Orionka:Důchodec neví, co je to SDČ !!
Přece ty staré dobré časy.
Já bych je chtěla taky.
Orionka:Důchodec neví, co je to SDČ !!
Přece ty staré dobré časy.
Já bych je chtěla taky.
Tak to jste dobrá teda 👍, já bych branku určitě nepřelezla ani bez psa.
assil:Já si o NATO nebo evropské populaci nedělám iluze a osobně myslím, že jsme prostě svědkem zániku bílé anglosaské civilizace, ta přežije jen někde na periferii, budeme taková Afrika budoucnosti. Tak to holt ve světě funguje, nic netrvá věčně. No a co s tím můžou obyčejní lidi dělat? Nic, tak akorát to sledovat a komentovat.
Tak nějak.
A pak se někdo diví, že důchodci naleti na nějaký SDČ.
Ještě společná fotka s tátou. Zleva Becky, Beanie (Jožin) a taťka Robbie.
Jožinek neměl svůj den, šili s ním všichni čerti, tak dostal V bez pořadí, ale i to je moc pěkná známka.
Tak zatímco já se léčím, děti s rodinkami odjely za tatínkem na Pálavu a moje odchovy na klubovku do Humpolce. Becky získala V4 ve třídě mladých z 15 fen. 🥰 Mám radost.
Daja:A zase ne, ne, ne nemusím. Fakt ho nemusím, písnička pěkná, mám ji ráda.
Vždycky jsem přemýšlela nad názvem Voda čo ma drží nad vodou….co to asi znamená. 🤔
Tak my nevenčíme, asi mám chřipku.
Irma19:Hrablo s dřevěnou rukojetí u některých povrchů zatrhává i textil 😔
Místo koberce můžete jako podložku na hraní použít pěnové puzzle, to chlupy nechytá…
Není to na smyčkové koberce, na některé potahové látky taky ne a na oblečení bych se to použít taky neodvážila.
assil:https://www.bestdarky.cz/odchlupovac-a-odzmolkovac-profi-p-8953.html?sznaiid=7554004065342929120&sznclid=4dDQ0dTQ2dXQ0NHQ0tPT19nV2dHY
Je to výborný, mám několik koberečků a je to na ně lepší, jak vysavač. 👍
lesnizinka:A tak to bylo se vším, ne jen se zvířaty. Nějak nechápu, že ta stejná osoba je směrem k vnoučatům ochotná tvrdit, že jim to rodiče koupili…no protože to chtěli. Třeba 15tý bagr🙄
Co se týče jízdárny…není běžné na vesnici, dostat se ke koním. U nás není jízdárna na každém rohu. Nic dostupného pěšky či na kole, takže by rodiče museli dítě vozit👎
U nás se třeba dá. Ale podmínky neznám, z mýho okolí neznám dítě, který by tam chodilo.
Já jsem teda koně nikdy nechtěla, nenapadlo mě to. Vždycky jsem chtěla psa a většinou jsem se starala o ty, které si pořídili rodiče…boxer a NO, svýho jsem neměla. Chtěla jsem malýho knírače. Už na něj ale nedošlo, přišly děti, takže pes se pořídil, až trošku odrostly a byl to maltézáček, do bytu jsme neměli odvahu pořídit si něco většího. Už i tak se to partajím nelíbilo, tehdy nebylo obvyklé, aby člověk v bytě měl psa. Na větší plemeno došlo, až jsme se odstěhovali do domku, to je cca 21 let. První generace už odešla za duhu, všechny mám na zahradě.
Bývalá kolegyně z práce, občas se navštěvujeme, si pořídila haflinga, Fifinku. První roky ji měla doma na zahradě, ustájení za domem, teď už je několik let ve stáji a na pastvině, aby nebyla sama.
Buggyra:https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/neberte-ho-a-nedavejte-ho-svemu-diteti-trump-varoval-tehotne-zeny-pred_2509230707_mst
To by mě zajímalo, co za alternativu těm matkám pan odborník doporučil.
V těhotenství jsem nebrala nic, vůbec nic.
Doron:Dnes dorazil bazének od Sarah ! Na fotce Miloslav radostně tančí a Sarah v duchu objímá, kačky mávají.😁🥰
Bohužel jsem musela do práce, tak jsem neviděla premiéru, teď už jenom u špinavého bazénku pospávají, tak mám po fotkách..😅
Tak super, mám radost, že má bazének využití. 👍🥰
Tak zaplaceno a ještě dotaz, Balíkovnu to vybere nějak samo tu nejbližší?
Daja:Jojo Tublotanka super, ale video moc pomíchané.
Cardinale, něco nádherného VAU😍 mám zimomrauky.
Tak tady je novější video ze Show Jana Krause. 😉
Včera zemřela Claudia Cardinale. Tak na její památku.
Daja:Jojo zestárly, ale skupinu Elán jsem nikdy neměla ráda.
Taky je nemusím. Z SK mám ráda Tublatanku.
orionka-2:Prosím. Volte Aťu ! Ale ty psí oči neumím. Jo, vy nevíte, kdo je Aťa ? Musíte si to pustit. Já bych to napsala, ale třeba by mě smázli ! Tak jo, ministr.
Aťa bude nějakej Vlasta nebo Vlastimil, tipuju.🤔
Já jsem kdysi na průjem dávala Smectu. Ale co krmím masem , tak nikdy žádnej průjem nebyl.
Dublinbarzoj:Aristokrat roste jak z vody, je to božan a kluci se těší na kámoše. Ještě musí 3 týdny vydržet.
To je roztomilouš. 🤩
10 let, asi bych ji takovou operací opravdu netrápila.
Moje první fenka měla tekutinu na plicích, pobyt na veterině nesnášela. Brala léky na srdce a když jsme na ní viděli, že už toho má dost, tak jsme ji nechali odejít.