Krása, chyba v matrixu🤣🤣🤣🤣🤣. K tomu zapřahání : teď jsem řešila v autosalonu, co koupit, aby mě to nesežralo kvůli vysoké spotřebě, vydrželo to intenzivní nájezd u nás v divočině a vešli se tam chrtí kluci. A majitel autosalonu chvíli přemýšlel a pak zkonstatoval- na léto kočár, na zimu sáně a zapřahejte. Takže mi asi nic jiného nezbude, jen se bojím, že hafíci odmítnout tahat, takže v zápřahu já, kluci se vezou🙈
Dodatečně dobrou chuť a kluci posílají hubana😉
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Doron z 23.10.2025, 22:01:34
Škoda, že já nejsem taky taková konzerva jak indiáni nebo Framík. To by byla paráda, koupím nový nádobí, šup 2 dny hladovka, vymaluju kuchyň, týden dieta….
Jsem ták šťastný, když jsem venku s celou smečkou. Jen páníčci se bojí, že moji maličkost to bílý střevo zašlápne. Prostě velký,střední, malý a nejmenší v akci😍
Tak jsme ulovili vlka, trénovat se musí od mala. Rosteme jak z vody a je se mnou sranda.
»
Sarah01 z 19.10.2025, 20:56:10
Ježíš fujtajxl, ale lepší než živí🙈. Letos těch potvor teda je, i myší….., u nás je i hodně dravců, pořád plný tlamičky i zobáky a prostřený stůl pořád přetéká.
Jsem to ostuda Elišáka Jsem nepochválila . To se kaju. Elišáku, jak psala Doron jsi úžasná. Za ten maraton veliký obdiv
Byli blbě vycvičení(ti chlapi), nebo měli moc vysoko nos. A dělali ramena na hafíky🤣🤣🤣
Efík je superpes, kde se v tak malém psovi bere tolik běhací energie. O caniscrossu jste neuvažovali nebo o podobných běhacích psích sportech?
Moc gratulujeme Framíkovi, za udělanou zkoušku a i za radost, kterou udělal nejen paničce, ale i nám😍. Jo a Dragoušek je šikulka rozumnej, přece už má odmakáno, tak se nebude honit👍
»
Zrzavci z 16.10.2025, 09:24:58
Povaha už je trošku poznat teď, uvidíme, co z něj bude. Zatím je nebojácný tygr a přitom uvnitř klaun, který chce okolí bavit. Máme ho krátce, ale velmi intenzivně už projevuje svoji lásku. A krásný je, že když usíná, tak si vždycky chvilku povídá sám se sebou.( taková směsice kouření, mručení)😍, je zas úplně jiný než Santana, Kejný nebo Dobi.
Chci být Cherry a zůstat v posteli, bohužel někdo vydělávat musí 🤣🤣
Podzim je fakt krásný, mohlo by to takto vydržet tak do 15.prosince. Pak tak do konce února ladovská zima a šup rovnou do jara. Objednávka je odeslána, jako každý rok, ale teda zatím to nikdy neklaplo🙈🙈🙈
Keliš je veeeeliká šikulka. 😍😍😍 Kluci chrtí na všechny překážky čučí tak, jako by chrty žraly🤣. Ale třeba maličke Ari bude dělat barvě čest a pokelišuje se.
»
efe z 13.10.2025, 09:14:30
A vejdou se k vám i čtyři barzojí kobyly? Plánujeme jarní výletování.
»
Sardullah z 12.10.2025, 19:59:05
Kluci jsou něžní, ale i trochu žárlí. Ono si to sedne. Chce to pár dní. A kočičáci jsou zvědaví jak opice.
»
Bobca z 12.10.2025, 18:52:01
Říkáme mu Ari nebo Čtyřka, (oh kdyby vyrostl v stejného krasavce jak Tobias z Divergence…..)🤣🙈