Až bude přihlašování přes občanku, tak já budu mít pouze ten oficiální profil, na kterém se vyjadřovat moc k ničemu nebudu, a všechny ty kecací a zabávací profily nechám zajít. A bude. Naštěstí mám dost sociálního kontaktu i v reálu.
Taky tak, nechám si jen profil na svoji CHS a zbytek mně může být ukradený.
V Bille platí i karta. Mám asi jednu z prvních ( od někoho jsem ji dostala) a funguje pořád. Jen nevím, jestli ještě dávají nové.
Ano, na slevy v regálu nebo na sbírání bodů platí karta, to vím, ale ty plyšáky a různé jiné výrobky za výhodnější cenu lze získat jen s aplikací, bohužel. Mě to třeba neštve, vnučky už mají plyšáků dost, ale jiní starší lidi, kteří nemají chytrý telefon, by třeba rádi.
Hele se obavam ze vic podnetu bude spis vic tristit a zamestnavat zucastnene.
Ja ten muj sepsanej elaborat elaborat poslala na kukacku pravnikovi, at mi tam pripadne oopravi koniny - tak pokud chces, muzem to pak podat jako vic lidi naraz. Treba to bude mit vic vahu, kdyz se pod to podepise vic lidi.
Netusim, ale zrovna tahle zprava me vcera nakopla tak, ze jsem dneska poslala podent na Ombudsmana. Krom prutahu v pripadu se ho tez ptam co rika na fakt, ze stat si svevolne pokratil sve zakonne uhrady o nase dary. Schvalne co tomu rekne …
Jani, co pro to můžu udělat třeba já? Neskutečně mě to se.e. Pomůže tomu, když třeba taky podám podnět? 🤔 To už přece sakra není možný tak dlouho se s tím crcat.
Z FB od Zuzany Horké, která měla a ještě asi má několik psů z odrovické kauzy ve své péči, aktuálně převzala několik psů z kauzy Cane corso, kdy byla napadená inspektorka KVS:
“Jo a mmch ten kůň co si ho M.R. v srpnu přivezla, už je taky po smrti. 🤷♀️ ale tak legislativa je holt legislativa a soud má spoustu času. Však vo co de, jenom vo živý zvířata. Tak hlavně že použití EO nám chcou zakázat bo to je týrání.”