádi. Ale možná, když všechno klapne, tak bude doma barzojík čidlo 3, ale psst, ať to nezakřiknem🙈
Moc děkujeme, já zas můžu očí nechat na těch vašich. Briard je taková srdcovka. Kdysi - 35 let zpět jsem jednoho krátce měla.
Ale vlastně všichni chlupáči tady jsou super a kouzelní.
Venčili jsme a chvíli sněží, chvíli sluníčko. Cca -6, takže super barzojí provozní teplota. Přejeme všem chlupatcům i vám,páníčkům krásnou nejen neděli. 🍀
Žejo, kamarádka taky říkala: bobišek, taková práce chudinka, kožíšek si určitě umazala a k žrádlu nic a ty máš ještě blbý kecy🤣🤣🤣
U nás doma ve čtvrtek kuna ulovila Forda🤣🤣🤣 A to tady bydlí a přes kapoty si zkracuje cestu už 15 let.
Nejsem chovatel, takže jak je to se štěňaty znám jen z rychlíku, ale máme patrový dům. Kluci barzojíci bydleli od odběru s námi v patře, (je tam obývák, ložnice…), dolů vedou prudké schody a dlouhá chodba ven. Když se učili čistotnosti, tak po probuzení a tak musela být blesková reakce, v řádu setin vteřin 🤣, popadnout každý štěně pod jednu paži a klusem ven. Stejně jsem si připadala, že k pravačce mi přirostla role s papírovýma utěrkama a k levačce Sanytol. Slušná posilovna to byla. Naštěstí to fakt brzy pochopili. Problém trochu byl, že schody máme fakt prudký a dolů jsme je nosili ještě pár měsíců, aby si nezlámali hnáty pošuci. A museli se nosit zaráz, druhej by byl schopen skočit šipku🙈. A barzoj i mladej je fakt vysokej, se divím, že sem je nezmrzačila, vlekla jsem je jak nevolníky.
Jo a ikdyž schody, prudký, dlouhý, kluzký, brzy je uměli nejen nahoru, ale i dolů na dva skoky a pohybový aparát mají na jedničku
Úžasné 👍👍👍. Pořád říkám, člověk, největší škůdce. Až na výjimky
Číslo 5 a 12 🤣, vlkodlak jak vyšitej. To je minimálně na Oskara
My měli s dalmatinem povel “hlídej se”, takže byl neukradnutelnej, ikdyž byl většinou s náhubkem. Moc dobře uměl rozlišit od jen hlídej. Ale pravda, jiná doba, teď by někomu rozbil obličej a sedřeli by nás z kůže.
Některý ty nohy bych chtěla mít 🤣🤭
Nemyslím si, každý rok řešíme problémy a škody, co nám způsobují lišky, srny a jeleni, draví ptáci, potvory mývalovitý,a mnoho dalších, ale byli tady první. Stejně je mám ráda. Víc škody na pastvinách nedělají prasata nebo dobytek nezodpovědných majitelů - když ten potok rozšlapou v bažinu, chytrý lidi jim nedají napít, případně čtyřkolkáři a těžaři.
Vím jak žije bobr, i tak bych ho chtěla za souseda.
Tak já po bobrovi v sousedství toužím, máme pod domem, na pastvinách potok, stromů hromadu, mohlo by se mu tam líbit a nic. I jsme si loni s žínkou psaly, že jejího bobra vyměním za naše lišky, jeleny jezevce a tak. Nakonec jsme ztroskotaly na logistice( ne, samozřejmě myšleno s nadhledem.) Ale myslím vážně, že po bobrovi, blízko, toužím. Víc paseky než jeleni a psíci mývalovití neudělají. Nedávno mi, ale svitla naděje, jedu takhle po silnici, cca 14km daleko od mého bydliště a kousek od svodidla co nevidím, 2 typicky ohlodané stromy, co vedou kolem potoka. Byla jsem z toho v euforii, asi nám ho přinesly povodně. Teď ho jen nanavigovat na náš pozemek, abychom o mohli uchránit před lidskou záští.
My dnes venčili s kamarády barzoji. Sníh už je málo kde a kluci si užili sluníčko i smečku. V neděli má zas sněžit a mrznout, tak nevím, jestli se těšit nebo děsit. Kluci sníh milujou, tak a bude správně.
To nebude zasádlením, i náš 2kg hubený Mates dělá rozzuřeného hrochů s vlajícíma ušima a ocasem🤣. To jsem si zdovolením vypůjčila, dokonalý přirovnání. Mýt sousedy, tak už jsme vystěhování za ten rachot 🙈
Přesně 🤣🤣🤣
A taky příšery kočičí, u té honičky dupou jak stádo kobyl. To je až neuvěřitelné, jak duní.
Mates děkuje Zrzavcům za dobrý nápad a Odberry za podporu.
Jo a škvarečky jsou prý moooc dobrý a máte pravdu piškoty krade taky❤️